Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
11.12.2007 19:52:40
Né,nejni to tak zlé:O//Jenom má zákaz snad na všechno a jak jsem psala,k vánocům h...o!!je to můj miláček:O)
renčo,kdepak jseš!!??Kdyžtak mi jenom napiš sms s časem! Jdu uklízet,zítra mám návštěvu:O)) |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
11.12.2007 16:49:20
Zuzko,fotky dětiček jsou parádní-snad i ten kelímek ve vodě si je podobný..no,je vidět,že vaše děti nejsou vyměněný..
Hlavně,že už jste zdrávi.Puberťák Janina by pohlídala,je ale celý týden na intru.No,třeba vezmu malého někdy do posilovny s sebou,ta mučidla ho jistě zaujmou.. Včera jsme byli podat žádost o rodič.přísp. a náš mrňous jim tam řekl,že tam mají staré okno a že by si ho měli dát vyměnit. Dneska v restauraci řekl pánovi,kterému zvonil mobil,že mu hraje písnička "žabák" a jestli má doma v kolně taky traktor a proč pije pivo..V obchodě řekl prodavačce,že jsou tam samé hadry a že ho to tam nebaví, že chce hračky.. Hani,co tvůj hříšník provedl,snad to nebude tak zlé.. S úklidem a pečením také nic nepřeháním, vyzdobíme stromek na z.zahradě, něco vyzdobí Janina a tím to hasne.Mně by se líbilo vyrazit na běžky.. Ahoj! |
|
|
11.12.2007 16:25:27
Super!Jirka hraje a jede pryč už na poledne.jinak je v práci.Já jdu pracovat až na třetí hodinu,zasejc na hodinku.v kolik přijedeš?
|
| rkardova | 22680 |
|
|
11.12.2007 13:32:06
Hani,Vašek jede zítra-ve středu.Řikal,že to bude tak na 1-2hodinky.Jak jsi na tom se zítřkem?
|
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
11.12.2007 13:25:47
nazdaaaar
Hani-my už jsme ok,ale říkám to strašně potichu!!!!Eli trošku kašle-vykašlává,u Vojty jsem v klidu,dnes dobral atb,tak je snad ochráněný Marci-Jenula je šikula :-)))to musí být stonásobná radost,když dělá pokroky...počkej,až uvidí stromek...třeba se bude hodně snažit dostat strom na zem..to bude motivace :-))) abys ho pak nemotivovala stromem celý rok :-))) dojela jsem s Lidkou pro holky do školky..Nikolka kašle tím hodně ošklivým kašlem...snad bude v noci OK!!!!!zítra je ta besídka,ale zítra nám učitelka řekne,zda bude...dnes tam bylo jen 12 dětí Eliška si libuje,že je tam méně dětí... malovala jsem obrázky na sklo,mám hotové těsto na jednu dávku rohlíčků..je to takový větší tenisák!!!nemám ořechy (jsou v Pze),takže to bude jen tak na zaplácnutí času...jestli se povedou,vezmeme je na besídku manžel měl přijet,ale jde na kobereček kvůli zaměstnanci,takže asi nepřijede :-(( Jani-puberták ti martínka nepohlídá? :-)))tak mi ho hod na vísku..my už jsme ok :-)))aspon by si s eli hrál |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
11.12.2007 12:42:21
ahoj všem , taky se hlásím mezi živý :-))
Hani souhlasím s tebou, hlavně néé vystreslá unavená matka :-) však kdo dělá vánoce vánocema - šťastný očíčka dětí :-))) a mamka v poho :-)) moje mamina taky nikdy šíleně neuklízela, jen skleníky a to jsem nepodědila, ten jsem neuklidila ani nepamatuju. a taky uklízím furt do kolečka - né téda do zmagoření, jen tak na "oko" , z gruntu by to chtělo ale mě to neba jak tu nechci bydlet.Mám velkou váhodu že hned 26.12 ujíždíme na hory a tudíž k nám žádná návštěva nedorazí :-)) |
|
|
11.12.2007 11:19:09
Jó a Jeňula je PAŠÁK!!!!
|
|
|
11.12.2007 11:18:28
Fotečkýý,na ty bych bejvala zapoměla,jsou krásný a všechny !
Zuzi,ty vaše děti jsou jak od jednoho! |
|
|
11.12.2007 11:16:53
tak já se jdu ozvat že žiju.
Marci promiň,ale nějak to nevyšlo,snad indá. Renčo ve čtvrtek jsem doma do dvou a potom odcházím na hodinku do salónku,popřípadě můžete jít se mnou! Budu se teda ve čtvrtrk těšit,jenom upřesni čas, abych nelezla z postele:O)jsem strašně zmuchlaná a možná bys mě ani nepoznala:O( Jinak koukám že se všude peče ,nakupuje a uklízí.tak u nás se jenom nakupuje:O)v sobotu si s dětma něco malilinko upečeme,ale jinak vše objednávám.mě pejct neba a u nás to sladký nějak moc o těch vánocích nejde.to málo stačí. nakupuju a to letos jenom pro dvě děti:(Tomas je v takovém průůůseru,že dostaně pouze dvě věci avíc prd! Neuklízím,nemám ráda vánoční shon skrzeva úklid.jsem doma a tak si uklízím průběžně.Vzpomínka na urvanou mamku o vánocích...né,to mě se nestane:o))) nemoce a zase ty nemoce:O(Zuzi,chjó,ani nevíš jak moc bych vám do toho NOVÉHO ROKU přála zdravé děičky!!!! Ták a víc moje hlavinka neudržela,ale to asi už znáte:O)) Jóóó,ještě bych zapomněla na Věrču:O)jé ty se máš ,všechno nové, čisté !! Koukej že se ti v novém domečku bude zdát první noc něco móóc hezkého.Ono se říká že se to splní,je to kec,mě se to nesplnilo,ale je to hezký než když se ti zdá o bubákách:O)) Koukej pak šoupnout foto a nebo že by ti benešovandy udělaly kolaudačku:o)?! jdu něco uplácat k obědu:O(a potom asi vytahnu prdel ven. |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
11.12.2007 10:26:56
krááásné fotky:-)
Jeník se asi počtvrté v životě otočil v postýlce na bříško a dnes poprvé napříč postýlky;-) Včera jsem za vydatného řevu udělala marokánky a perníkový chlebíček,ale s ječuchou mě to moc nebavilo.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.