| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 8649  [Dalších 7949 >>]
rkardova 22680
10.12.2007 11:21:47
My ty kapičky máme na rýmu.Potře se okraj nosíka a oni jak jsou éterické,tak se lépe dýchá.
Asi jsem něco snědla.Už je to v poho.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
9.12.2007 21:54:20
tak s tím tea tree oilem teda nemám zkušenosti...vaše děti taky bolí uši?to jim to tam kapete?jak často?

Renčo-nesnědla jsi něco?nebo nemá potničky?to má po celém tělíčku?nebo jen někde?

tak jsem si ted ze srandy udělala IQ test..30 otázek!!!a na konci to chtělo poslat sms za 50kč!!!!!!!!to mě teda nakrklo!!!

dětičky se mi v 18h vyspinkaly a ted mají veselou zábavu..to jdeme zítra do školky..to chci vidět to vstávání :-///
rkardova 22680
9.12.2007 21:06:42
S kapičkma"tý-trý-oil"máme taky dobré zkušenosti.
Zuzko,Eli na ta ouška trpý-chudinka.Čím to je?Zjistil to někdy někdo?
Při večernim koupání jsem Madlence po těle objevila červené flíčky.Nevíte,co by to mohlo být?
Verčo,stavbu ti závidím.Já bych taky hnedka šla do svojeho.Rovnou stavět vše dle svých představ.
Hani,Vašek jede asi ve středu k Věrce.Nevím,jak dlouho se zdrží.Myslíš,že bych s Madlenkou tedy mohla přijet na tu návštěvu?Ty určitě děláš,viď?
rkardova 22680
9.12.2007 21:06:41
S kapičkma"tý-trý-oil"máme taky dobré zkušenosti.
Zuzko,Eli na ta ouška trpý-chudinka.Čím to je?Zjistil to někdy někdo?
Při večernim koupání jsem Madlence po těle objevila červené flíčky.Nevíte,co by to mohlo být?
Verčo,stavbu ti závidím.Já bych taky hnedka šla do svojeho.Rovnou stavět vše dle svých představ.
Hani,Vašek jede asi ve středu k Věrce.Nevím,jak dlouho se zdrží.Myslíš,že bych s Madlenkou tedy mohla přijet na tu návštěvu?Ty určitě děláš,viď?
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
9.12.2007 19:47:11
Zuzi, prý dobře na ouška pomáhá tee trea olejíček, když začnou bolet, tak tam kápnout
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
9.12.2007 17:40:41
Vercah-týjo,mě nějak uniklo,že stavíte!!!! :-O a kde?kdy plánujete stěhování?za rok?jinak pozemek vypadá krásně..rovinku jsem si taky vždycky přála

Věrko-tak at ti to stěhování uteče a už jste v novém...zvládnete to do vánoc?to už asi jo,vid?

Verčo-když trpíte na ta ouška..dala vám taky dr domů kapičky,kdyby začlo bolet??nevím,jak se to jmenuje,mám je v Pze,musejí být v lednici..Otoban?nebo tak nějak

zítra půjde eliška do školky..jen at maže
Amelie a králíci 50386
9.12.2007 17:34:07
tak mám konečně vánoční výzdobu-doma i v truhlíkách venku-pozdě,ale přece:-)
Hanka se nestavila a to jsem včera připravila manžela na to,že přijde večer nebo ráno na kafe;-))
Přednáška včera v Soběslavi byla moc fajn-hlavně takové odreagování se od všedního stereotypu.V úterý bych chtěla sjet do BN nakoupit a konečně začít péct...nemáte někdo tip na dobré a ihned měkké perníčky?Mám několik receptů a vždycky zapomenu,který je ten pravý;-)
8.12.2007 21:32:29
Tak vás asi teď budu zásobovat fotečkama, zítra manža jede zizolovat desku a po neděli by měli natoupit zedníci. Tam kde spí Toník v kočárku bude jednou obývák
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
8.12.2007 19:58:46
verčo to je v poho jen jsem se radši ptala na férovku :-), teď už budeme doma a snad v úterý i na plavání a to se ještě musím domluvit telefonicky - dlouho jsme nebyli :-)
až dám spát dítě tak krabici rozbalím jestli tam je vůbec vše :-))

jinak holky díky za otázky ohledně mého třetího já :-)), je mi ok, občas unavená ale nic horšího :-)), ten pocit že to jde mimo mně stále mám a asi ho budu mít dokud malé nezačne kopat :-))

Věrko tak super stěhování,moc závidím
8.12.2007 19:47:26
Terez, to víš že s tím počítám, jen jsem nějak nezareagovala a psala jsi, že jedete pryč
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 8649  [Dalších 7949 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.