Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
15.11.2007 17:46:28
Tak se asi přidám k těm, které si s prací taky nemohou vyskakovat, protože je manžel neustále pryč. Takže musím být doma, po ruce a starat se o holky. Taky by mi vyhovovala práce na 4hod., ale u nás to fakt nehrozí.
Dneska jsem v Sedlci potkala Lidku, říkala, že Nikolka pořád marodí, má kašel a tak. Nechodí ani do školky. Sem se prý moc nedostane. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
15.11.2007 17:05:46
Tak jsem text k rodič.příspěvkům ani nedočetla,jak je to zamotané..
Verčo,jsme na tom stejně-starost o děti a dům leží na mě,takže si s prací nemohu příliš vymýšlet..Někdo doma být musí.Také dělám manželovi papíry,takže to asi zlegalizujeme. Učitelských míst je dost a přiznám se,že jsem pauzu uvítala. Holky,dyť vlastně ani nevím,čím jste "v civilu",akorát o Hance vím,že je mistr na nehty a Zuzka mistr na papíry. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
15.11.2007 14:50:44
no účetnictví přímo nedělám, ale jhen chystám papíry pro účetní, píšu faktury objednávám a hledám věci. Včera jsem strávila 4 hodiny pro manželovu firmu. No a práce na 4 hodiny, uvidím, mám něco v plánu, ale ještě nevím, jestli to vyjde
|
| rkardova | 22680 |
|
|
15.11.2007 12:56:14
Holky,to vám teda řeknu.Ty nám v tom dělají guláš!!Nepůjdeme stávkovat? :0)
Verčo,ty děláš manžovi účetnictví? Máš možnost práce na 4hod.?Tady u nás práce na 4hod?Vydim to bledě :0( |
|
|
15.11.2007 11:57:24
Možnosti volby a pobírání rodičovského příspěvku od 1. ledna 2008
podle věku dětí: • nový způsob čerpání rodičovského příspěvku se vztahuje na všechny děti, tzn. i na děti narozené před účinností tohoto zákona; • rodič, pečující o dítě, které bude k 1. lednu 2008 starší 3 let, bude pobírat rodičovský příspěvek ve snížené výměře (3 800 Kč) až do 4 let věku dítěte; • rodič, pečující o dítě, které bude k 1. lednu 2008 starší 21 měsíců a mladší 3 let věku (a tudíž si rodič nemůže ze zákona zvolit možnost čerpání rodičovského příspěvku), bude pobírat rodičovský příspěvek v základní výměře (7 600 Kč) do 3 let věku dítěte a následně rodičovský příspěvek ve snížené výměře (3 800 Kč) do 4 let věku dítěte; • rodič, pečující o dítě, které bude k 1. lednu 2008 mladší 22 týdnů, se může rozhodnout o možnosti rychlejšího čerpání rodičovského příspěvku, nebo pobírat rodičovský příspěvek v základní výměře do 21 měsíců věku dítěte a následně učinit další volbu mezi základní a pomalejší variantou čerpání; • rodič, pečující o dítě, které bude k 1. lednu 2008 starší 22 týdnů a mladší 21 měsíců, se může rozhodnout mezi klasickým a pomalejším čerpáním rodičovského příspěvku. * * * • rodičovský příspěvek lze čerpat ve třech výměrách daných v pevných měsíčních částkách - zvýšené (11 400 Kč), základní (7 600 Kč) a snížené (3 800 Kč); • rodiče si mohou zvolit čerpání rodičovského příspěvku po dobu dvou, tří nebo čtyř let. Volbou doby čerpání si rodiče zároveň volí i k ní příslušnou výši příspěvku, a to: - rychlejší čerpání rodičovského příspěvku – po peněžité pomoci v mateřství, nebo peněžité pomoci poskytované mužům (dále jen PPM) ve zvýšené výměře (11 400 Kč) do 2 let věku dítěte; o tuto formu čerpání však může požádat pouze rodič, který má nárok na PPM ve výši alespoň 380 Kč za kalendářní den; - klasické čerpání - po PPM v základní výměře (7 600 Kč) do 3 let věku dítěte; o tuto formu čerpání může požádat pouze rodič, který má nárok na PPM, nebo nemocenskou poskytovanou v souvislosti s porodem; - pomalejší čerpání - po PPM nebo od narození dítěte (nevznikl-li nárok na PPM) v základní výměře (7 600 Kč) do 21 měsíců věku dítěte a dále ve snížené výměře (3 800 Kč) do 4 let věku dítěte. |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
15.11.2007 11:50:41
no taky bych chtěla být klidně ty 4 roky ale jestli začneme řešit to bydlení tak spíš pomažu do práce :-(
|
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
15.11.2007 11:46:09
Vercah já myslela že vybrat si teĎ můžou maminy jen co mají malý miminka? že jinak je automaticky nastavena ta 3 letá ?:-O ale nevím, moc jsem to nestudovala
|
|
|
15.11.2007 11:45:04
No ještě si chci dodělat mezinárodní řidičák na počítač, jsou to myslím 5 zkoušek nebo tak nějak, je to pak lepší, že můžu něco přidat. No a problém u nás bude, že nebudu moci dělat moc do odpoledne, neboť manža je neustále mimo, takže na mě bude, abych dávala děti do školky, jezdila s nimi po kroužcích, prarodiče jsou nepoužitelní. No a třeba si najdu jen něco na 4 hodiny a budu dělat práci manželovi, stejně to dělám i teď
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
15.11.2007 11:37:14
Verčo,bodejť!Ještě se napracujeme dost a děti jsou malé jen jednou.Nedávno sis dodělala šikovnou školu,myslím,že se neztratíš.
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
15.11.2007 11:35:02
Verčo,váš nový drak je pěkný,zasloužil by si uložit do garáže..
My tady máme pravou českosibiřskou zimu,ráno jsem vyjela Subarou od baráku až do školky v pohodě,auta klouzala a to moje pidi se záběrem na všechna čtyři kola nemmělo konkurenci-:)) Marci,10let doma?To je pěkný, já jsem doma 4 a půl roku a už mi hrabalo.Naštěstí hraju divadlo a teď starosti se sokolovnou mi umožní komunikovat i s jinými lidmi,řešit věci vzdálené dětičkám a občas se dostanu z baráku.Až bude Jeník větší,určitě se to vylepší.Měla bys mít aspoň chvilku pro sebe a své zájmy.Škoda,že to okolí nechápe.. Jdu něco tvořit,papa. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.