Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
10.11.2007 21:29:30
ahojky.
tak tady se vaří a samé dobrůtky:O) u nás se sní vše.tedaJirka nemusí čočku,ale mě je to jedno,uvařím na co mám chu´t a kdo nechce,ať nejí:O)! |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
10.11.2007 20:15:16
no řekne že je mu to jedno z toho co má rád :-)) a to je vcelku pár jídel - větišnou je to ¨minutka, zapeč. vcelku cokoli,gulášek a takový dobrůtky, žádná luštěniny, žádný ryby, ani zelí ani špenát, ani moc zeleniny dušený, jiank ano - bylo by to na román
|
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
10.11.2007 19:58:02
Zuzko, Elišce posílám pohlazení, ať je brzo fit prďolka - přeju klidnou noc!!
Terez - mlsnej chlap to je neštěstí. A řekne si aspoň co by chtěl uvařit? Nebo mu je to jedno, ale prská?:-)) To někdy dělá Standa, řkene, že je mu to jedno a potom řekne, že by si dal něco jinýho grrrrrr, ale většinou sní vše - teda čočku a jiné dobroty NEJÍ!!! tak je nedělám |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
10.11.2007 19:07:24
tý brĎo holky tak jsem vás prolítla a budu muset ještě jednou s tužkou a papírem a psát si ty typy a recepty :-))
jste šikulové, vy se máte že můžete vařit "to je jedno" já teda taky můžu takto ale tohle nejí , tamto nejí , je toho hrozně moc a když to jí tak to zase nemůže Taduna a tak spoelčný jídla nechávám na víkend a v týdnu vařím pro sebe a pro T a manžu odbívám :-))) |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
10.11.2007 18:53:08
Renčo-krásné datum...at vám křtiny vyjdou :-))
Věrko-už jsem zvědavá na fotky kuchyně...to se to bude vařit jídelníček-jo,taky už si sestavuju...manžel se mi smál,že je to jako v pelíškách :-)))) taky miluju rychlovky...když mám čas,tak i ráda udělám rajskou a jiné omáčky Eliška je bez života...usnula na chvíli,probudila se nemastná,neslaná a už zase spí...to jsem zvědavá,co přijde v noci!!!! |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
10.11.2007 17:24:50
No a ještě to rizoto ( nebo tomu říkám paela) - používám hodně kuřecí nebo krůtí maso a s tou sojovkou jsem to myslela zakapat, když se restuje to maso.
|
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
10.11.2007 17:19:35
Tak já taky mám ráda rychlý věci, dnes jsem dělala rizoto - měla jsem rozmrazený hovězí maso - to jsem nakrájela na malý kostičky, osmahla na olivovým oleji, přidala nějakou zeleninovou směs ( teď to byla myslím mrkev, petržel, hrášek a kukuřice), přidala jsem sušený houby ( předtím tak 5 minut namočený) přidala sušenou bazalku, sůl, trochu baby gril koření a pak přisypala rýži ( hotová za 10 minut) a zalila vodou, za 15 minut je hotovo a moc nám to chutná. Když to dělám jen pro mě a Milana, tak to maso ještě zasypu Solamylem a zaliju sojovou omáčkou a nakonec přidávám smetanu nebo trochu mlíka.
Jo a máme rádi taky ryby - vezmu zapékací misku, do ní dám zmrzlý plátky filé, zasypu zase nějakou zeleninovou směsí, co mám v mražáku a zalyju smetanou, jo a to filé okořením kořením na ryby. Dám zapíct a podávám s rýží, bramborama nebo hranolkama A asi jsou ti chlapi stejní, taky je tomu mýmu jedno co bude, takže taky musím improvizovat. |
|
|
10.11.2007 16:50:52
No právě, je to dobrý, levný a jednoduchý, žádná piplačka, ale je potřeba víc pánviček:-))
Je mi jasný, že s Jeníčkem bys potřebovala nějaký recepty i s kuchařkou viď?? |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
10.11.2007 16:46:03
to zní dobře:-)Ještě kdyby to tak za mě někdo udělal...nějak nic nestíhám-s nespícím Jendou a neúnavným cvičením 5x denně;-)
|
|
|
10.11.2007 16:38:11
Marci, máš odkaz o pár příspěvků níž
JÁNOŠÍK větší brambor, sůl, pepř, 2 vajíčka POSTUP PŘÍPRAVY Nastrouháme si na jemném struhadle brambor, který osolíme, opepříme a osmažíme na oleji po obou stranách. Rozšleháme si vajíčka, která osolíme a nalijeme na bramborovou placku, posypeme nadrobno nakrájenou uzeninou a opečeme po obou stranách, podáváme s hořčicí nebo kečupem. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.