| profimak | 83131 |
|
|
3.9.2008 21:29:07
Tchánovci si chtějí nechat postavit dřevěný domek na klíč. Máte někdo zkušenost s touto firmou?
Moc by nám to pomohlo ![]() ![]() ![]() |
| adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 | 25750 |
|
|
3.9.2008 14:42:37
Leni, no nová tu relativně nejsem, ale že budu kutnohorská jsem se rozhodla v podstatě až před týdnem, kdy jsem se dozvěděla že bych měla jít dělat do Starého Kolína do škly. Tak jsem na rychlo sháněla školku a shodou okolností v Sedlicích měli poslední volné místečko. My už jsme do školky u nás chodili od dvou let a problém v tom žádný nebyl. Ba naopak u nás takto malé děti vítali s otevřenou náručí. Tady s takto malýma dětma je asi větší problém, ale i tak nás přijali vřele. Ondrovi se ve školičce líbí, pí. učitelky jsou moc příjemné a ochotné a hlavně školičku máme skoro za barákem, tak to je asi největší plus. Je krásně předělaná, nově vymalovaná, mají tam asi i nový nábytek... No prostě zatím je to na 1 s *. A kde v Hoře bydlíš?
|
| Lenka.kutnahora | 82110 |
|
|
2.9.2008 11:58:53
AHoj Adalajdo, vítej! Já jsem přímo z KH, do Sedlce to máme coby kamenem dohodil, jen, jak už psala Kristýn, my máme potomka malinkého, teprve pětiměsíčního, takže školku zatím naštěstí neřešíme.
Ale i tak by mě zajímalo, jestli Tvého Ondráška vzali v pohodě? Jsou mu už tři roky? Prý tu v KH je to zatím v pohodě, děti do školek ještě berou, naštěstí, kámošky z Prahy jsou se čtyřletými dětmi doma a do školky jim je nevezmou, když mají mladší dítko a jsou na mateřské... školky nějak ten babyboom nezvládají... p.s. ale ty tu nejsi úplně nová, ne? já už tě někde viděla, se mi zdá ![]() |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
1.9.2008 21:42:27
Ahoj Adalajdo, obávám se, že Ti tady se školkou asi moc neporadíme - přímo z K. Hory je tu jen Lenka a ta má holčičku ještě malinkou.
|
| adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 | 25750 |
|
|
1.9.2008 16:24:35
Ahojda maminy,
Chtěla jsem se jen zeptat jestli některé dítko nechodí do Sedlic do školky. Jsme tu nový a Ondrášek tam byl dnes prvně. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
30.8.2008 14:16:23
Všechny zdravim a přeji krásnou poslední prázdninovou sobotěnku
.I nás čeká zas školyčka,Kačka už jde do druhý a docela musim říct že se těší,přiznávám že já už míň,ale že ty prázdniny utekly co???? ![]() Jináč u mě nic nového,zatim se na další "pokus" nechystám necítim se na další tak velký zklamáníčko,takže se to odsouvá asi na podzim a nebo až na zimu,ještě nevim přesně. Peťka je asi už odstěhovaná,holky máte na ní kontakt?? jestli jo tak jí odemě pozdravujte i Ondráška. Mějte se krásně já zas někdy zaskočim papa . |
|
|
25.8.2008 12:12:35
tak se nám blíží konec prázdnin a od příštího pondělka začně pořádný kolotoč - Ládík jde do 1. třídy, Ondrášek bude "sám" ve škoce...
Ale ještě než to začne se chystáme v sobotu na Tankový den do Lešan, jezdíme tam každý rok, vstup je zdarma a dětem se to docela líbí a zvažujeme v pátek, že bychom šli na rodinnou večeři - i s dětma, tak uvidíme jak to všechno dopadne. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
9.8.2008 11:01:15
Ahojky....
Děkujeme za přání, ráda vyřídím, na diskusi podle narození Leničce přály mamky taky, protože jí některé znají, byla se mnou na srazu miminek - a holka si to četla a byla z toho celá naměkko, že jí přejou cizí lidi, zatímco její tatínek jí neposlal ani blbou SMS.... Takže fakt děkujem ![]() LENI - my zatím jezdili jen po Staráku, ale chci to protáhnout, s Leničkou jsem jezdila na Kačinu, běhala tam po parku, nebo jsme to braly kolem Červeného domku, za Kolín na Hradišťko koupat na písák a tak.... skládačka jezdila skvěle týjo, vyjet tehdy s vozíkem za kolem, tak si lidi budou myslet, že mě shodili na zem ufoni jsou to ale vymoženosti....![]() ![]() |
|
|
7.8.2008 21:52:39
LENI, já si jen dělala srandu, nemyslela jsem to tak doslovně. Jinak my na kole pojízdní bohužel nejsem - jen automobilní
Tuhle jsem cestou z práce - teda už je to dýl - předjížděla nějakýho pána na kole s vozíkem -jel směrem od Dolan na Č. Pečky. |
| Lenka.kutnahora | 82110 |
|
|
7.8.2008 21:23:42
Holky, na vysvětlenou, náš výlet na kolech byl úplně minivýlet, Pečkama jsme jen profrčeli a valili zpátky do KH, neb bylo vedro k zalknutí. A bylo to druhý týden v červenci, to jste myslím byli u moře. No,každopádně chci nejdřív natrénovat jízdu s vozíkem za kolem, je to docela fuška, zatím dělá potaha můj muž, ještě jsem vozík sama netáhla.
Holky, až natrénujem, ozvem se a třeba do těch Peček i StKolína dorazíme. Blani, kam jezdíte vy? Kristýn, jste pojízdní na kolech? Jo, a gratuluju osmnáctileté slečně jmenovkyni Léni :)) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.