| Blanka a Kubíček | 53978 | 
| 
 | 
 13.6.2008 10:40:32 
Kristýno copak? V práci se jim nelíbí, že máš děti a musíš s nimi zůstávat doma? 
toho se teda taky děsím, je mi jasný, že do své práce na svoje úúúžasný místečko se už nevrátím, na směny dělat moci nebudu a už vidím, jak mi všude otevírají dveře a nabízejí skrácený úvazek, haha... ![]() ![]()  | 
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 | 
| 
 | 
 12.6.2008 13:59:29 
Vím, že vás zanedbávám, ale nějak nemám moc náladu - děti byly teď zase 14 dní nemocný a v práci je to nějaký "nahnutý" :-( 
Leni: Určitě to teďka budete mít doma krásný ![]()  | 
| Lenka.kutnahora | 82110 | 
| 
 | 
 9.6.2008 18:25:03 
AHooj, konečně jsem zase po dlouhé době tu - ta okna nám dala fakt zabrat, výměna i s úpravou zdí trvala čtyři dny a teď vesele vápníme a primalexujeme :) máme doma všechno vzhůru nohama. 
Ale zato si už Terezka zvyká v novém šátku. Zase někdy vyrazíme ven, vidím to ale až na příští týden, teď toho je moc, ale těšíme se na vás. Peti, sice se ještě neznáme, ale i já se přidávám k držení palců ať ti to vyjde!!!  | 
| 
 | 
 5.6.2008 8:52:25 
 ať Ti to dneska dobře dopadne  
   | 
| Blanka a Kubíček | 53978 | 
| 
 | 
 4.6.2008 9:20:42 
přidávám se ke gratulantům a přidávám TFUJ TFUJ pro štěstí.... 
![]() ![]() Jsi statečná holka a už sis to fakt zasloužila!!!!! ![]() ![]() Mám kamarádku, je jen o něco starší než moje dcera (děsnýýýý)   a ta čekala dvojčátka. Dělaly jsme si legraci, že jim budu dělat babičku  Pak jí na kontrole řekli, že to jedno se  nějak přestalo vyvíjet a prostě odumřelo a vstřebalo se.... Ta holka to tak statečně nesla, že je lepší teď, dokud ho ani neviděla na ULT. než potom, nebo aby se narodilo nemocné a slabé a nebo nedejbože zemřelo při porodu.... Řekla, že to tělo asi ví, co dělá a co zvládne a že aspoň ten druhý mimísek bude mít víc místa na rozvalování a vývoj....Holky - já jí tak obdivovala, jak to má srovnaný a jak to bere.... PETI II. - tak i to tvoje tělo si konečně taky řeklo, že to zmákne ![]()   DRŽÍME TI....!!!!! | 
| 
 | 
 3.6.2008 19:03:45 
ten zbytek už neměl být červený ani zvětšení - jaksi se mi to neukončilo - i když jsem ukončovací příkaz zadávala  
![]()  | 
| 
 | 
 3.6.2008 19:02:45 
Já měla jakési tušení, že tentokrát to vyjde, tak snad to nezakřiknu  | 
| *petulka* | 52546 | 
| 
 | 
 3.6.2008 18:21:10 
Ahojky  
![]() Tak hlásim zatim jen teda opravdu opatrně že ty // se dneska na mě usmály,jsou krásně vidět,ale dokud mi to nepotvrdí ve čtvrtek dr.tak tomu neuvěřim. Holky já jsem tááááák šťastná  . | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.