| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
14.4.2008 16:44:52
Ahoj ahoj - po dlouhatánské době!!!!
Hlásím, že je nám skoro 17.měsíců, lítáme jako drak, rostou nám 3-4 zuby najednou, což je děsběs a nechceme mluvit!!!! PETULKO II. - moc tě zdravím, čtu tady ty tvoje zážitky a už se ani na nic neptám, asi bylo řečeno vše - strašně moc vám držím palce!!!! Kubík přestal mluvit, nato, jak žvatlal už od půl roku, normálně říkal TÁTA, MÁMA, bába, koko, méďa a takové ty podobné věci, najednou se zasekl, asi v roce, a přestal mluvit. Naprosto nás ignoruje, když se chce houpat, ukáže na houpačku, když chce jíst, ukáže na židličku.... prostě si vystačí posunčinou. Ale zatím to teda neřeším, myslím, že má čas, znám víc takových dětí.....Dnes bylo krááásně, včera jsem poprvé posekala trávník a dnes jsme byli celé odpo venku. Jen Kubásek nechce nosit kšiltovku, věčně jí hází na zem... Tak mizím, mějte se tu krásně a jukejte častěji, pááá... |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
12.4.2008 18:49:54
Péti, tak to je super, tak hlavně, aby to takhle krásně vycházelo i dál
Ale ono bude, uričtě ![]() |
| *petulka* | 52546 |
|
|
12.4.2008 18:36:46
Ahoj nene Kristý,papír sice podepsat musim ,ale spíš takovej reverz kdyby se mi při tom něco stalo tak aby to nebylo na ně.Já si musim ráno zavolat jestli je všechno ok a odpoledne si dojedu do stejného centra kam normálně chodim a oni mi je tam prostě daj,dvě hodinky si tam poležim a pak 20 dní čekám jestli se zadařilo nebo ne.No a dneska na utz mi řekli že mám všechno ukázkoví ať si pro ty dvě embruška v úterý přijedu,takže sláva už se zas něco děje to mám ráda.
|
|
|
8.4.2008 12:49:37
Péti, promiň, že se tak blbě ptám - takže to dostaneš nějakej papír, že Ti je můžou vydat, ty si je dovezeš do ambulance, kam "normálně" chodíš a tam Ti je dr. zavede, jo? Já nemám vůbec představu, jak tohle chodí, tak se ptám asi hloupě ...
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
8.4.2008 10:13:20
Kristý mám je zamražený v centru asistovaný reprodukce (CAR) už od loňského září,mám jich tam ještě 23 takže můžu chodit hoooodně dlouho pro ně..... a já budu chodit tak dlouho dokud je to samotný neomrzí a oni mi nedaj to nejlepší který se uchytí a bude z něj miminečko......nééé moc to zlehčuju mám je tam zamražený,ale chodit si pro ně můžu jen když jsem opravdu připravená jak po stránce zdravotní tak psychycký a hlavně finanční
.Jsou prostě ze zkumavky a opravdu mi je doktor sám dá až do děložní dutina a pak už záleží na nich jak moc jsou silný a chtějí se u mě udržet (dávám si zavést dvě najednou)a teď možná i tři uvidim jak se ještě v tu sobotu dohodnu s dr. |
|
|
7.4.2008 20:13:04
Péti, žádných 14 dní, hezky 9 měsíců ;-) To si někde vyzvedáváš embrya a pak ti je "zavádí" tvůj doktor???
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
7.4.2008 13:27:25
Jéééé Kristý,já ho nějak přehlídla
,no tak ty už jseš v pracovním procesu a jak se ti pracuje,člověk by byl radši s těma broučkama doma viď,ale penízky jsou potřeba,já taky šla brzy do práce a malou sem strkala už od dvou a půl do školky .A jak to semnou vypadá??? No snad dobře akorát že ms se pěkně spozdila tak jsem musela na vyvolávačku a po ní jsem to měla jen dva dny,ale v sobotu jedu na utz jestli roste sliznice a když bude hezká tak počítám v pondělí,nebo v úterý bych si mohla dojed pro embruška,už se těšim zas budu "aspoň" 14 dní mít pocit že jsem mamina uvidíme jak to všechno dopadne. |
|
|
6.4.2008 20:51:32
Ahooooj Péti - náhodou já Ti tu psala dotázek, jak to s Vámi vypadá, ale už jaksi zapadl do hlubin dalších příspěvků.
Tak já se minulý týden zapojila do pracovního procesu - nastoupila jsem zpátky do práce na poloviční úvazek, takže mám o zábavu postaráno. Jinak se u nás nic zvláštního neděje ![]() |
| *petulka* | 52546 |
|
|
5.4.2008 18:50:27
Ahoj holky kokám že se tady už strašně moc dlouho nic neděje??,Copak,copak to Na Kutnohorsku,neni nic co by se mělo pořešit
.Tak koukejte se ozvat ať vim že jste všechny v pořádku a písněte jak vám rostou dětičky .U mě nic nového,jen pořád málo času. Tak se mějte zatim hezky pa. |
|
|
19.3.2008 9:43:31
Ahojky Eriko,
podle mně nemá učitelka na tokovéto jednání právo. Zkus se zeptat v jiné školce, jestli mají volno - tady to vypadá, že by si mohla učitelka na synovi "vylívat" svoje slabosti a to by nedělalo dobrotu. Nezlob se na mně, ale připadá mi z toho, že maličkou vinu na tom máš i ty - mělas učitelce dát jasněji najevo, že takhle s tebou jednat nebude, že nejsi s prominutím "malý fracek", aby ti takhle nařizovala a nadávala. Doufám, že se na mně za můj názor nezlobíš - nemyslím to zle. Ale s tou jinou školkou to myslím vážně - podle mého názoru by to byla asi nejlepší volba. Přijde mi, že učitelé v této školce jsou už předem vůči vám zaujatí. I mě dávala učitelka najevo, že jí moc "nevoní", že máme živějšího syna - neustále jsem slyšela jen, jak musí běhat jen za ním a podobně - ale od toho tam je a je za to placená. Já teda měla v přihlášce napsáno, že je syn hyperaktivní, takže učitelce nezbylo než se s tím smířit a sem tam si postěžovat, že je moc živej... Přeju hodně štěstí, abyste našli tu pravou školku... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.