Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
28.3.2007 13:01:02
Ono se taky říká, že jak jednou ty kvasinky chytneš, tak už se jich nezbavíš. Já na ně nikdy netrpěla, ale když jsem se stěhovala do Kolína tak jsem k nim někde (???) přišla a od tý doby...... ani těhotenství a porody to nespravily..... Každou chvilkou jsem u doktora....
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
28.3.2007 12:46:07
to znám, ale u sebe. Trpím na čsté záněty ženských orgánů nebo jak to mám říct:-)) Nesmím ani trošku nastydnout, nebo si sednout k dětem na kraj pískoviště, to je hned, bolí to jako čert a navrch se mi tam vždycky přemnoží nějaké kvasinky či co a to zas pálí, že se bojím jít i na malou. Když jsem to dostala poprvé a nevěděla co toje, styděla jsem se jít k doktorovi, aby si nemyslel, že jsem někde něco chytla, že to je nějaká pohlavní nemoc,hihi, to jsem byla blbka. A když jsem se ho pak ptala, proč to mám tak často, když se pravidelně myju a mám vitamíny a tak, řekl mi, že to s hygienou nemá nic společného, že mám prostě sníženou imunitu !!! No, ale proč zrovna tam dole?? Radši bych měla místo toho třeba rýmu.
|
|
|
28.3.2007 10:07:42
Blani, doktorka mi nic neřekla, ale má pěkně ošklivej kašel a teplotu.... On má Ládík oslabenou imunitu, ale bohužel s tím nikdo nic nechce dělat. Potrav. doplňky co mu přímo na posílení imunity kupuju asi nestačí :-(
|
|
|
28.3.2007 9:53:16
Dnes je den BLBEC!!! Chtěla jsem se připojit k debatě, Kubíček tak hezky spinkal vedle mě v koši, najednou se mi všechno co jsem napsala smazalo a skočilo to zpět na Diskuzi, tak píšu znova a Kubík najednou ze spaní začal tak strašně brečet, ale úplně děsivě, muselo se mu snad něco hnusnýho zdát. Hladím ho, mluvím na něj, cpu mu dudlík a nic. Teď už je to dobrý, ale to zas byl zážitek, brrrr... Až z toho nevím, co jsem vlastně chtěla psát.
PETULKO - tak vámbude rok, to utíká, viď? Kubíčkovi budou zítra 4 měsíce, i když já říkám, že teprv 3, protože únor neměl 29.2., takže Kubíčkovi prostě ještě nebyly 3 měsíce,hihi.. Ale opravdu opravdu mu vážně budou 4.!!!! Tak se hned zeptám doktora, jestli můžeme zkoušet kašičky, šťávičky, výživy a tak, na sspoustě věcí píšou od 4. měsíců, tak bychom to prubli... KRISTÝNO - co to máte, že na to chudák dostal Penicilin? Angínu? Vy si nedáte pokoj, viď? Achjo.... Kubík se zase vrtí, stejně má za chvilku papat, tak jdu. Mějte se hezky (v rámci možností) ahojky.... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
27.3.2007 11:33:25
Jéé tak to je náhoda...jedna paní co si kupuju od ní oblečky po jejím synkovi 8 července taky budou dva roky...uměli si to vybrat narodit se začátkem prázdnin.
Ten penicilin nezávidím,my ho brali na vánoce...tak držím palce,aby se co nejdříve uzdravil,když už máme krásný počasí. |
|
|
27.3.2007 11:09:50
Jééé Petulko, to jsou s naším Ondráškem skoro přesně rok od sebe - našemu budou pátýho července dva...(a Ládíkovi 4týho července pět)
Jinak máme penicilin :-( |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
27.3.2007 9:11:05
Blani,Ondráškovi 1 července bude rok a zoubky se teprve klubou,ale jinak je to pěkný rošťák a brepta.
|
|
|
26.3.2007 17:35:44
PETULKO - kolik že je malému roků (teda spíš měsíců) že vám rostou zuby? Já jsem nějak mimo, jak Kristýna řešila tu školku, tak se mi ty děti nějak popletly či co:-)) No, doufejme že se ti mrňousek srovná a posune si to spaní zpátky, že vstává v 9 by nebylo tak hrozný, jako to, že řádí do 22hod, viď? Ale možná to nebude tak rychle, třeba ho budeš muset dávat spát dřív po kouskách, každý den třeba o čtvrt hodiny dřív, nebo tak.... Fakt nevím, s tím zkušenosti nemám, tak dej vědět, jak jste to zmákli......
KRISTÝNO - já jsem zrovna nemyslela, že vám doma neteče voda nebo nemáte elektriku na ohřátí, hihi, ale právě to, že s sebou musím vozit i tu extra vodu:-)) To víš, že na kafčo bych přijela ráda, dokud ještě nechodíš do práce, pak budeš mít jiné starosti:-) |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
26.3.2007 10:40:46
Tak já hlásím,že ta změna u nás byla horor...sice jsem koupala v sedm,ale Ondrášek usnul,až v půl desátý a dnes vstával v devět.Doufám,že se mu to co nejdřív srovná.
My jsme naštěstí zdraví jen díky rostoucím zoubkům má Ondrášek malinko zvýšenou teplotu,ale není to hrozný,chodíme s tím normálně ven. |
|
|
26.3.2007 10:09:27
No, já myslím, že si u nás tu vodu klidně ohřát můžeš :-) Jen kojeneckou už nemám, takže by šlo jen o to, aby sis ji vzala s sebou, jinak problém nenivídm....
Takže hned jak vstanem z postele dám vědět. Teď už sice vypadá líp než ráno,ale nerada bych si to zakřila - říká se, že rozhodující je třetí den: buď bude opravdu nemocnej, nebo to přejde a bylo to jen něco "drobnýho".... Uvidíme, ráno mi tu do tý horečky začal brečet, že nemůže do školky. Brečela jsem s ním - bylo mi ho hrozně líto :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.