| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 873  [Dalších 313 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
28.3.2007 13:01:02
Ono se taky říká, že jak jednou ty kvasinky chytneš, tak už se jich nezbavíš. Já na ně nikdy netrpěla, ale když jsem se stěhovala do Kolína tak jsem k nim někde (???) přišla a od tý doby...... ani těhotenství a porody to nespravily..... Každou chvilkou jsem u doktora....
Blanka a Kubíček 53978
28.3.2007 12:46:07
to znám, ale u sebe. Trpím na čsté záněty ženských orgánů nebo jak to mám říct:-)) Nesmím ani trošku nastydnout, nebo si sednout k dětem na kraj pískoviště, to je hned, bolí to jako čert a navrch se mi tam vždycky přemnoží nějaké kvasinky či co a to zas pálí, že se bojím jít i na malou. Když jsem to dostala poprvé a nevěděla co toje, styděla jsem se jít k doktorovi, aby si nemyslel, že jsem někde něco chytla, že to je nějaká pohlavní nemoc,hihi, to jsem byla blbka. A když jsem se ho pak ptala, proč to mám tak často, když se pravidelně myju a mám vitamíny a tak, řekl mi, že to s hygienou nemá nic společného, že mám prostě sníženou imunitu !!! No, ale proč zrovna tam dole?? Radši bych měla místo toho třeba rýmu.
28.3.2007 10:07:42
Blani, doktorka mi nic neřekla, ale má pěkně ošklivej kašel a teplotu.... On má Ládík oslabenou imunitu, ale bohužel s tím nikdo nic nechce dělat. Potrav. doplňky co mu přímo na posílení imunity kupuju asi nestačí :-(
Blanka a Kubíček 53978
28.3.2007 9:53:16
Dnes je den BLBEC!!! Chtěla jsem se připojit k debatě, Kubíček tak hezky spinkal vedle mě v koši, najednou se mi všechno co jsem napsala smazalo a skočilo to zpět na Diskuzi, tak píšu znova a Kubík najednou ze spaní začal tak strašně brečet, ale úplně děsivě, muselo se mu snad něco hnusnýho zdát. Hladím ho, mluvím na něj, cpu mu dudlík a nic. Teď už je to dobrý, ale to zas byl zážitek, brrrr... Až z toho nevím, co jsem vlastně chtěla psát.
PETULKO - tak vámbude rok, to utíká, viď? Kubíčkovi budou zítra 4 měsíce, i když já říkám, že teprv 3, protože únor neměl 29.2., takže Kubíčkovi prostě ještě nebyly 3 měsíce,hihi.. Ale opravdu opravdu mu vážně budou 4.!!!! Tak se hned zeptám doktora, jestli můžeme zkoušet kašičky, šťávičky, výživy a tak, na sspoustě věcí píšou od 4. měsíců, tak bychom to prubli...
KRISTÝNO - co to máte, že na to chudák dostal Penicilin? Angínu? Vy si nedáte pokoj, viď? Achjo.... Kubík se zase vrtí, stejně má za chvilku papat, tak jdu. Mějte se hezky (v rámci možností) ahojky....
PetulkaKH 47237
27.3.2007 11:33:25
Jéé tak to je náhoda...jedna paní co si kupuju od ní oblečky po jejím synkovi 8 července taky budou dva roky...uměli si to vybrat narodit se začátkem prázdnin.
Ten penicilin nezávidím,my ho brali na vánoce...tak držím palce,aby se co nejdříve uzdravil,když už máme krásný počasí.
27.3.2007 11:09:50
Jééé Petulko, to jsou s naším Ondráškem skoro přesně rok od sebe - našemu budou pátýho července dva...(a Ládíkovi 4týho července pět)
Jinak máme penicilin :-(
PetulkaKH 47237
27.3.2007 9:11:05
Blani,Ondráškovi 1 července bude rok a zoubky se teprve klubou,ale jinak je to pěkný rošťák a brepta.
Blanka a Kubíček 53978
26.3.2007 17:35:44
PETULKO - kolik že je malému roků (teda spíš měsíců) že vám rostou zuby? Já jsem nějak mimo, jak Kristýna řešila tu školku, tak se mi ty děti nějak popletly či co:-)) No, doufejme že se ti mrňousek srovná a posune si to spaní zpátky, že vstává v 9 by nebylo tak hrozný, jako to, že řádí do 22hod, viď? Ale možná to nebude tak rychle, třeba ho budeš muset dávat spát dřív po kouskách, každý den třeba o čtvrt hodiny dřív, nebo tak.... Fakt nevím, s tím zkušenosti nemám, tak dej vědět, jak jste to zmákli......

KRISTÝNO - já jsem zrovna nemyslela, že vám doma neteče voda nebo nemáte elektriku na ohřátí, hihi, ale právě to, že s sebou musím vozit i tu extra vodu:-)) To víš, že na kafčo bych přijela ráda, dokud ještě nechodíš do práce, pak budeš mít jiné starosti:-)
PetulkaKH 47237
26.3.2007 10:40:46
Tak já hlásím,že ta změna u nás byla horor...sice jsem koupala v sedm,ale Ondrášek usnul,až v půl desátý a dnes vstával v devět.Doufám,že se mu to co nejdřív srovná.
My jsme naštěstí zdraví jen díky rostoucím zoubkům má Ondrášek malinko zvýšenou teplotu,ale není to hrozný,chodíme s tím normálně ven.
26.3.2007 10:09:27
No, já myslím, že si u nás tu vodu klidně ohřát můžeš :-) Jen kojeneckou už nemám, takže by šlo jen o to, aby sis ji vzala s sebou, jinak problém nenivídm....
Takže hned jak vstanem z postele dám vědět. Teď už sice vypadá líp než ráno,ale nerada bych si to zakřila - říká se, že rozhodující je třetí den: buď bude opravdu nemocnej, nebo to přejde a bylo to jen něco "drobnýho".... Uvidíme, ráno mi tu do tý horečky začal brečet, že nemůže do školky. Brečela jsem s ním - bylo mi ho hrozně líto :-(
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 873  [Dalších 313 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.