Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
26.3.2007 9:42:21
Teda vy taky???? Koukám, že kolem vás nemůže pochodovat bacil, aniž by se nestavil na kus řeči,co?? ŤUK ŤUK, musím to zaklepat, my se zatím držíme....
Tak a právě se vzbudil hladový Kubíček, jdu míchat mlíčko, tak zatím...... jo, ještě k tomu výletu- někdy se můžeme domluvit, až se uzdravíte. A hlavně Kubíčkovi budou 4 měsíce, tak už snad bude moct papat nějaké přesnídávky a tak. Už se těším, vždycky když někam jedu, musím řešit, kde ohřeju vodu na mlíko a někde to míchat, takhle hodím do tašky skleničku a lžičku a hotovo..... Tak páááááá |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
26.3.2007 8:45:54
Ahojky Blani, jééé nám? No moc rádi tě uvidíme - můžeš i autem, ne? Jenže jsme opět padli - tedy Ládík.... volala jsem doktorce, jestli máme přijet nebo vyčkat co z toho bude a přijít ve středu tady (je u nás právě jen ve středu). Tak mě uklidnila, že když je to první den, tak z toho stejně ještě nic nepozná a máme vyčkat, co se z toho vyvine a přinejhorším, že slouží dneska pohotovost.
|
|
|
26.3.2007 8:23:41
tak hlásím, že změna času proběhla v pohodě, Kubík se srovnal sám a mě to ani nepřišlo. Jak mi to dřív v běžném životě vadilo a byla jsem z toho celá zpitomnělá, tak teď, jak denně od 4-5hod nespím, protože Kubík sebou hází v posteli, jsem to ani nezaregistrovala. Horší to bylo večer (pro mě), vůbec mě nenapadlo, že bych měla jít koupat Kubíčka, když svítí sluníčko, myslela jsem že je tak 16hod a ono půl sedmý. Taky si říkám, že by to mohli zrušit, znám spoustu lidí, kterým to fakt nedělá dobře......
Dnes má být zase jako včera, tak se těším na procházku. Škoda, že Kubík neumí sedět, skočili bychom na kolo a projeli se do Peček okouknout Kristýně domeček:-)) |
|
|
25.3.2007 20:42:49
Petulko jasně že tě berem - každý je vítán :-))
Nás změna času ani moc nezastihla - spíš až večer.... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
25.3.2007 18:47:01
To posunutí času je fakt hrozný,Ondrášek to špatně snáší.Dala jsem ho před hodinkou spinkat normálně by to bylo v pohodě,protože bych ho v sedm vykoupala a šel by spát,ale teď se probudí půjdu ho vykoupat a aby šel zase spát což je blbost,tak s náma bude vzhůru bůchví do kdy:(
Nechápu proč to nezruší stejnak je to k ničemu. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
25.3.2007 18:40:08
Ahoj holky,vemete mě taky mezi sebe na tu pařbu?:)
Dnes bylo opravdu krásně taky jsme byli celý odpolko venku.Blani,s tím brečícím miminkem v kočárku to znám a jako na potvoru člověk potká nejvíc známích. |
|
|
25.3.2007 18:28:54
To je teda pařba:-)) Celé odpolko jsem byla s Kubíkem venku, bylo tak nádherně, kdybych se nebála, že se vzbudí uprostřed vsi začne řvát hlady, jsem s ním venku ještě teď. Ale neriskla jsem to, představa, že jedu přes ves se řvounem a v barákách se hýbou záclony, jak báby šmírujou a zítra mě proberou před Jednotou, jak se neumím postarat o dítě, mě od toho odradila, haha...
Ještě že tak, na zpáteční cestě mi volal manžel, kde jsme, že už je doma z práce a nikdo není doma, hotovej FBI. No, jemu asi tak nevadilo, že jeprázdnej barák, jako to, že není nic navařeno:-)) Teď si nemysli, že nevařím, to jo, ale vždycky až navečer, tím pádem má manžel teplou večeři a ještě na druhý den do práce oběd. A taky takhle navečer je Kubík vždycky hodný, leží u mě v kuchyni v koši, kouká na mě a povídáme si:-)) to se třeba dopoledne nedaří... Tak jdu připravovat koupání, zatím páááááá..... |
|
|
25.3.2007 15:52:47
já tam právěže taky nikoho moc neznám ....
Tak to rozjedem aspoň spolu, ne? :-)) |
|
|
25.3.2007 8:03:33
Ahojky Kristýno, my tu máme takovej malej soukromej mejdan, co? Nikde nikdo, kdyby tu těch maminek bylo víc, našlo by se i víc témat a probralo víc věcí.... Já bych tyhle stránky ráda někomu doporučila, ale z té kutnohorské strany vůbec nikoho neznám....
|
|
|
24.3.2007 14:53:24
Blani naprosto to chápu - ono být doma je sice hezký, ale napořád to není - taky bych asi zešílela....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.