Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
24.3.2007 13:36:04
Kristýno, jojo, vzpomínám, vybavuju si, jak jsi psala, že ji jela od rodičů z Čáslavi a nějaká baba ti dělala problémy na křižovatce:-)) Tak se mi to nějak nedocvaklo. No, já dělala v Praze, takže se tam na 99,9% nevrátím, hlavně kvůli dojíždění a prac. době, upravit nejde, zkrátit taky ne, takže budu pak muset hledat něco jiného a to bude horor. Já měla takové hezké teplé místečko mezi fajn lidmi a v příjemném prostředí, takové už není, béééé......
No ale mám Kubíčka, to je lepší:-)) A manžel se kasá, že budu moct být doma a věnovat se mu, že bude víc a víc pracovat, aby nás uživil, haha, to se mi zrovna moc nezdá, ono je to hezké chvíli, ale asi by mi za chvíli hráblo. Pamatuju si, když jsem byla jedinkrát v životě asi 3měsíce na podpoře, málem jsem lezla po zdi:-) |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
23.3.2007 18:35:09
Blani, ještě dodám - já totiž (jak jsem tu určitě už někde psala) pocházím z Čáslavi - do Kolína jsem se přivdala....
|
|
|
23.3.2007 18:32:06
teda namakanýho nemám nic - jezdit teprve začínám. Dělala jsem právě v Hoře - na hygieně. Domlouvám si, aby mě pak vzali na částečný úvazek, doufám, že to vyjde, protože to bude asi problém.
Jinak jsem v listopadu 2001 odcházela na neschopenku a od tý doby jsem doma (nechce se mi počítat :-) ). A ještě právě minimálně ten rok doma budu - pokud nevyjde školka, budu doma ještě dva roky..... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
23.3.2007 10:20:40
Ahoj holky,
vůbec netuším jak je to tady se školkama,Ondra je náš první a je mu teprve 8,5 měsíce,tak fakt nevím. Po kolika letech jdeš znova do práce? |
|
|
23.3.2007 8:56:20
AHA. No nic, to byl jen takový MOmentální nápad, hihi... ráda bych ti pomohla. A můžu se zeptat, kde jsi pracovala? Myslím město, nevyzvídám firmu:-)) Když ses tady Peťulek ptala, jak je to v Hoře se školkama, že bys musela denně vozit chlapečka do školky do Hory a pak jela do Kolína do práce, to by bylo dost náročný... Ne tak finančně, spíš psychicky - vypravit oba kluky, snídaně, sváču, cestování autem, kolony, nestíhačka - víš jak to myslím? No, i když ty to máš asi namakaný, viď?
|
|
|
22.3.2007 17:55:44
Blani, díky. Ale já v těch třech letech budu muset nastoupit do práce, takže potřebuju školku na plný úvazek. Mě z práce uháněj už několik let, abych se už vrátila....
|
|
|
22.3.2007 17:14:06
KRISTÝNO, přinejhorším ho můžeš vozit k nám, tady berou bez omezení, alespoň to tak vždycky bylo, vozili sem lidi holčičku z Libenic, tak bys to měla ještě o 2 kilásky dál, no. Myslím třeba jen 2x týdně ten první rok, než ti ho vezmou u vás. No, napřed jsem to myslela jako srandu a chtěla přidat smajly, ale on to zas není tak blbej nápad. Jestli chceš, můžu se ti tady zeptat....
|
|
|
22.3.2007 13:28:37
ahojky, koukám, že to tu nejspíš zase "spadlo" na nahlížení bez příspěvků :-( Holky kutnohoračky, jak to prosím vás vypadá v Hoře se školkama? Mají taky tak plno jako na kolínsku?? Mě dnes totiž bylo naznačeno, že mi asi nevezmou mladšího (za rok)......
|
|
|
19.3.2007 20:03:48
holky, tak v tom mají pěkný binec, já na to taky koukla znovu a značka je sice v Kutné Hoře, ale Staré Město je vedené samostatně a jediné se nachází u Uherského Hradiště, což teda není 11km od Kolína. U Daichmana by potřebovali proškolit manažery ze zeměpisu, takže se omlouvám, že jsem vám zamotala hlavu, já to taky nechápala. Botičky nebudou, no, na Moravu si pro ně nepojedu....
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
19.3.2007 18:55:03
Blani,taky ti neporadím a ani nevím,že tady tahle prodejna je.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.