| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 873  [Dalších 293 >>]
Blanka a Kubíček 53978
24.3.2007 13:36:04
Kristýno, jojo, vzpomínám, vybavuju si, jak jsi psala, že ji jela od rodičů z Čáslavi a nějaká baba ti dělala problémy na křižovatce:-)) Tak se mi to nějak nedocvaklo. No, já dělala v Praze, takže se tam na 99,9% nevrátím, hlavně kvůli dojíždění a prac. době, upravit nejde, zkrátit taky ne, takže budu pak muset hledat něco jiného a to bude horor. Já měla takové hezké teplé místečko mezi fajn lidmi a v příjemném prostředí, takové už není, béééé......
No ale mám Kubíčka, to je lepší:-)) A manžel se kasá, že budu moct být doma a věnovat se mu, že bude víc a víc pracovat, aby nás uživil, haha, to se mi zrovna moc nezdá, ono je to hezké chvíli, ale asi by mi za chvíli hráblo. Pamatuju si, když jsem byla jedinkrát v životě asi 3měsíce na podpoře, málem jsem lezla po zdi:-)
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
23.3.2007 18:35:09
Blani, ještě dodám - já totiž (jak jsem tu určitě už někde psala) pocházím z Čáslavi - do Kolína jsem se přivdala....
23.3.2007 18:32:06
teda namakanýho nemám nic - jezdit teprve začínám. Dělala jsem právě v Hoře - na hygieně. Domlouvám si, aby mě pak vzali na částečný úvazek, doufám, že to vyjde, protože to bude asi problém.
Jinak jsem v listopadu 2001 odcházela na neschopenku a od tý doby jsem doma (nechce se mi počítat :-) ). A ještě právě minimálně ten rok doma budu - pokud nevyjde školka, budu doma ještě dva roky.....
PetulkaKH 47237
23.3.2007 10:20:40
Ahoj holky,
vůbec netuším jak je to tady se školkama,Ondra je náš první a je mu teprve 8,5 měsíce,tak fakt nevím.
Po kolika letech jdeš znova do práce?
Blanka a Kubíček 53978
23.3.2007 8:56:20
AHA. No nic, to byl jen takový MOmentální nápad, hihi... ráda bych ti pomohla. A můžu se zeptat, kde jsi pracovala? Myslím město, nevyzvídám firmu:-)) Když ses tady Peťulek ptala, jak je to v Hoře se školkama, že bys musela denně vozit chlapečka do školky do Hory a pak jela do Kolína do práce, to by bylo dost náročný... Ne tak finančně, spíš psychicky - vypravit oba kluky, snídaně, sváču, cestování autem, kolony, nestíhačka - víš jak to myslím? No, i když ty to máš asi namakaný, viď?
22.3.2007 17:55:44
Blani, díky. Ale já v těch třech letech budu muset nastoupit do práce, takže potřebuju školku na plný úvazek. Mě z práce uháněj už několik let, abych se už vrátila....
Blanka a Kubíček 53978
22.3.2007 17:14:06
KRISTÝNO, přinejhorším ho můžeš vozit k nám, tady berou bez omezení, alespoň to tak vždycky bylo, vozili sem lidi holčičku z Libenic, tak bys to měla ještě o 2 kilásky dál, no. Myslím třeba jen 2x týdně ten první rok, než ti ho vezmou u vás. No, napřed jsem to myslela jako srandu a chtěla přidat smajly, ale on to zas není tak blbej nápad. Jestli chceš, můžu se ti tady zeptat....
22.3.2007 13:28:37
ahojky, koukám, že to tu nejspíš zase "spadlo" na nahlížení bez příspěvků :-( Holky kutnohoračky, jak to prosím vás vypadá v Hoře se školkama? Mají taky tak plno jako na kolínsku?? Mě dnes totiž bylo naznačeno, že mi asi nevezmou mladšího (za rok)......
Blanka a Kubíček 53978
19.3.2007 20:03:48
holky, tak v tom mají pěkný binec, já na to taky koukla znovu a značka je sice v Kutné Hoře, ale Staré Město je vedené samostatně a jediné se nachází u Uherského Hradiště, což teda není 11km od Kolína. U Daichmana by potřebovali proškolit manažery ze zeměpisu, takže se omlouvám, že jsem vám zamotala hlavu, já to taky nechápala. Botičky nebudou, no, na Moravu si pro ně nepojedu....
PetulkaKH 47237
19.3.2007 18:55:03
Blani,taky ti neporadím a ani nevím,že tady tahle prodejna je.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 873  [Dalších 293 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.