Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
19.3.2007 10:59:25
Blani, já na to mrkla, ale podle PSČ ta Východní ulice není v Kutné Hoře - ta má 284 01 - u tohoto to píšou 686 03, což ani nevím kde je :-( Ale když jsem na to klikla, tak mi to ukazuje Čáslav a ta má taky jiný. Tak nevím, bohužel ti neporadím...
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
19.3.2007 10:20:01
holky, nevíte,kde je v Kutné Hoře Deichmann obuv? Líbí se mi v Kolíně boty a nemají samozřejmě mou velikost, tak to chci zkusit v KH, jenže na internetu je adresa Východní ulice, Staré Město a Mapy mi to nějak nechtějí ukázat. Já se orientuju podle záchytných bodů, jako je Náměstí, Morový sloup,Billa, Penny, plavečák, Kaufland atd. :-))
Já jsem prostě na Kutnou Horu antitalent, ve Vídni jsem se autem neztratila, ale v KH už 2x, haha..... Poraďte, prosím prosím..... |
|
|
18.3.2007 19:53:55
Ahojky,my se tedy snažíme nešišlat (i když nám to občas taky ujede), ale zdrobněliny se tu používaj hojně :-)
|
|
|
18.3.2007 17:49:54
Tak to zas můj manžel striktně zakazoval šišlání, ještě než se Kubíček narodil, vyhrožoval, ať se někdo opovážíme na JEHO syna šišlat, že chce, aby mluvil jako člověk a tak. Určitě víte, jak to dopadlo, že? Šišlá ostošest a vůbec mu to nevadí, haha... Když jsem mu to tuhle připomněla, ještě se rozčiloval, že jsem blbá, že je Jakoubek přece miminko.....
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
18.3.2007 15:23:36
To já zase doma šišlám na manžela,asi to k maminkám na mateřský patří,ale trapas to musel být strašný.
S těma kuřákama je to fakt strašný neodradí je ani cena cigaret. |
|
|
18.3.2007 11:20:35
Jééé chudinka.. umím si jasně představit, jak jí asi bylo :-) Ale stane se... taky bývám zblbá, že občas řeknu manželovi, nebo babičce (mámě), aby šli papat a podobně...
|
|
|
18.3.2007 8:09:48
tak ještě dodatek. Nejsme starý a nejsme zaostalý. Jsme prostě jen někdy trošičku odtržené od reality. Tak. To zní aspoň vědecky, haha... A to se nám ještě nestalo (aspoň doufám) to, co se kdysi stalo mojí kamarádce, šla u nich do krámu, na ruce Matýska a jak na něj mluvila, nějak zapomněla přepnout na mluvu dospělých a říká prodavačce: Prošim prošim chlebíček a máslíčko..... domysli si k tomu ten tón, kterým se mluví na kojence a je hotovo. Naštěstí tam prý nikdo jiný nebyl a prodavačka byla tak uznalá, že to dál nedalak dobru, takže se jí nesmála půlka vesnice.
Tak páááááá.... |
|
|
18.3.2007 7:57:53
Petulo, to máš pravdu, mě vždycky děsně štvou lidi, co se cpou mezi ostatními s cigaretou v ruce, to abys měla 6 očí a plynovou masku, to mi asi vadí nejvíc, když mi někdo vyfoukne kouř rovnou do obličeje. No, tu tradici taky letos poruším, jak říkáš, prodírat se tam s kočárkem je o nervy, Kubíček z toho stejně nic nemá a mě by praskla hlava:-)) Léňa asi půjde s kamarádkama, i když poslední dobou začíná jít do sebe a šetří!!!! V lednu si dokonce z různých dárků a kapesného došetřila na televizi, tak si ji koupila do pokojíčku, to jsem teda koukala a fakt jsem jí na ni nepřidala ani korunu. Teď šetří na DVD, tak jsem zvědavá, jestli půjde utrácet do Sedlic, nebo bude uvědomělá a lakomá, hihi....
Včera jsem byla na chvilku venku s kočárkem, aby se Kubík nadýchal čerstvého vzduchu a málem nás to odneslo, to zas bylo dopuštění, objela jsem 4 ulice a prchala domů. Pak večer říkali ve zprávách, že někde hrozí zase orkán, tak mě napadlo, jak si lidi asi ťukali na čelo, když mě viděli venku s kočárkem, a já se divila, že jsem v celý vesnici na ulici sama, že nikde nikdo není:-)) To jsem ale cvok, hihi... Tak jdu páchat něco k nedělnímu obědu, mějte se hezky, pááááá........ |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
17.3.2007 13:55:36
My taky chodíme,ale letos nepůjdeme,protože je to tam příliš hlučné a to by pro Ondru zrovna nebylo vhodné a taky se drát tou spoustou lidí kočárem,bála bych se,že by třeba někdo Ondru bouchnul (protože máme,už sporťák)a nebo spálil cigaretou,lidi jsou neohleduplný.
|
|
|
17.3.2007 13:08:03
Blani nech si tu starou, jo? Zas o tolik mladší nejsem :-) My tam taky jezdíme, ale lestos budem bez tatínka, tak nevím nevím... Mě je to tam taky moc hlučný a ty peníze co za to chtěj... škoda slov.
Jinak tě můžu ubezpečit, že zaostalá nejsi - taky mám binec v tom co je zrovna za den.... Ty máš manžela v práci témř pořád, já homám zase doma tak nějak všelijak, čímž mi v tom dělá ještě větší zmatky.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.