Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
17.3.2007 8:52:57
tak s tím posledním krásným dnem to nakonec byla pravda, to je klasika, na víkend je hnusně. No, i když nám na mateřský je to asi jedno, co, každý den je stejný zápřah, takže volné víkendy stejně nemáme:-) Holky, já se teda přiznám, že opravdu někdy nevím co je za den a připadám si pak jak zaostalá. Minulou neděli jsem šla s Kubíčkem na procházku a vzala si s sebou složenku, že ji na poště cestou zaplatím. Nakonec mě zarazilo, že dcera není ve škole, takže asi není něco vpořádku, haha. Podle manžela se taky říditnemůžu, ten chodí do práce pořád. Achjo.
Holky kutnohoračky, chodíte o Velikonocích na Sedlickou? Myslím pouť. My teda jo, u nás je to taková tradice v celé vesnici, chodíme přes Hlízov a přes Vrcha (Kaňkovské vrchy). Já píšu že je to tradice, ale poslední dobou to upadá, mládež jezdí vlakem nebo autama a jezdí tam hlavně proto, že si bez dozoru rodičů můžou dát pivo, aspoň mě to tak připadá. A taky mě přijde, že u těch atrakcí je rok od roku čím dál větší kravál, ale to už jsem asi stará a vadí mi hluk:-)) Tak zatím............ |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
16.3.2007 9:36:20
Ahojky,
tak koukák,že to tady zase žije. Dnes říkali,že se má zase ochladit,tak si jdeme užít krásný den. Petra Kutná Hora :-))) |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
15.3.2007 19:47:00
Jo, tak o Peťce nic nevím - hlavně se přiznávám, že se mi vy dvě pletete :-( teď nevím která z Vás je z KH a která je z okolí.... ale to je jedno, osobně vás neznám ani jednu... ale nikdy neříkej nikdy, že? Co není může být :-)
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
15.3.2007 19:39:31
ahoj holčiny *no konečně aspon někdo se tady zastavý a pokecá.
Blani to je skvělí že Kubíček už takhle řádí,docela ti to závidim,nám neni dáno mít druhý dítě,ale pomalu si na to zvikám,je to sice těšký když jich tady kolem je plno. Kristý sem ráda že jses taky přidala,ale holky nevíte někdo o Petˇce taky tady dlouho nebyla,snad jsou v pořádku. To počasí je skutečně úžasný,mám z něj radost už jsem i okna umyla a byteček jarně nazdobila,hlavně aby nás zas něčim nezaskočilo a nepřekvapilo,ale snad né. Tak jsem se nějak rozepsala,ale jsem ráda že jste zas tady a doufám že se opravdu přidáte a já tu zas nebudu psát si sama se sebou. Všechny vás zdravim a mějte se krááááásně,zatim papa. :-))) |
|
|
15.3.2007 19:00:57
Blani a počkej až začne běhat - to teprv bude "zábava" :-) Sousedi mají devítiměsíčního chlapečka a ten už minimálně měsíc běhá jak velkej...
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
15.3.2007 7:46:44
tááááák..... jsem se konečně dostala k počítači,poslední týden byl fakt hektický. Včera jsme byli s Kubíčkem na druhé vakcíně za 1.700,- tak se nám opět ztenčilo porodné, hihi, už z něj moc nezbývá. Tak akorát na tu poslední vakcínu a na ohrádku. Stejně je to nespravedlnost, že děti narozené letos už to mají zadarmo. Pak jsem letěla na sociálku, kde kupodivu nikdo nebyl, to je v Kolíně zázrak a pak ještě do Droxi pro fotky. To se musím pochlubit, jak jsem hloupá. Vždycky nesem do Droxi film nebo CD a pak jdeme vyzvednout fotky, takže to znamená 2x do Kolína, 2x do města, 2x platit parkování, no a až teď jsem zjistila, že na tom pytlíčku od fotek píšou, že to jde poslat mailem a pak si přijít jen pro hotové fotky. To by mě zajímalo, jak dlouho už to přehlížím. Tak jsme to zkusili a funguje to!!! Já jsem 100 let za opicema, jak říká můj manžel, prostě si na tyhle moderní vymoženosti těžko zvykám, haha....
Holky, tyhle poslední dny bylo nádherně, co? Až se děsím, co z toho bude, loni se topilo ještě v červnu, jaká byla kosa a já viděla už před týdnem za jedním plotem rozkvetlou višeň, ale úplně bíle obsypanou, tak se ta příroda musela zbláznit. No, dobře nám tak. Kubík už je skvělej parťák, úžasně se směje a bude to asi pěknej uličník, kouká mu to z očí. Právě začal sahat po hračkách a začíná zkoušet otočky. Zatím se teda dostane jen na bok, ale děsně se u toho vzteká, že mu to nejde. Takže už zkončilo ležení na gauči, to už se bojím, jen jdu od něj kousek dál, přendavám ho do postýlky nebo do koše. Tak zas jdu, mějte se fajn a nakoukněte občas. Páááááá... |
|
|
14.3.2007 19:58:23
Ahojky, koukám, že sem každý jen nakukoval, ale nikdo nepsal, tak se to tu zaseklo :-)) Tak to rozjedem nanovo, ne?
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
14.3.2007 18:46:01
No panečku koukám že jste se opravdu přidali!!!
Tak holky kde jste??????? |
| *petulka* | 52546 |
|
|
11.3.2007 14:33:14
Ahoj holčiny moooooc se omlouvám ale nějak jsem nestíhala,sem tam nakouknu ale tady stejně pořád nikdo a to se nám to tááááák krásně rozjíždělo.
A co jinak děláte holky .......Péti co Ondrášek?? už by chtěl běhat?? Blani a co tvůj šmudlínek taky už je s nim větší zábava né?? Tak sem budu jukat jestli se ke mě někdo přidá. Holčiny zdravim vás a přeju krásný zbytek víkendu pa. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
7.3.2007 10:30:22
Ahoj Blani,
sem nikdo nechodí,jen já jsem občas nakouknu a když tady nikdo neni tak taky nepíšu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.