| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 873  [Dalších 263 >>]
Blanka a Kubíček 53978
14.2.2007 21:30:46
Petulko, proč šmírák, proboha?
Jsou to veřejné stránky, od toho to je, ne? A když ti třeba nedokážou poradit s určitým problémem mamky kutnohorské, můžeš se zeptat třeba v Plzni, ne? Vždyť já tady taky vlastně šmíruju, když sem nepatřím.....
PetulkaKH 47237
14.2.2007 8:56:28
Ahoj Blani,nic se neděje já jen,že jsem si vzpomněla než ho dám do bazaru.Do Kolína jen nakouknu,když se koukám jestli někdo nepsal na KH,ale jen někdy,protože si pak připadám jak šmírák.
S Kubíčkem,už je to veselejší,co?Už to není jen to pořád ležící a spící miminko.
Blanka a Kubíček 53978
13.2.2007 21:46:08
Petulko,
strašně moc děkuju za nabídku lehátka, to je dobře že chodíš i na Kolín a máš přehled:-))
Já ho mám už ale doma od té mamky, co jsem ho od ní napřed nechtěla, jestli jsi to tam četla, naštěstí ho neudala. Napřed za něj chtěla jen stovku, že je dole prasklý a nakonec mi ho jen půjčila, nebo nechala zadarmo, jak se to vezme, říkala, že když se nám nerozpadne úplně, že jí ho mám pak vrátit pro vnoučata:-)
Já napřed říkala "další krám do baráku, nic takovýho" a pak u kamarádky se tam Kubíkovi tak líbilo, že jsem si to rozmyslela.
Joooooooo a už paseme - odvčera. A zase samozřejmě se ségrou. Lenička si s Kubíkem hrála a najednou volá -mami mami pojď sem honem, hele co dělá... Tak jsem se div nepřerazila a Kubíček leží na bříšku a zvedá hlavu. Takže se to povedlo ve 2,5 měsíci.
Tak jdu hajat, ráno kráčím k zubařce, zpět se budu plazit, má mi dělat 2 zuby - bojim bojim...
Tak pa a ještě jednou děkuju, že jsi si vzpomněla, to potěší. :-)
PetulkaKH 47237
6.2.2007 17:59:43
To je fajn,že máš takovou chůvičku.Já jsem na Ondráška dopoledne sama a pak,když příjde manža z práce tak předávám a doháním co jsem za dopoledne nestihla.A to,že Kubíček ještě nepase koníky si nic nedělej náš Ondra v 7 měsících se sám nepřevalí na bříško a ani zpět.Doktorka říká,že k tomu musí dítě dospět.
Blanka a Kubíček 53978
6.2.2007 17:34:39
Jo, Kubíček, to už je parťák na pokec:-))
Tak nějak po šestinedělí začal vydávat takový ty miminkovský zvuky, aó, egé a tak podobně a začal se usmívat. Minulé pondělí jsme měli zase narozeniny, 2 měsíce a to už se směje plánovaně, když se na něj dělají opičky a MLUVÍ čím dál víc. Nejvíc teda na ségru, ta s ním dělá blbiny, tuhle přinesla knížku o Krtečkovi po sobě a četla mu jí, Kubík koukal s otevřenou pusou, jak kdyby tomu rozumněl a celou dobu co četla byl totálně v tranzu. Jsem teda ráda, že se mu věnuje, ale učí ho dobrý věcičky, já si pakneumeju ani nádobí, jak bude Jakoubek vyžadovat společnost.
Jediný, co mu nejde, je pasení hříbátek, nechce zvedat hlavu, chudáci koníci:-)
PetulkaKH 47237
6.2.2007 10:32:46
Ahoj Blani,
já myslím,že ten Kolínský bazén nezavřou,vždyť stál tolik peněz.

Já jsem Ondráška nechala očkovat tou obyč a reakci neměl žádnou.

S tím Svobodou je to strašný a ať to bylo jak chtělo Venduli mi je líto a novináři nemejí ani špetku lidkosti a jde jim jenom o peníze,ale ten Brunclík jim to pěkně natřel a Renč je hnusnej sprosťák.

Ondrášek nám,už leze teda snží se,ale jde mu to a povídá Bába a Mamu.Ještě kojím,ale k obědu mu dávám zeleninku a chutná mu.A jaký pokroky má Kubíček?
Blanka a Kubíček 53978
6.2.2007 8:39:17
koukám, že jste probíraly kolínský bazén, no je fakt, že spousta lidí s malými dětmi říká, že budou radši jezdit do Hory, ale pořád si myslím, že to v tom Kolíně dají sakra do pořádku, jak by se jim jinak vrátily peníze, potřebujou fungovat, ne? Jinak jdeme zítra s Kubíkem na první očkování, rozhodla jsem se zaplatit tu Hexavakcínu, když jsme se teda narodili blbě loni a placenou jí mají děti, co se narodili až letos, ach jo... Ale zatím jsem slyšela samé kladné názory, že je to fakt lepší, tak uvidíme. Je fakt, že dřív bylo jen to obyčejný očkování a děti to musely snést všechny, Leničce třeba nikdy nic nebylo, ani horečky, nic. Ale když vidím, co to dneska s dětma dělá, že jsou fakt čím dál míň odolný, tak to radši nebudu riskovat....
Ještě k tomu Svoodovi - koukali jste někdo převčírem na Střepiny na Nově? Moc se mi líbilo, jak tam ten reportér Brunclík řekl všechno na plnou pusu, prostě jak nám zobák narost, jak se říká. O tom, jak se lidi chovají a tak, já si to přesně nepamatuju, jen mě zarazilo, když přečetl SMS, co dostala Vendula od Filipa Renče, že ten její výstup v TV byl dobrý herecký výkon, to bych do něj teda neřekla. Tak dost o tom....
Lenka (dcera) právě jde k doktorovi, frká a skoro nemluví, škrábe jí v krku, tak jen doufám, že od ní nic nechytne Kubíček, to by byl asi horor, brečela bych víc než on, když by se trápil.
Tak vás opouštím, jdu si povídat s Kubíkem, právě usoudil, že byl dlouho hodný a začal křičet. Tak paaaaaaaaaa.
*petulka* 52546
5.2.2007 19:16:35
To je dobře,hlavně že jste to takhle dobře zvážili:-))
PetulkaKH 47237
5.2.2007 18:24:25
Taky na tý autosedačce nebudeme šetřit o víkendu jedeme do Prahy tak uvidíme.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 873  [Dalších 263 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.