Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
2.2.2007 20:43:19
Možná bude dobře,když to zavřou lepší než,aby se tam někdo zranil.
|
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
2.2.2007 20:37:53
Já tam taky ještě nebyla - většinu toho mám z doslechu nebo jsem to vyčetla v provozním řádu. To o tom zavírání taky berte s rezervou - taky to mám už z Xté ruky....
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
2.2.2007 20:01:01
Ahoj holky tak teda to mě podržte tak oni to chtěj zavírat??No panečku a to tomu dělali takovou reklamu, u prahy jsou i bylbordy s pozvánkama do kolínského vodního světa a ono to bude mít takovejdle konec.No možná zlatej kutnohorskej,ale sama to odsuzovat zatim nemůžu ještě jsme tam nebyli.
|
|
|
2.2.2007 12:58:12
Ahojky, na teplotu vody si tu taky některé stěžovaly, tak to si asi nevyberem. Dneska jsem potkala kamarádku, která dělá na městském úřadě a říkala, že jí se dokonce donesly zprávy o tom, že prý bazén asi zavřou, protože se jim uvolnily skluzavky, tak uvidíme, co nakonec se slavným vodním světem bude....
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
1.2.2007 21:22:32
Ahoj Kristo,
děkuji za informaci...určitě to stálo spoustu peněz a je to na nic,zlatej Kutnohorskej,sice je tam studenější voda,ale šatna v pohodě. |
|
|
1.2.2007 16:38:59
tak se na Vás jdu zase po delší době juknout...
V Kolínském plavečáku jde hlavně o to, že tam není vyřešené přebalování dětí, místo na kočárky ani vjzed uzpůsobený pro kočárky a ostižené apod. Podle provozního řádu je bazén pro děti od 18ti měsíců a dle sdělení pokladní takto staré děti již nepotřebují plenky, tak na co přebalováky. Další, co třeba mě vadí, je to, že sice udělali spoustu atrakcí, ale smí se na ně až od osmi let a mladší nemůžou ani v doprovodu. A pak jsem narážela na poznámku v provozním řádu, že nemají na bazén vstup lidé vzbuzující odpor (ekzémy apod.) - no to mě vytočilo pořádně - ekzém není nakažlivý a ti co ho mají za to nemůžou. Ve mě ekzém tedy odpor nevzbuzuje.... Takže i já uvažuju o dojíždění do Kutné Hory - dojíždět musím stejně, tak už je mi to jedno kam. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2007 15:34:59
Tak koukám,že Blanča se přišla podívat,ahoj Blani,tak vás ten vítr nesebral??
Byl fakt hroznej a to nemá být poslední,dneska hlásili další příchod,ale snad už jen slabej,žádnej ničivej uragán. K tomu Karlovi nemám už co dodat a to věčný pronásledování Vendulky??,jen to že já bych to asi takhle nezvládla. Docela si mě zarazila tim kolínskym bazénem,chcem tam jed se podívat,ale když jsou na to tak negativní ohlasy tak nevim nevim. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
31.1.2007 12:35:48
Petí,neboj Kačenka určitě bude šikovná a vzorná školačka.
Blani,to je dobře,že sis na nás taky udělala čas.Já občas nakouknu na Kolín a něco o tom plavečáku jsem pochytila,ale né vše tak pořádně nevim o co tam jde tak,až budeš mít chvilku tak nás zasvěť,prosím. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
31.1.2007 10:31:08
já nstíhám !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kubík sice začal v noci krásně spinkat, zato si to vynahrazuje přes den, sotva stačím uvařit. Nejvíc si odpočinu, když jdeme na procházku, v kočárku spí a já si jdu a přemýšlím si a čistím si hlavu a chvilku si odpočinou moje hlasivky. Když je Kuba vzhůru, skoro pořád na něj mluvím, to aspoň nebrečí. Bude to společenský tvor. Koukám, že taky řešíte Karla Svobodu, nic si z toho nedělejte, já včera bulela taky, když jsem ji viděla, jak zestárla o 20 let a prosila novináře, aby ji nechali být. Je to hnus, jak ji (a nejen ji) pronásledujou, jen vyleze z auta, strkají jí objektiv před obličej, z toho by se zbláznil zdravý člověk, který je v pohodě, natož prožít takový šok. Taky nechápu, proč to udělal, prý byl nemocný a nechtěl aby ho žena viděla nemocného a bezmocného, no tak ho viděla s dírou v hlavě, ten člověk nemohl racionálně uvažovat, když tohle udělal, myslím že v tu chvíli nemohl vůbec přemýšlet, co tím své ženě připraví. No, my to nevyřešíme, ale je to děs. A to hnusný počasí je taky děs. Dceři vrátili ve škole zálohu na lyžák, zrušili ho, že nebyl sníh a on za 2 dny napadl. Byla z toho zklamaná, ale teď se zas dějoutyhle uragánový kalamity, tak už ji to ani nemrzí. Vzali jsme tu vrácenou zálohu a koupili jí za to nový džíny, tak bodejť by ji to mrzelo, že? Kolínský mamky svorně nadávají na nový plavečák a chválí ten kutnohorský, některé se chystají, že budou z KO jezdit do KH. Mějte se zatím mooooooooc fajn, co nejdřív nakouknu, AHOJ..... |
| *petulka* | 52546 |
|
|
30.1.2007 20:47:25
Jo jo Kačenka od září nastupuje do první třídy,už se moc těší,ale já s ní tu nadšenost nezdílim.
Stoho Karla jsem byla fakt hotová,ale stejně je to nepochopitelné jak si někdo může vzít život dobrovolně. Dneska na nově ve zprávách hovořila o tom Vendulka,chudák až mě rozbrečela,nikdy bych v její situaci nechtěla být. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.