| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 873  [Dalších 233 >>]
PetulkaKH 47237
30.1.2007 17:11:01
Ahojky,
tak Kačenka prošla zápisem a jde v září do školy?
My jsme včera byli na tom vítání občánků a bylo to moc hezký,sice to trvalo asi jen 20min,ale stálo to za to.Nátáčeli nám to na kameru tak jsme hned vyplázli 400kč,ale zase bude mít Ondrášek památku.
Tak,už máme po sněhu a myslím,že tadytím přívalem sněhu nám zima skončila.
Co říkáš na tu Svobodovu sebevraždu?Já jsem nemohla uvěřit vlastním očím a hned mě napadlo Chudák Vendula s Kubíčkem.
*petulka* 52546
29.1.2007 19:15:52
Tak to je teda fakt čiper,šikulka šikovnej.
Letí to opravdu neuvěřitelně rychle,já to vydim podle naší malý,pořád jí mám za prtouska a ona už je předškolačka,nechci tomu vůbec věřit.
Ze sněhu už opravdu jen břečka,tak doufám že to nebyl letos poslední sníh.
Chcem v březnu na hory,tak aspon poprašek by mohl být.
PetulkaKH 47237
29.1.2007 11:54:42
Ahoj Petí,
tak jsme si toho sněhu moc neužili.Tady celou noc pršelo a všechen slezl.
Ondrášek je,už kus chlapa 1.2. bude mít 7 měsíců (to je nuvěřitelný jak to letí) a váží 8,40kg a to kojim a jednou denně dostává zeleninovou kašičku,ale je to pořádný lenoch ještě se neumí převalit,ale sám sedět,už umí.Pomalu začílá lést a to mi bude končit ta pohoda co mám.Jinak je moc hodný,přes noc mi spinká tak je klid.
*petulka* 52546
29.1.2007 8:45:28
Ahoj Péti, tak to ti nezávidim s tim kočárkem ,já zas tenkrát jezdila s kočárem zrovna když nám předělávali náměstí a tak jsem ho většinou přenášela než ho tlačila ,taky pěkná makačka.
A co Ondrášek co už ten váš klouček umí??Jen se
pochlub jsem zvědavá??
Tady taky strašně fouká vítr,ale sníh docela roztává,tak je všude plno vody.
PetulkaKH 47237
26.1.2007 20:19:45
Tak venku nám zase pěkně fouká.
Odpoledne jsme byli na vycházce a přišli jsme pěkně vymrzlí a povím ti,že ta jízda s kočárkem byla jako hodina v posilovně...chtělo by to sáňky.
*petulka* 52546
26.1.2007 13:38:31
Ahoj Petru tak asi jsme tady opravdu jen my dvě,ale to neva aspon něco!!
No doufám že nebude mít ve škole nějakou mrchu,ona je docela stydlivá,tak se toho bojim.
Jinak sníh u nás furt hafo a to má začít zas o víkendu padat,včera byla Kačka venku a musela jsem jí dvakrát převléknout,byla úplně na žmach.
No tak timto se zatim loučim jedem do Kolína na mažoretky.
Tak holky kde jste všechny??
PetulkaKH 47237
25.1.2007 19:23:35
Petí,určitě Kačenka bude šikovná a snad bude mít dobrou učitelku na tý hodně záleží.
Koukám,že sem budeme chodit jen my dvě.
*petulka* 52546
25.1.2007 14:35:47
Ahoj ,nás zas na vítání občánků zvali už druhej měsíc po porodu,až jsem se divila co šílej.
Dneska jsem trénovala něco málo s Kačkou na tem zápis,no docela to šlo,ale jedničkářka z ní určo nebude,.................hlavně nemá být po kom chytrá.
Jsem ráda že už přestalo sněžit,ale asi to stejně dlouho nevydrží,tak krásně svítí sluníčko že to začíná tát.
PetulkaKH 47237
25.1.2007 10:36:07
Ahojky,
já myslela,že už sem nikdo nepříjde.
Tak nám konečně přestalo padat...takhle to mělo vypadat na Vánoce.
Petí,tak to už je Kačenka velká holka,držím palce na ten zápis a aby jí to natšení dlooouho vydrželo.
My jdeme skoro po 7 měsících na vítání občánků.Já myslela,že na nás zapoměli tak jsem tam volala a prý se tady takhle pozdě chodí tak se těšíme na pondělí.
PetulkaKH 47237
25.1.2007 10:22:02
Ahojky,
já myslela,že už sem nikdo nepříjde.
Tak nám konečně přestalo padat...takhle to mělo vypadat na Vánoce.
Petí,tak to už je Kačenka velká holka,držím palce na ten zápis a aby jí to natšení dlooouho vydrželo.
My jdeme skoro po 7 měsících na vítání občánků.Já myslela,že na nás zapoměli tak jsem tam volala a prý se tady takhle pozdě chodí tak se těšíme na pondělí.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 873  [Dalších 233 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.