| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 873  [Dalších 223 >>]
*petulka* 52546
24.1.2007 18:29:58
Ahoj holky,nějak jsem to nestíhala sem chodit,měla jsem pořádnej fofr,pořád se u nás něco děje,ale jak tak koukám tak sem pomalu už nechodí nikdo,tak se polepšete!!!
Konečně sníh co??
Ale už by mohl přestat padat je ho už až dost.
V pátek jdem na zápis do školy,božinku jak to uteklo,ani tomu nemůžu uvěřit.
Myslim že s toho mám větší strach jak Kačenka,ta se těší,tak jsem zvědavá jak jí to dlouho vydrží.
Tak holky pište já už tady budu,at si nemusim psát sama se sebou.
PetulkaKH 47237
20.1.2007 20:54:12
Ahojky,
koukám,že tady nějak vázne řeč.
Včera ta vichřice byla děsná,ale přežili jsme to bez ujmy jen máme na střeše utržený plech tak to celou noc mlátilo,ale Ondra to prospal.A co Kubíček,Blani nerušila ho to?A jak vlastně rostete?Nám rostou zoubky tak si užíváme.
Blanka a Kubíček 53978
19.1.2007 10:13:21
Ahojky
to mám taky. Jak nemůžu aspoň 1x denně nakouknout na internet, aspoň do mailu, tak jsem jak bez ruky:-))
Co to úžasné počasí, máte všichni střechu nad hlavou? A hlavně : máte nad hlavou svoji vlastní střechu??? Bylo to dost děsný....
PetulkaKH 47237
18.1.2007 18:17:54
Ahoj holky,
tak už jsem zase online...měli jsme porouchaný PC,no hrůza připadala jsem si jako ve středověku.
Blanka a Kubíček 53978
14.1.2007 14:14:18
tak to tě obdivuju, jak jsi to zvládla, manžel tuhle choval Kubíčka, když měl bolení a strašně moc brečel, až se dusil a manželovi u toho tekly slzy, jak to prožíval s ním. Bylo to fakt děsný, naštěstí, musím zaklepat, zatím O.K.
Takže si asi dovedu představit, jak jsi prožívala trápení vašeho mrňouska, když vlastně nemůžeš nic dělat. Tak v Kolíně otevřeli ten slavný Aquapark a zatím nic moc. Holky nadávají, že tam není kam dát kočárky, kampoložit děti při sprchování, že každý koho se zeptají říká něco jiného, no asi zmatek. Tak uvidíme.
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
13.1.2007 22:20:00
Prosím vás, sháníme ubytování na sraz Březňátek 2004. Nemohla byste mi některá poslat na mail tipy na ubytování pro cca 20 mamin s dětmi? Mockrát děkuju za všechny srazuchtivé maminy a ratolesti :-)
*petulka* 52546
12.1.2007 16:03:51
Ahoj holky tak kde jste všichni??
Péti ty už si tady pěkně dlouho nebyla,co je s tebou??
Blani tak to bud ráda že to má Kubíček v pořádku ,naše malá měla do devátého měsíce dečku a to teprve by sis něco užila,to je pro ty děti neštěstí,leží jen na zádech, nesměj si sedat, musí se s nima cvičit,no hrůza na to vzpomínat.
Blanka a Kubíček 53978
9.1.2007 16:59:06
To byla trefa, na nožičkách jsme byli zrovna včera a potkali jsme se tam s polovinou maminek, s kterými jsme byli v porodnici, dokonce i tu holčičku, s kterou s Kubíkem leželi vedle sebe na pokoji, tak spolu leželi znovu. Smály jsme se s maminkou, kdy vedle sebe budou ležet příště, jestli v 17i letech. Máme tam napsáno NÁLEZ v normě, tak jsem z toho chytrá, že asi dobrý:-) Příště jdeme v únoru. S Leničkou jsme takhle brzo na nožičkách nebyli a 2x za sebou už vůbec ne, ale to je sto let dozadu, to je fakt, tenkrát ani ultrazvuk nedělali, jen zacvičili nohama a šlo se domů. Dneska jsem úplně mrtvá. Včera jsem chválila Kubíka, jak to krásně zvládnul, jak byl hodný, tak dnes celý den probrečel. Teď usnul, tak jsem sem jukla. Tak zatím.....
*petulka* 52546
6.1.2007 18:57:56
Ahoj Blani jak se máš??A co Kubíček jak roste??Nepujde ted někdy taky na nožičky?
Blanka a Kubíček 53978
6.1.2007 18:46:49
Tak jsem se dobu snažila dostat na kolínské plavací stránky a pořád mi to hlásilo, že nelze zobrazit. Tak jsem klikla na ty kutnohorské a byla jsem tam hned. Je to hezky udělaný, všechny informace srozumitelné, dokonce jsou tam i fotky. Dozvěděla jsem se, že za miminkama chodí ta instruktorka domů, v bazénu se plave až od půl roku, takže máme mooooooře času. A jestli bude komunikace s Kolínem takhle váznout, tak budem jezdit do KH.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 873  [Dalších 223 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.