Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MacinaV | 32133 |
|
|
6.1.2007 15:54:53
Peťo, poslala jsem ti mail. pa
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
6.1.2007 12:30:03
Ahoj holky,
já to s vařením mám tak,že jsem si koupila českou kuchařku a vařim podle ní..jsou tam dobrý nápady a nemusím tápat co zase vařit,jen vybírám a kombinuju.Vřele doporučuji. Macino,až se tady zase ukážeš tak mi napiš toho skype já se ti potom ozvu. |
| MacinaV | 32133 |
|
|
5.1.2007 22:55:14
Ahoj holčiny,
Tak zase znovu v tom novém roce. to to uteklo, co? S tím jídlem jsem na tom úplně stejně, taky nevím, co mám vařit a manžel mi taky pokaždé řekne, že mu to je jedno. v lepším případě chce pizzu nebo špagety a k večeři párky. Peťo, icq nemám, ale mám skype. takže jak se domluvíme? já od příštího týdne můžu skoro pořád. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
5.1.2007 16:17:30
tak v Kolíně inzerujou, že za neodchozené hodiny vrací peníze a zdarma podvodní foto. Tak ještě kouknu na toho Vodníčka a uvidíme.
Taky řešíte vaření? Mě taky přijde, že dělám dokola to samé, vůbec nemám fantazii. Když řeknu manželovi, aby si řekl co chce, tak odpoví, že je mu to jedno. Dcera naštěstí má obědy ve škole, takže má denně něco jiného a k večeři jí stačí chleba s něčím:-) Ale jinak jsou to pořád dokola těstoviny zapečené, rýže s nějakou omajdou,rajská, guláš, řízek, fr.brambory a taková ta normální jídla. Dneska jsme se shodli na rybičkový pomazánce, takže nevařím, ale zítra zas budu dumat. A tomusí ještě manžel přivézt z Kolína pomazánkové máslo, protože u nás ve vsi jsou sice dva obchody, ale ani v jednom ho nemají. To navazuje na to téma, jak se neobejdeš na vsi bez auta, haha, když tu nekoupíš ani blbý máslo. Tak jdu aspoň nakrájet cibuli, doufám, že to máslo přiveze. Zatím..... |
| *petulka* | 52546 |
|
|
5.1.2007 13:43:23
Ona chodí teprve prvním rokem do přípravky,ale už budou mít v květnu první vystoupení,moc se na to těšim.
Hm na paprice tak to bych mohla ukuchtit na neděli,připadá mi že vařim pořád dokola to samé. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
5.1.2007 13:22:17
Onráškovi se taky ve vodě moc líbí,už ho koupu ve velké vaně a máš vidět jak tam řádí.
Jinak tady asi nic nového neni teda aspoň o ničem nevim. Jezdíte na mažoretky do Kolína?Já jsem párkrád viděla Kutnohorský a měly krásný vystoupení. Já dnes vařila kuře na paprice...musela jsem udělat nějakou omáčku,protože jsme měli poslední doubou pořád smažený. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
5.1.2007 13:10:52
Myslim že by se jí to líbilo,měla ted tři měsíce ve školce ježdění do bazénu a byla nadšená.
A když jsem sní jezdila do lázní tak jsme tam musela každý den,koupila jsem si pernamentku a chodili jsme i do sauny. Jinak co nového v hoře?? Dneska vůbec nevim co vařit,vyndala jsem maso na řizky,tak je asi udělám naruby. Za hodku vyrážím na mažoretky,tak jsem zvědavá jestli přes vánoce tu nacvičenou sestavu nezapoměla,vůbec to netrénovala. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
5.1.2007 12:11:49
To by si toho měla moc dvakrát v týdnu,když chodíš do práce a taky je to docela velká částka,protože když onemocníte a nebo zrovna ten den nemůžete jít plavat tak ti žádný peníze nevrátí.
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
5.1.2007 10:56:17
Ahoj holky,Péti taky jsem se koukla na ty stránky a jsou tam i pro předškoláky,ale mi už máme ty mažoretky a dvakrát v týdnu bych to nezvládla a ta dálka od nás,asi by se to nevyplatilo.
Ale nadchlo mě to. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
5.1.2007 10:26:27
Ahoj Blani,stačí když si zadáš
www.plavanideti.cz a nebo vodníček Kutná Hora Mají moc hezky udělaný stránky,je tam všek dočtení a taky krásná fotogalerie. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.