Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
5.1.2007 8:54:35
To vám teda holky povím, že na vesnici bez auta je to děsný, vzpomínám, jak jsem musela v dešti a děsným větru s holkou na vlak, protože jsme jely do Kolína k doktorovi, vlak měl zpoždění, u doktora fronta, takže zpátky nám ujel a musely jsme hodinu čekat na další. A to bylo x-krát. Teď skočím do auta a za 10 minut jsem tam. Už si to vůbec neumím představit.
Plavat budem chodit asi do KO, ale jelikož to máme stejně daleko, pozeptám se i v KH, za to nic nedám. Můžu poprosit o nějaký kontakt na KH? Díky. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
4.1.2007 22:05:35
Petí,to je ta výhoda bydlet ve městě...já si nemůžu vůbec stěžovat,bydlím v klidné části města a přitom mám vše po ruce.
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
4.1.2007 20:19:58
Ahoj,to se holky máte že máte všechno tak blízko,já jsem na nic takovýho jako chodit do bazénu nemohla máme to 25km vydálený a jenom jedno auta a s tim manžel jezdil a jezdí do práce dělá v Praze,ale vydupala jsem si ho na každý pátek,to jezdim s malou do kolína na mažoretky,taky 25km,ale u nás prostě nic podobnýho neni.
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
4.1.2007 18:21:36
A budete chodit do Hory a nebo do Kolína?Já do Hory budu volat příští týden tak jsem zvědavá...Ondra vodu miluje tak mu to chci dopřád.
|
|
|
4.1.2007 15:51:00
do bazénu nechodíme, teda zatím mě to ani nenapadlo, když jsme ještě v šestinedělí, ale kontakt mám přimagnetovaný na lednici, tak tam chci zavolat co a jak. Nebo se vlastně můžu podívat na internet, je tam odkaz na stránky. Každopádně bych to chtěla zkusit.
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
3.1.2007 12:38:01
Uklízet je pořád co...měly jsme dost rušný víkend,návštěvy atd.tak jsem nedělala vůbec nic tak to teď dohánim.
Blani,tak to je Kubíček,už šikovný...chodíte do bazénu?My jsme chtěly,ale doktorka nám to nedoporučila,protože Ondra měl reakci na očkování a musely ho přeočkovávat. |
|
|
3.1.2007 11:06:25
harmonogram se tomu zatím říkat nedá, ale už se Kubík jakžtakž začíná rovnat, přes den víc kouká, papá po těch 2-3 hodinách a přes noc se krmí asi 3x. Už se prostě aspoň vyspím, asi tak bych to řekla. Dneska dopo jsem stihla umýt nádobí, pověsit prádlo a převařit vodu - to je úspěch!!!!!!
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
3.1.2007 9:58:01
Ahoj no prosim tě co můžeš ted po vánocích uklízet??já teda taky nic moc nestíhám,ale to proto že chodim do práce,tendle týden na odpolko,tak příjdu na šestou a to se člověku moc nechce něco dělat.
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
3.1.2007 9:34:37
Ahoj holky,
tak jsme zase o rok starší ACH JO. Dlouho jsem tady nebyla a koukám,že tady máme další mamču...tak jí taky mezi náma vítám a ať se ti tady líbí. Ten rok pěkně začíná...vůbec nestíhám,ten uklid je snad horší než před svátky. Macíno,nemáš icg aby jsme se domluvily na to kafčo? |
| *petulka* | 52546 |
|
|
2.1.2007 19:02:25
AHOJ BLANI TAK UŽ JSTE SI UDĚLALI NĚJAKÝ TEN HARMONOGRAM S BROUČÍNKEM??
aHOJ KRISTÝNO JÁ BYDLIM KDYŽ TO SPOČÍTÁM NA KM OD HORY 25 A OD KOLÍNA TAKY 25KM.TAK CO NA TO ŘÍCT. Péti a kde se touláš ty?? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.