Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *petulka* | 52546 |
|
|
30.12.2006 13:31:52
Ahoj holky,Blani jseš hodná žes nás varovala.
Péti s těma zoubkama to určitě tak hrozný nebude ted v lékárně prodávají všelijaký chladivý geli a docela pomáhaj.Já jsem o zubech u naší malí nevěděla jen jedna stolička nás potrápila. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
30.12.2006 10:53:23
Ahojky,
já jsem měla se spaním vždycky problémy jak nemám svých sedm hodin tak se mnou neni k vydržení...když jsem byla těhotná tak jsem prospala snad půl dne a celou noc:)Za to až Ondrovi porostou zuby tak to budou muka. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
29.12.2006 21:14:27
Čauky Petulko,
já ti ani nevím, jak to dělám, když v noci nespím, ale ono to prostě jinak nejde, není na výběr. Možná je to taky tím, že jsem posledních 7 let dělala na směny, takže jsem zvyklá na noční, protože jsem vlastně ten rytmus měla posledních 7 let tak rozházenej, že mi to asi ani nepřijde. A musím to zaklepat, ale Kubíček se začíná rovnat, poslední 3 dny jsem se i vyspala, dokonce 4 hodiny vkuse :-) No, s tím úchylákem by mě to taky ve snu nenapadlo, kdyby mi to nenapsala ta kámoška. Tak zatím.... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
29.12.2006 12:04:25
Blani,tak to by mě nikdy nenapadlo,díky za varování.
Já neponocuju,protože jsem za ten den z Ondráška a z těch věcí kolem tak utahaná a taky,že po nocích u počítače sedí manžel....jak to děláte,že jste přes den v pohodě když jdete spát tak pozdě? Terko,napíšu si tvoje ICG a na to kafe se domlivíme to něm,jo? |
|
|
29.12.2006 9:56:38
koukám, že taky ponocuješ, tvůj vzkaz je psaný o půlnoci, já to mám podobně. Na počítač se dostanu, když Kubík spí a nemám žádnou práci okolo, což se vlastně nestává, nebo až když přijde manžel z práce, vše je hotovo a vezme si Kubíka k sobě, aby si ho užil. A já si užiju spojení se světem:-)
Taky jsem ráda, že si můžu s někým popovídat aspoň takhle, bydlím celý život na jednom místě, ale posledních 7 let jsem dělala v Praze, a teď koukám, že u nás vůbec nikoho neznám, po ulici chodí lidi, které jsem v životě neviděla, spousta se jich přistěhovala. Jo, tou úchyláckou historkou jsem nechtěla nikoho vyděsit, ale jen varovat, protože dneska je možný fakt všechno. Jednou třeba napíšeš kde bydlíš, pak se svěříš, že manžel dělá na směny, aniž by sis to uvědomila a hned si někdo vydedukuje, že teda býváš v noci sama doma a malér je hotovej. Internet je skvělej vynález, ale dá se taky zneužít, no jako ostatně všechno v dnešní době. Tak jdu vařit, zatím..... |
| Terka20 | 56888 |
|
|
29.12.2006 0:00:45
Děkuju za upozornění, to mě vůbec nenapadlo. Také blahopřeju k miminku a přeju silné nervy. Alespoň já je ze začátku potřebovala :-)). Jsem ráda, že si konečně můžu s někým popovídat a za to Vám všem moc děkuju. Někdy si s tim našim klukem nevim rady a jsem ráda že nejsem jediná.
|
|
|
28.12.2006 23:06:31
Terce sděluju, pokud se to nedočetla v naší korespondenci, že bydlím 7km od K.Hory a mám 4týdeního Kubíka.
Holky, četla jsem si vaše povídání, jak si píšete, kam chodíte k doktorům a kde která bydlíte a chtěla jsem vám jen říct, bacha na ty adresy a taky na jména, nebo spíš příjmení. Jedna moje známá je od Tachova a chodí taky na tyhle stránky napokec, povídaly o všem možném a několikrát si daly sraz v Tachově v cukrárně a zjistily, že je pokaždý šmíruje jeden chlap, kterej pak dokonce za jednou šel, když šla domů. Naštěstí si ho všimly, takže ona zašla do úplně jinýho baráku než bydlí a setřásla ho. On prostě chodil na tyhle stránky. Je to blbej pocit, když si tady povídáme třeba i o problémech v manželství, sexu, nedávno jsem s holkama probírala problémy s otěhotněním a léčbu a tak a teď si představím, že to čte nějakej úchylák a dělá si u toho dobře, to je teda bezva. Takže jestli můžu radit, žádný příjmení a adresy. A vzkaz pro úchyláky: MÁM VÁS VÍTE KDE........ |
| Terka20 | 56888 |
|
|
28.12.2006 22:10:56
Samík mi už od 4 měsíce spinkal celou noc. to jsem ho vždycky uložila v osum hodin večer a vzbudil se mi kolem sedmí ráno. ale teď když je starší tak usíná dýl a to musim v pokoji upně zhasnout aby usnul. před měsícem měl spaní ale úplně otočený usnul mi třeba až ve tři ráno a vzbouzel se tak kolem jedný odpoledne! bylo to hrozný!
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
28.12.2006 21:57:38
Manžel dříve pracoval v Náměšti nad Oslavou na letišti a pak ho převelili do Čáslavi tak jsme se přestěhovali.
Mě Ondrášek ještě nespinká a ani nevypadá na spaní. |
| Terka20 | 56888 |
|
|
28.12.2006 21:43:04
Já jsem jinak ze Sázavy a manžel se tady už narodil. A co to, že jste se přestěhovali sem? teď už mi Samík hajá tak mám už až do rána klid. Dnes je venku krásně, konečně napadlo trošku sněhu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.