| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 873  [Dalších 153 >>]
PetulkaKH 47237
27.12.2006 19:02:31
Terko,tak Tě tady vítáme a doufáme,že za náma budeš často chodit na pokec.

Petí Ondrášek byl uzasnej máme spoustu fotek.
Terka20 56888
27.12.2006 18:44:24
Ahojky mamči z KH a okolí. Jsem tu poprvé. Já jsem z KH a mám dvouletýho syna Samíka. Já dady v Hoře nikoho neznám a nemám si s kym pokecat což je hrozný, tak jestli někdo chcete tak se ozvěte.
*petulka* 52546
27.12.2006 16:52:27
Ahoj holčiny,tak ještě ten silvestr a je to všechno za náma,uf ale že je to náročný.
Blani naše malá to taky měla a dva týdny jsem jí trápila abych jí to otočila,ale chce to velkou trpělivost,tak držím palečky.
Péti umim si Ondráška představit,jak se prodírá těma papírama.Jsou to miláčkové.
PetulkaKH 47237
26.12.2006 20:46:06
Ahojky tak už je po všem a za rok zase...Ondrášek byl vykulenej ze světýlek na stromečku,ale víc než dárečky ho zajímal ten papír co mohl trhat...
Blani,Kubíkovi se to upraví Ondra měl otočený spaní do šestinedělí pak ze dne na den se mu to otočilo.
Tak všem přejidobré trávení po tý smršti jídla.
Blanka a Kubíček 53978
26.12.2006 20:04:20
tak to máme šťastně za sebou, co? Jen ten sníh teda ani nenaprášil a to ani na horách, prý až v půlce ledna. Zaplatili jsme holce školní lyžák, tak doufám, že na nějaký vůbec pojedou. Kubík už se začíná trošku rovnat, už tolik nebrečí, občas i kouká po světě, a občas už si i něco broukne, jen to spaní má pořád trochu posunutý, tak se snažím mu to posouvat po kouskách tak, jak to má být. Tak zatím.......
*petulka* 52546
23.12.2006 8:28:37
Holkata tak zítra už je to tady toto zas uteklo,jen kdyby ten sníh trošku zaprášil asponˇ ten náš okres.

Blani tak ten prdˇolka vám v noci takhle zlobí??Nic se neboj ono se to srovná,za nějakých šestnáct sedmnáct let nebudeš vědět jestli doma vůbec spí.(hihi).

Péti jdu se dneska podívat do města jsou tady trhy tak to asi bude národa,ale po čtrnácti dnech volna z práce se chci podívat jak lidi šílej i jinde né jen u nás.
Blanka a Kubíček 53978
22.12.2006 16:55:29
tak jsem se sem ještě jednou dostala, takže Vám chci popřát krásné svátky, rozzářený očička Vašich dětí pod stromečkem, klid, pohodu a nový rok bez stresů a pohrom, zato plný zdraví a lásky. Kéž by se to tak všechno vyplnilo, že? Takže Vám taky přeju, aby se Vám splnilo vše, co chcete Vy samy:-)
Mějte se mooooc krásně a co nejdřív ahoj....
PetulkaKH 47237
21.12.2006 22:04:24
S tím nakupováním si každý rok říkám,že začnu co nejdříve,ale ještě to nikdy neklaplo...pořád říkám,ře je ještě čas,..ale naštěstí,už to vše mám nakoupený...ale příští rok opravdu začnu dřív:-)
*petulka* 52546
21.12.2006 18:45:34
aHOJ TAK TO JE FAKT LEPŠÍ ZAČÍT S NÁKUPEM Na vánoce už v září pak je to děs já vim u nás v krámě.Naštěstí už mám vše i zabalený tak se nikam nehrnu a ani by se mi nechtělo.Jsem ráda že to Ondráškovi tak rychle ustoupilo a bude pod stromečkem už zdravej.TAk se zatim mějte hezky a moc to s tim nakupovánim nepřeháněj.
PetulkaKH 47237
21.12.2006 11:19:22
Ahoj Petí,
Ondrášek to naštěsí už vyležel ještě dobírá antibiotika,ale už je v pohodě tak jsme rádi.
Včera jsme byli ve městě dokupovat nějaký dárečky a nestačili jsme se divit kolik tam bylo lidí a jak jsou neohleduplný...v hračkárně se háhaly dvě starší ženský o poslední panenku..no děs.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 873  [Dalších 153 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.