| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Mladá Boleslav

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 15085  [Dalších 14955 >>]
xejdula 105317
13.4.2010 19:03:41
To netuším zda jsme se někdy navzájem nepotkali.Jezevčíka si moc nepamatuji.Ale už budu bedlivější~:-D
klouzavka 73161
13.4.2010 18:59:43
A my máme drsnosrstého,vzteklého jezevčíka.
xejdula 105317
13.4.2010 18:08:20
Tak to je opravdu kousek.Třeba se někdy stane že se i potkáme~:-D.Nebo jsi mě už někdy potkala.Mám dva německé ovčáky(křížence):-)
klouzavka 73161
13.4.2010 14:33:44
určitě spokojenost s pediatrem je i o sympatiích.Když jsem hledala pediatra, v MB jsem bydlela chviličku, tak jsem si nechala poradit od kolegyně v práci a bylo.

eidula:koukám, že bydlíš kousek od nás, my bydlíme u Družstevníku.
Veru&Bety 43201
13.4.2010 14:01:59
Tak koukám, že se marodí a srazík vám nedopadne. Co se týče nás, tak my odpoledne můžeme akorát v PO nebo PÁ, to mívám kratší den v práci, jinak bývám dlouho a to už bychom se jen tak někam na hřiště nepřemístily aby to mělo vůbec cenu než bude Večerníček~:-D~:-D. Tak třeba se nám to povede se s vámi někde sejít a uvidím ta vaše vyrostlá dítka~t~~t~.
Já doufám, že Alžbětka mi taky neulehne...v neděli měla 37 a pořád polehávala, nakonec navečer na 3 hodiny usnula, pak pokračovala v posteli až od rána, ale už to bylo v noci bez teploty, ráno v pohodě vstala,nic jí nebylo, na nic si nestěžovala, do školky šla (byla jsem připravená, že kdyžtak budou volat) a zatím je OK, tak snad se něco plíživě nechystá~:(~:(~:(. Pojedou se školkou do Muzea hraček příští týden a pořád o tom mluví,tak by byla smutná, kdyby marůdkovala. Spíš si ale myslím, že to bylo jenom únavou, předtím celou sobotu jančila s kamarádkou a myslím, že jí to prostě vyšťavilo.
Držím palce malým marůdkům ať jsou bacily už pryč a je pohoda~;((~;((~;((.
Všechny srdečně zdravíme~3~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
13.4.2010 13:54:40
Holky,tak ono dneska bylo nakonec hezky,ted se zatahuje,chtěla jsem jít s dětma do odpol. herny do Kulíšku,tak váhám,zda vydrží hezký počasí a zůstanem na zahradě nebo bude pršet a vyrazíme tam...~d~to je dilema~j~

U startu je dr. Toman,taky starší~;) a co vím od hodně maminek,dobrý doktor,naši tchánovi se s ním znají osobně,byl to jejich "rodinný dr",když měli kluky malé...

Kači,náš dr. občas působí až komicky,minule k nám přilítnul na návštěvu(volala jsem mu,Matyáš měl 4dny 39...) a položil kufr,my děti už svlékli a on zjistil,že nemá "uši",že je nechal někde u někoho doma...tak tu nechal celý lékařský kufr,sako s dokladama,sednul do auta a jel do ordinace pro nové~;)
A každou chvíli má na stáži nějaké mladého dr.,,,tak si myslím,že třeba už dlouho dělat nebude,i když ráda bych aby nějakej ten rok ještě zůstal...

Je to hodně o sympatiích,o tom,jak komu děti marodí atd...já třeba bych k dr. Křížové nešla,neudělala na mě dobrý dojem kdysi v porodnici se starší dcerou...ale nemyslím tím,že neni dobrá dr...

Veru&Bety 43201
13.4.2010 13:54:07
ahoj, taky bych doporučila hlavně dr. který je někde blízko. My máme dr. dokonce na barákem :-) (Mudr. Sezemská)což je vůbec paráda. Tenkrát před porodem jsem nás tam nechala zapsat, abych jí měla takhle po ruce a musím říct, že jsem spokojená doteď. Vyloženě negativa jsem tady v MB na nikoho neslyšela, tak snad budete taky spokojeni s výběrem.

xejdula 105317
13.4.2010 13:40:01
Děkuji vám za rady.Bydlíme na Radouči kousek od OBI.Tak zkusím asi tu Křížovou.O ní už jsem taky slyšela spíš pozitivum.Jen jsem byla varována že si musím zjistit zda vubec stále přibírá.A spíš horší mínění jsem slyšela o doktorovi co je na poliklinice u startu.Ale nevím jak se jmenuje.:-)
klouzavka 73161
13.4.2010 12:01:05
Ahoj,
před dvěma lety mi byl doporučen MUDr.Nechanický,chodíme tam a jsme spokojeni.:-)
steklik & Emulka06+Máďulka09 46242
13.4.2010 9:52:31
k dr. Nechanickému chodíme my a spokojenost, ale taky je to "starší pán" ~t~ a když jsme se sem před dvěma lety stehovali, tak mi maminkama z MB byla chválená ještě dr. Křížová. osobně bych volila spíš dr., kterého mám blízko, nemyslím, že tu je nějaký vysloveně špatný pediatr ~;)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 15085  [Dalších 14955 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.