| steklik & Emulka06+Máďulka09 | 46242 |
|
|
30.3.2010 9:04:40
čavík všici, koukám, že tu zase ticho
![]() Jani, týjo Kája zase vyrostla, vždyť jsme vás viděly nedávno! Veru, smekám, chodit do práce a stíhat ještě koukat sem! jste stejně dobrý, já mám problém koukat a to se flákám doma ![]() Kití, nojo, 12 let je prostě už je zvyk, dobře že se máš kam vracet ![]() Leni, doufám, že vás taky nějak uvidíme ![]() |
| Kateřina |
| • |
23.3.2010 21:55:19
Ahoj, bydlím u Nymburka a hledám pro svou tříletou dceru pedagogického asistenta do školky.
Kateřina |
| Lenas+Filda2/07+Tomik7/08 | 74870 |
|
|
21.3.2010 21:17:17
ahojky,
taky jsem nakukovala ale nikdo nikdo tak jsem nepsala ![]() vsechny vas zdravim! koukam jak deticky vyrostly! no uzasny! krasny! |
| plakanek | 87034 |
|
|
21.3.2010 21:12:25
Hm, tak se omlouvám za velikost.... ale jsem technický antitalent....
|
| plakanek | 87034 |
|
|
21.3.2010 21:11:48
Ještě aktuální foto od nás |
| plakanek | 87034 |
|
|
21.3.2010 17:05:40
Ahoj holky,
tak jsem dnes nakoukla, jestli je tady na diskusi pořád mrtvo - a ono není! Super! Moc Vás všechny zdravím, zrovna nedávno jsem na Vás myslela - co Kití a pan opravář, jak se daří, co Verča v práci a jak se daří Bětušce ve školce.. atd. atd..... Já se občas vídám s Katkou (Emulka a Míďa). Srazík-to by byl super nápad! Když už se začíná konečně klubat hezké počasí... Jinak já jsem teda neočekávaně mluvila včera s Helčou, protože jsem zjistila, že je odborník, kterého právě teď aktuálně potřebuju...takže se asi zítra uvidíme. Tímto jí ještě jednou moc děkuji. Helčko-Matyášek s Aničkou neskutečně vyrostli! A opravdu mě překvapily ty nádherné blonďaté kudrnky Matýska! |
| kití | 30625 |
|
|
18.3.2010 22:28:59
ahojky, zdravím z dálky....fakt už máte ty děti tááááák velký..... já poslední dobou jezdívám do bolky relativně často. Přeci jen 12 let je 12 let....
|
| klouzavka | 73161 |
|
|
18.3.2010 17:26:19
AhoJJJJJJJJJ!!!!!!!!
Helčo - krásný fotečky!Dětičky povyrostli. Dnes tam bylo fakt nádherně, pocouraly jsme venku s Katkoua dětma. ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
18.3.2010 14:10:47
Ahojky holky
dneska je fakt nááádherně,hnedka je lepší nálada ![]() Veru,jj,je to tak,já už se ted netěšim,až nám to nastane... sice to ještě nějaký pátek trvat bude,ale vlastně polovinu máme za sebou Ale naštěstí mám dobrou pracovní dobu,takže to snad nebude domů z práce,ze školky,nakoupit a spát...![]() Káťo,Majdalenka je táááky veliká a náš andílek Matýsek...vozí kočárek,strašně rád si nechává dávat od velký ségry sponečky a gumičky,a když mu dám nový kalhoty,chodí se na sebe koukat,jak mu to sluší ,Aničce,té to je jedno,gumičku okamžitě strhne,panenky si nevšímá.... |
| Veru&Bety | 43201 |
|
|
18.3.2010 10:19:38
Ahoj holky
![]() , teda koukám jak ty dítka rostou. Moc vás všechny zdravím. Já někdy nakouknu, ale nebyl tu moc pohyb tak jsem se nepřidávala .A teď jsem zahlídla, že jste se tu objevily.Já jsem v plném prac. procesu takže toho času moc není, lítám jenom do práce a z ní hned domů, abych byla chvíli s Bětuškou, než půjde spát . Je to hrozný, ten život je už o něčem jiném, už jsou prostě povinnosti.Aspoň že už tu bude jaro, to už nebylo k vydržení ![]() , sníh mám ráda, ale tohle už bylo moc .Užívejte si první sluneční paprsky ![]() ![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.