| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
6.12.2006 18:59:54
Ahoj Plíce, tak se zase po nějaké době hlásím, jsem stále 2v1
|
| alena |
| • |
5.12.2006 16:36:35
Bydlím v Nymburce, hledám kamarádku, najde se tu někdo? mám dva syny, 4 letého Honzika a 2 letého Páju, Jsem rozvedená, je mi 25 let a ráda bych si občas zašla s kamarádkou na kafčo a tak. mějte se
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.11.2006 21:08:56
Ahoj holky,
jdete někdo na lampionový průvod? :-) |
| Lenka, syn 5 let + mimi na cestě |
| • |
24.11.2006 11:37:19
Díky za rady! Zkusím kontaktovat tu Nirvanu a poptat se v Sokole. Tereza Tomanová - to jsou asi tanečky, že? To by mi asi synáček nezbaštil. A plavání si netroufám, protože se bojí vody. Ale ještě jednou děkuju, jsem vděčná za každý tip. Lenka
|
| JanaaaaaM | 35078 |
|
|
24.11.2006 10:17:27
Lenko, v sokole cvičení pro děti probíhá. A pak také v novém fitku Nirvana. Zkus tam brnknout. Bližščí info ale nemám. Mám ještě malou dceru, tak se o civčení pro starší děti zatím tolik nezajímám.
Možná má nějaku nabídku pro předškoláky i Teraza Tomanová. A co takové plavání? V tomto věku je už určitě přípravka. A i kdyby u plavání nezůstal, je to skvělá průprava na ostatní sporty. |
| • |
23.11.2006 16:14:23
Hledám sportovní kroužek pro pětiletého syna v okolí Nymburka (může být i Lysá, Milovice, Poděbrady atd.). Bohužel nám nesedí kolektivní sporty. Chtěla bych něco individuálního. Nevíte o nějakém cvičení pro předškoláky (třeba v Sokole), o józe pro děti nebo nějakém "bojovém sportu"? Prosím, kdo o něčem víte, poraďte!
|
| Liv |
| • |
23.11.2006 14:32:45
ještě mail...mouc@seznam.cz
|
| Liv |
| • |
23.11.2006 14:31:32
Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale třeba by někdo měl zájem...
Věnuji za odvoz starší nábytek : 1. část obývákové stěny ( cca 70. léta - světle hnědé lamino), 2. montovanou skříň (typická součást panelákové předsíně z 80. let) 3.psací stůl - (bílé lamino - 80. léta). Vše je používané, ale v slušném stavu, čisté, nerozbité.Fotografie budou k dispozici o víkendu, kdy i možnost osobní prohlídky věcí. Za odvoz, k vyzvednutí v Milovicích. Spěchá. |
| • |
23.11.2006 12:57:59
Chodila jsem tam loni se synem na angličtinu. Oba jsme se tam vždy těšili. Prostředí je příjemné, milí lidé, dost hraček. Vím o výtvarném kroužku, divadélku, cvičení... Ale to jsem nevyzkoušela. Zatímco byl synek na angličtině, měla jsem chvilku na čtení a mohla jsem si dát kafíčko nebo něco dobrého na zub. Nebo si popovídat s ostatními maminkami.
Neboj se a vyprav se tam, stojí to za to! |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
21.11.2006 19:56:44
Tak jo :-))) my se budeme těšit :-) užij si těch několik posledních dní vcelku :-) já je strávila v nemocnici, teda ne že by mi tam bylo špatně, ale doma je doma :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.