| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
29.3.2013 16:52:41
Martino,já bych z toho asi nebyla.
|
| martina+kačka+jiřík | 93377 |
|
|
29.3.2013 15:42:21
Ahojky
![]() ![]() Já jsem si jí hned Máni přidala do přátel,tak jí to vyřiď,ty by sis taky mohla ten fb udělat ![]() ![]() Zatím vedeme,tak snad to do pondělka vydrží,všem ještě jednou moc děkuju ![]() |
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
29.3.2013 8:06:23
Ahoj všem
Martino jsem zaúkolovala holku a její spol,tak přeji,aby vyhrála. Ta zima mi teda už leze na mozek,pořád topíme ani jsem nekoukala na měřák kolik tam je,aby mě nekleplo. Koukala jsem ,že budou dávat pohádky a filmy,tak si něco dobrého uvařím ,upeču a strávím to hezky u telky. Jen musím ještě dneska nakoupit a to asi bude boj. |
|
|
27.3.2013 20:51:27
AHOJKY MOC MOC PROSÍM O HLAS PRO MOJÍ HOLKU,
VIDEO Č.4 holka soutěží o vstupenku na koncert,děkuji https://www.facebook.com/questions/626578784026184/ |
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
24.3.2013 17:46:50
Ahoj všem
dneska je teda zima pořádná,my v cirkuse nebyli naposledy mně odradili,nelíbilo se mi to. Vladěnko to nevím,že je v nemocnici. vera jsem uklízela a dneska jsem se odměnila a snědla celej pytlík vajíček z čokolády.už začínám pomalu s velikonoční dekorací,ale šupat leots kluk asi nepůjde přijde mi to trapný. |
| Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 | 18425 |
|
|
23.3.2013 23:12:25
Ahojky,
tady to tedy žije. Ani se tu člověk nic nedozví. Maruško,ty jsi věděla,že je Jakiki v nemocnici? Táta nám minulý týden onemocněl,tak byl od úterka doma. V práci je to čím dál horší,ještě ke všemu budeme muset kontrolovat ban. spojení na portále finanční správě. Prý novinka z finančáku. Už neví čím by nám tu práci zhoršili. To už tam pak bude pořád spát. Není nad to dělat práci a mít čistou hlavu. Dnes jsem byla s Týnkou v cirkuse. Bylo to moc hezký, pěkné vystoupení se zvířaty. I do zvěřince jsme se šli podívat. Jen mi vadila ta zima. Přišly jsme pěkně vymrzlý. Uvidíme co se z toho vyvrbí. Venku taky pěkná kosa a to je už konec března a teplo zatím nikde. Mějte se fajn. papa |
| Verokali | 42004 |
|
|
17.3.2013 19:58:47
Ahojky holky, víkend za námi
Jak jste ho prožili? My nic moc, já byla v pátek na kurzu, vrátila jsem se až v devět a dozvěděla jsem se, že Ondra má teplotu a je mu blbě, v sobotu jsme měli jet k našim na oslavu, tak jel Mirek s Kubou sám a my s Ondrou stonáme, asi nějaká chřipka ![]() Celou sobotu polehával a pospával, tak jsem toho využila a alespoň umyla okna do ulice. Jo, Velikonoce se blíží... Dneska obdobně. Práce a uklízení. Zítra půjdeme k doktorce a jestli ho nechá doma, tak s ním zůstane Mirek. Já musím do práce. Kurz se chýlí ke konci, po Velikonocích mě čekají zkoušky, dneska tady byla na masáži kamarádka, zítra přijde druhá. Mirek pomalu dokončuje můj salonek, ještě zbývá vymalovat, nová podlaha a pak už budou jen okrasné přípravy. Až to bude, hodím fotky... V dubnu nás čeká zápis do školky, tak snad nám Ondru už vezmou a skoncujeme s tím ježděním... Přeju pohodový start do nového pracovního týdne... Papapapa ![]() |
|
|
17.3.2013 19:46:05
Ahojky
Vladi,já už snad ani nic jinýho hledat nechci,tady mám klid,nikdo mě nebuzeruje....všude je něco,jsem takovej samotář,tak mi to tu vyhovuje ![]() Nás nějak všechny doma pobolívá trošku v krku,mladej má i rýmu,ale jinak nám nic není,jen se necítíme v pohodě. Já jsem si takhle podráždila žaludek na plese v únoru,už mi nic není,ale jak si dám skleničku vína,tak se mi to vrátí,tam jsme pili nějaké těžké červené víno,tak jestli je to po něm,nevím,tak už nemůžu chlastat ![]() ![]() ![]() ![]() Tak papa,zítra zase makat ![]() |
| Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 | 18425 |
|
|
17.3.2013 19:36:06
Ahojky,
Marti, uvidíš vždycky můžeš najít lepší práci. Já byla celý týden sama s dětmi. Milan by pracovně na Moravě. Byl tu sice klid, bordel mi tu nikdo nedělal,ale stýskalo se mi kor večer když šli děti spát. Měl přijet v sobotu ráno a přijel až večer, úplně vyřízenej. Já jela s dětmi k jeho rodičům vlakem, měl tam za námi přijet a nakonec jsme jeli domů s našima. Slavili jsme u ségry Pepův svátek. Mě se potom udělalo tak zle jestli od žaludku nebo žlučník nevím. Tchyně mě dala nějaké kapky a žlučník,ale moc to nepomohlo. Až do večera mi nebylo nic moc. Ráno mi jen bolela hrozně hlava,ale stejně to není nic moc. Ten víkend vždyckz tak uteče. Chceme prodat Vašíkový kolo a musíme mu koupit nový. Mějte se pěkně. ahoj |
|
|
13.3.2013 17:25:23
Tenhle stavební prach je horší,to mi vadí víc,ten obilnej tolik nečpí v nose,když ometám na chodbě zdi,tak jak se z toho práší,tak to mi vadí a ve sklepě se drolí podlaha,takže tam je taky betonovej prach,ale mísí se s obilným,tak to není tak hrozný.
Teď už to není uklid po někom,to už jsem všechno několikrát dělala,jedu to furt dokola,spíš to dělám moc poctivě,pak dycky chlapům nadávám,když pouští obilí a hned je to tam znova,jenže to by nemohli nic dělat,prostě je to takovej koloběh,jen jsem zvědavá jak mě to bude dlouho bavit. Mě dneska mamka dala upletenej věnec z papíru na velikonoce,ale ještě nic nezdobím. ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.