| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rakovník

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 13338  [Dalších 13278 >>]
MÁNIČKA 32599
21.7.2013 15:20:23
všem

Martino,to jsou změny jako blázen,tak nakonec vyšel domeček v Lužný?

Jiříkovi přeju,aby měl hodnou paní učitelku a aby vše dohonil,po doktorech lítání nezávidím,ale aspoň se bude mít nějaký úlevy ve škole a pak mu to půjde taky samo.

Vladí koukala jsem na to a šestýho září,pak dvacet sedm.
martina+kačka+jiřík 93377
20.7.2013 16:24:59
Ahojky

Tak se taky po dlouhé době ozvu,chtěla jsem se ozvat až z nového bydlení,ale to asi ještě dlouho hrozit nebude.
Takže plánujeme stěhování do Lužné do baráku,ale zatím se to pořád táhne,sice pomalu balím nepotřebné věci a stále doufám,že do konce srpna tam budem,aby mladej přešel rovnou i do druhé třídy do tamní školy.

Jinak na výzo měl teda samý,ale s odřenýma ušima,hrozně se ke konci zhoršil,učitelka spíš říkala že to je z nepozornosti,ale já to vidím jinak,kluky nemá ráda,nemotivovala ho,nijak ho nepodporovala v tom aby látku pochopil,na začátku mu počítání krásně šlo a na konci neustále jel na prstech a nechápal ani obyč,rozklad,no nakonec jsem si vydupala ppp a šli do poradny,tam mi řekla,že to vidí na poruchu pozornosti už podle papírů z doby kdy jsme žádali o odklad,takže ADHD to jistí,no vyžádala si neurologické vyšetření,protože jak neslyší na levé ucho,tak jestli nemá celou motoriku špatnou,protože i začal stáčet pusu k jedné straně.No na neuro mi ADHD potrvdili,ale chtěli ještě eeg,tam jsme byli ale výsledky ještě nemám a čeká nás ještě magnetická rezonance kvuli tomu tiku ve tváři a té hluchotě,žasla,že nás tam ještě nikdo neposlal,když jsem jí řekla,ještě mimochodem že se mi zdá že se nepřiměřeně potí,tak nás poslala na štítnou,náběry u dětské horor na 4x ho píchali a stejně mu odebali jen kapku krve a štítnou mu nakonec poptvrdili,takže léky každý den na štítnou na tu motoriku zatím jen magnesium,takže se o prázdniny fakt nenudím.
Kačenka uspěšně absolvovala 9 třídu opět samý,ale už na ten konec kašlala,jako asi každej,takže v září nás čeká lyceum na obchodce.

Jinak u nás nic nového,ale mladej a jeho lítání po doktorech mi bohatě stačí.
Ani nestíhám reagovat na to co jste psali.
Ted zase letím do kuchyně,vařím na zítra,manžílek jde do práce na elý den,tak at má hned oběd sebou a nemusím mu ho tam vézt,žně pomalu začínají,budem to stěhování mít náročný,tak držte palce at to dáme,papa

MÁNIČKA 32599
20.7.2013 11:37:21
všem,kdneska už je přijatelnější počasí po těch horkách.

Měl to tři dny,tak ve čtvrtek jsme si udělali výlet do bazenu,tak aspoň něco.

Jj Vladi napíšu ti to pak do emailu,jak mám šichty.

Holky nechodíte někdo na borůvky?jsou už?já bych si dala koláč.
Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 18425
19.7.2013 23:03:14
Ahojky,
tento týden bylo krásně co. Má měla do úterka Týnku u babičky,musela přijet kvůli zubaři a Vašík přijel až ve středu. Včera a dnes byli s tátou doma. Včera odpoledne jsme byli u známých,mají stejně starou holčinu jako je Vašík. Jela s námi jen Týnka. vašík měl kamaráda ze školy a byli na kolech. Ani jsme mu nechyběli, protože nebral ani telefon. Dnes příprava na dovolenou. Jak já to nesnáším. Zítra nás čeká dlouhá cesta. Tentokrát jsem jídlo nedělala,prý se někde zastavíme na jídle.
Maruško, co Lukáš, jak to měl dlouho? Ségry malej to měl minulý týden. A Pepča má angínu,tak doufám,že to naše děti nechytli,protože s nima spal u babičky.
Maruško,mluvila jsem s Petrou Mastnou, a máš napsat šichty na září,že bysme si udělaly srazík a ty jsi šla s námi.
Mějte se tu krásně a pište ať je co číst.
papa
MÁNIČKA 32599
17.7.2013 11:28:01
Ahoj všem

tak zas prd,nevím,že sinemoce vybere,když a ted o mojí dovču,chytil nějakou střevní a já mám o zábavu s pračkou postaráno.

a ted je zrovna fakt krásně.
Verokali 42004
15.7.2013 12:02:56
Teda, to nevstávání závidím. Já už jsem se nevyspala ani nepamatuju, chodím do práce už na šestou, abych si nadělala na září, až budu chodit s dětma dřív. O víkendu se chlastalo, tak snad příští víkend se vyspím ~j~
Neboj, dneska je nejchladnější den, od zítřka bude hezky, v úterý a středu dokonce přes 25stupňů! Takže Mácháč bodne ~;)
Já měla k obědu rizoto od nás z kantýny, je to jen takové plnivo, ale svůj oběd mám doma v ledničce ~:(
Jdu makat, slunečný den!
MÁNIČKA 32599
15.7.2013 11:20:14
Ahoj všem

Veruš užiju si to ,hlavně nemusím vstávat.Počasí je takový všelijaký,fouká to studený,aspon se letos nespálím.My byli v sobotu na svatbě a taky si vybavuju jen určité detaily,ale prej to bylo hezký.

Vladěnko a kam jezdí ti vaši na mácháč,mají něco osvědčenýho?hod mi sem tip ,kdybych náhodou chtěla někam vyrazit.
Verokali 42004
15.7.2013 6:25:06
Ahojky, začíná další pracovní týden.
Tedy pro Maruškou ne. Přeju Ti pěknou dovču. Máš týden nebo čtrnáct dní?Hezky si to užij a hlavně si odpočiň. Má být hezké počasí, tak snad to vyjde...
Já jsem tady dnes a zítra sama, ve středu přijde šéfka, ve středu ráno jedu na gyndu. Moc se mi nechce, ale dr. už by mi nenapsal prášky...
Víkend byl fajn, jen tu oslavu padesátin si úplně nevybavuji. Bylo dost vedro a pilo se mochito...
Mirek má teď taky dovču, tak budou kluci bojovat spolu čtrnáct dní doma...
Hezký týden!
MÁNIČKA 32599
12.7.2013 13:41:47
AHOJ všem,tak konečně týden za mnou a mám dovolenou,počasí vypadá taky slibně,tak už jen někam vyrazit.

Na hračky se taky chystám,má tu plno krámů napůl rozbitých a knížky musím přebrat a ty dětský schovat.

Verunko,tak to je dobře,že se trošku hýbou kšeftíky,ono po dovolený to bude lepší,stejně jsi dobrá,co toho stíháš.

a jednoduchý jídla,file obalený,zapečený,maso zapečené se smetanou a pak tokový klasiky rizoto,šunkofleky,francouzký,květákový mozeček.

Včera jsem byla na trhu a mají borůvky za 90,tak váhám,jestli si je koupit nebo radši natrhat.
Verokali 42004
11.7.2013 6:27:45
Ahojky holky.
Vladěnko, byli jsme v Kynžvartu. Chtěli jsme někam jinam, ale Luhačovice i Jeseníky jsou dost daleko, tak jsem nakonec jeli zase tam. Mohl za námi jezdit na víkendy Mirek a byli tam i naši.
Maruško, já se na výprodejích zaměřím spíš na kluky. Mají tam spoustu oblečení právě pro děti a pak nakoupím potraviny, když už tam budu.
Kluci jsou u našich, dneska se vrací, Mirek má dnes a zítra volno, už se na ně těším. Jsou tam spokojení, naši koupili bazén, chodí na ryby, kluci jsou nadšení.
Já jim chci o prázdniny radikálně uklidit pokoj, vyházet rozbité hračky, všechno přebrat, uklidit skříně s oblečením...znáte to.
V práci pohoda, šéfka má dovču, příští týden má dovču kolegyně, tak tady budu pořád.
Masáže taky fajn, když jsem byla pryč, tak mi ta kamarádka kadeřnice prodala pět dárkových poukazů, včera si tam byla paní pro dva... Přes to léto to bude asi slabší, lidi jsou raději venku, ale myslím, že až bude na podzim hnusně, tak to bude dobrý... Uvidíme.
Co plánujete na víkend? My jedeme do Stvolna, Mirek už v pátek, my v sobotu, je tam turnaj ve fotbale a odpoledne jedeme strejdovi na padesátku, takový náročný víkend. V neděli budeme odpočívat.
Dejte nějakou inspiraci na vaření, ale nějakou rychlovku...
Přeju pěkné slunečné dny!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 13338  [Dalších 13278 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.