| Merylin5 | 68735 | 
| 
 | 
 24.9.2012 10:02:55 
Holky, už jste ji dostaly? Já abych něco nepropásla, resp. nevyhodila s letákama do koše. 
 | 
| jerabinka | 
| • | 
 21.9.2012 14:02:32 
Ahoj, já malou nechám v Táboře, ale MUDr. mi říkala, že i Tábor i Budějovice jsou nastejno a obě dobré. 
Mojí malé budou teprve 4.  | 
| Jerabinka | 
| • | 
 21.9.2012 14:01:39 
Ahoj, já malou nechám v Táboře, ale MUDr. mi říkala, že i Tábor i Budějovice jsou nastejno a obě dobré. 
Mojí malé budou teprve 4.  | 
| jancaja+♂06/10 | 77150 | 
| 
 | 
 16.9.2012 22:03:28 
Bubu, zkusila jsi se informovat přímo v nemocnici u primáře, jestli ambu porod u nich je možný? Slyšela jsem, že to v ČB prostě neumožňují, což si tedy dost dobře neumím představit, ale holky, které chtějí ambu porod jezdí většinou do Krumlova - tam prý domluva možná je. Sice to tam taky není úplně jednoduché, ale jde to. Nicméně přímou zkušenost nemám. 
![]()  | 
| Miri | 
| • | 
 6.9.2012 21:28:33 
Známá hledá do podnájmu 3+0 na Vltavě jednu spolubydlící. Budou ve dvou. Možné od půlky září. Nájem za celý byt je 10500kč za celý byt. Včetně energií.  Takže každá dá půlku. Kdyžtak dejte vědět na miri.cerna@centrum.cz 
 | 
| Blanka+Kristýnka+Lukášek | 94663 | 
| 
 | 
 2.9.2012 18:11:46 
Díky za rady, začnu tedy co nejdříve. Vím, že je to špatné, potřebuji práci jen na jednu směnu, to bude oříšek:-( 
 | 
| Miri L & M | 120265 | 
| 
 | 
 2.9.2012 14:05:33 
Já mám za to, že bys musela přejít na nový systém, jinak dítko nemůžeš dávat do školky na celý den.  
http://socialnireforma.mpsv.cz/cs/4#1.4 Práci bych si už sháněla nyní, protože můžeš na něco narazit už nyní. Třeba že někdo někde otěhotní a od února bude už na MD. Nebo se od února bude někde otvírat nová pobočka atd. Jinak přeji pevné nervy. Co znám holky, co šli na pracák(o částce, kterou vyplácí ani nemluvim), tak práci nesehnali. Tedy ne dle svých představ.  | 
| jen tak | 88930 | 
| 
 | 
 2.9.2012 11:51:24 
Blani, já končila mateřskou v červenci a po práci jsem pokukovala od ledna. Kdyby mi nepomohla náhoda a nedostala jsem nabídku přes známou, tak nemám práci ještě dnes :( Je to úplně mimo obor /myslím, že jsem totálně zabila profesní životopis/, fyzicky namáhavá práce, ale je to práce a hlavně na jednu směnu ! 
 | 
| Jitka | 
| • | 
 1.9.2012 14:38:31 
Tak pravda, taky jsem to nevěděla... 
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dokazte-ze-bydlite-v-cr-nebo-prijdete-o-rodicovskou_244515.html  | 
| Jitka | 
| • | 
 31.8.2012 12:11:36 
Holky, nevíte, jak je to s docházkou do školky, když jsem zůstala u starého typu rodičáku a nepřešla na nový? Vím, že nově od ledna může být dítě ve školce už od dvou let a nepřijde matka o rodičák, ale pokud jsem na tento nový typ nepřešla a mám rodičák do 4let, můžu dát dítě od tří let jen na 4 hod nebo pro mě také platí po novu dítě od 2 let do školky neomezeně? 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.