| martina28taborsko | 107670 |
|
|
15.5.2010 7:06:20
Ahoj, je mi 28 let, jsem na mateřské a touto cestou bych chtěla najít opravdovou kamarádku, kterou moc potřebuji a pro kterou bych tady byla já a ona zase pro mně. Mám milujícího manžela, ale kámoška a spřízněná dušička mi chybí. Jsem přes den sama a proto bysme mohly tento čas trávit spolu a mými i tvými dětmi, pokud by jsi nějaké měla. Nebránila bych se ani něžnostem v pelíšku. Poslední dobou jsem nějak zklamaná z inzerátůk tak doufám, že to tady bude lepší
Budu moc ráda, když se některá ozvete. |
| Lemora | 42963 |
|
|
14.5.2010 21:33:37
Míšo - u nás náušničky píchala naše dětská dr.
|
| Lemora | 42963 |
|
|
14.5.2010 21:31:43
taky můžu pí Mazancovou jen a jen doporučit, máme s ní ty nejlepší zkušenosti - my teda chodili až od cca 5měs., zezačátku tuším po týdnu a pak se doba prodlužovala...
|
| Paulla, Šarlotka a Katuška | 43372 |
|
|
14.5.2010 9:09:25
Ahoj Petro,
já chodila na RHB právě k sestře Mazancové a myslím si osobně,že je "kvalitní",všechno dobře vysvětlí,je hodná,citlivá..byla jsem tam spokojena.Ale jak často jsme tam chodili si už přesně nepamatuji,ale myslím,že to bylo zpočátku asi po 2-3 týdnech a pak se to prodlužovalo,ale určitě záleží asi na každém dítěti... |
| petra |
| • |
13.5.2010 13:30:53
Ahoj Táboračky, chtěla bych poprosit někoho, kdo má zkušenost s rehabilitací nedonošeňat - cvičení vojtovky - tady v Táboře, o jeho názory a zkušenosti. Máme doporučení od dětské dr. do nemocnice k rehabil. sestře Mazancové, ale nevím, zda tam máme chodit. Z budějovické nemocnice, odkud nás propouštěli nás rovnou objednali do vojtova centra k dr. Kolářové, která je vyhlášená, ale zase je to dojíždění do ČB, a ani nevím jak často. Kvůli odbornější péči bych volila Budějice, jenže zase dojíždět např. každý týden či dva, není nic moc. Jedenkrát do měsíce bych to skousla, častěji bychom jezdili asi do táborské nemocnice, i když nadšená z toho nejsem, nemáme s táborskou nemocnicí dobré zkušenosti. Předem díky za postřehy.
|
| MíšaŠ. | 50191 |
|
10.5.2010 9:44:31
Ahojky. prosím o radu. náušnice pro mimčo-nastřelení X píchnutí a kde nejlépe? děkuji
|
| maminka |
| • |
9.4.2010 13:11:08
Zdravím maminky, v Táboře bydlím krátce. Ráda bych poznala nějakou maminku s dítětem, mám syna - skoro 5 let, do školky nechodí a sami se občas nudíme. Ozvěte se na mail, kdo máte zájem :)
|
| xenuska |
| • |
18.2.2010 9:49:54
Díky za tip, zkusím
![]() |
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
17.2.2010 21:23:22
Já chodím k paní... jé a teď mi vypadlo jméno. Je v Jihočeské univerzitě. Manžel mě tam objednal jako dárek k výročí svatby a byla jsem moooc spokojená. Dlouhé vlasy - barvení (fakt krásný a origo), stříhání, foukání a nějaká kůra na vlasy kolem 500,-
|
| Xenuška | 21268 |
|
|
16.2.2010 16:24:52
Poradíte prosím nějakou super kadeřnici v Táboře? Nějakou s nápadem a ne s mega cenama
díky ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.