| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Tábor

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1246  [Dalších 806 >>]
Eviska22 41073
3.2.2008 21:29:41
To je mi líto, s tou Tvojí mamkou i ségrou! Ale snad to bude v poho. Mě přišel celkem v poho a kámoška na něj taky neříkala nic špatného. Uvidíme:-) Ale dík moc za informace.
Lemora 42963
3.2.2008 19:56:00
Holky, když jsem se už zaregistrovala u Šperla, myslíte, že mu musím nějak oznámit, že od něj odcházím? I když teda po tom co tu čtu fakt nevím koho jiného si vybrat...
vikimiki 70706
3.2.2008 13:49:57
K Vychodilovi chodí moje mamina a sestra. Mamina měla problémy, při menstruaci dostávala křeče do břicha a Vychodil říkal, že to je v jejím věku běžné. Pak jí to chytlo moc a tak jela na pohotovost. Tam jí řekli, že má strašně zvětšenou dělohu a že se to už mělo řešit dávno. Hned druhý den jí vzali na operaci a museli jí dělohu vzít. Mojí sestře doktor našel vira )rakovina) a na další kontrolu jí objednal až za půl roku. Tak si dojela ke známému do Prahy a do měsíce jí vzali na operaci. Nevím, jak by Vychodil čekal dlouho. Takže těžko říct, ale já bych k němu nešla.
Eviska22 41073
2.2.2008 21:40:20
Prosím Tě, já se k Vychodilovi přihlásila..Co je na něm špatnýho? Dík
Eviska22 41073
2.2.2008 21:39:01
Holky, dík za info, gyndaře už naštěstí mám, dr. Vychodila. Doporučila mi ho kámoška. Ale všem moc a moc díky:-)
tofina 31150
2.2.2008 17:03:58
Ahojky,

já tedy ke Šperlovi chodím a problém sním fakt nemám, spíš mám hodně špatnou zkušenost s Dr. Holubem, teď je primář, byla jsem ráda, že mě ani nerodil, ikdyž zrovna taky byl ve službě :))

K dětské chodíme k Dr. Veselé, jezdíme ze Sojčáku sice až na Písecké, ale jsem tam spokojená a nech jí měnit, sice se ze začátku divila že mi nevadí dojíždět, ale kluci zase nejsou tak často nemocní, tak to párkrát za rok přežijeme:)));)
Pettule 24474
31.1.2008 9:56:38
Tak dobrý gynekolog v Táboře je docela problém. Sama chodím ke Šmrhové a jsem ráda, že jsem se tam cca před 4 lety přehlásila, řekla bych, že je opravdu jedna z nejlepších, bohužel nové pacientky nepřibírá. Pokud jsi z Pražáku, zkusila bych to přímo v nemocnici, jednak je to blízko a pak tam ambulanci provozuje dr. Svoboda a přímo i primář Holub, oba jsou výborní. Ještě na Budějovické ul. vedle polikliniky je dr. Kolář a dr. Ježek. Ke Kolářovi chodí kamarádka a chválí si ho.
Se Šperlem taky nemám dobrou zkušenost, dr. Vychodil vím pouze zprostředkovaně, tak normál, někdo si stěžuje, jiný chválí. On dokud není problém, tak vyhovuje v podstatě každý.

A dětskou doktorku - my máme Machoňovou, ale nadšená z ní nejsem, chodíme k ní hlavně proto, že je to blízko, bydlíme na Sojčáku a pokud je malej nemocnej, nemusím s ním nikam přes celé město. Ale abych nebyla nespravedlivá, k dětem je milá a ochotná tobě vysvětlovat různé věci. Pokud má dítě obyčejné nemoci, tak je to v pohodě, horší je, když je to něco jiného, protože pak byl problém a dohadování, co vlastně bude s námi dělat.
Hodně si chválí dr. Pospíšila, býval v Natalisu, teď prý má ordinaci někde na Mareďáku.
Market+Kájinka9/02+8/05Jan 4272
25.1.2008 10:10:37
Ahoj my máme Machoňovou taky a neměnila bych ....sama jsem k ní chodila jako dítě a s dětmi chodím taky...
Gabca a Kaja + // 58411
25.1.2008 10:07:52
Ahoj holky, tak já bych také šperla nedoporučila. Mojí švagrové mamce nevěřil že si našla bulku na prsu at jí pošle na mamograf, řekl jí že si vymýšlí, ani jí prso neprohmatal a at přijde za 3 měsíce. Ona ho poslechla 3 měsíce s tím nic nedělala. Po 3 měsících jí řkel to samé, tak se sama objednala na mamograf a to už byla rakovina prsu v pokročilém stádiu.

Takže šperla nedoporučuji. Ale kdyby ti nevadilo jezdit za dr. do Soběslavi je tam bezvadný dr. Hošek, býval v Natalisu. Je moc příjemný
vikimiki 70706
25.1.2008 9:01:15
Jo, už se to blíží. Utíká to jako blázen a za chvilku už budu mít svého kulíška u sebe. Už se na něj s manželem moc těšíme
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1246  [Dalších 806 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.