| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Tábor

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1246  [Dalších 716 >>]
Gabca a Kaja + // 58411
20.9.2007 13:05:11
Já chodím také tam dolů, pod Olinu. Chodíme od 10 - 10:30. Vy asi před námi vid?? Mě to také moc nenadchlo. Ona si myslí, že děti když jsou tam poprvé jí budou brát!! Kája třeba chtěla pořád lézt v týpí a i jeden klučík a ona pořád at jdou s nima, tak jsme je vzali z týpí a šli zase k nim a v turánu byla Kája a Míša zase v týpí. my jsme tam nejmladší, ostatním je 16-17 měsíců a nám je 15!! Je vidět ten rozdíl mei nimi.

Xenuško, sice jsme tam všichni dnes nebyli ale ptala jsme se té paní na volné místo a říkala že to máš zkusit na 14 dní.
Paulla, Šarlotka a Katuška 43372
20.9.2007 12:20:13
Gabčo,
byli jsme tam jak to má Olina, dole, ale má to tam Kaňka...
Nemůžu říct,že jsem nadšená..ke všemu mě tam neměla ani napsanou,to taky nechápu,ještě minulý týden jsem s nějakou paní mluvila..ale permici mám,tak to dochodíme..
A ono se ještě cvičí se Sluničku?
Ty chodíš kam?
Gabca a Kaja + // 58411
19.9.2007 20:41:31
xenuško souhlasím s Tofinou, zkus zavolat koncem řijna, možná by tam měli ještě volno. A nebo víš co??? My zítra začínáme, tak pokud nějaká maminka nedorazí a vůbec už chodit nebude tak ti napíšu hned jak se vrátím z cvíča, JO ??? Bude to kome 11 hodiny.

Jinak kdyby to nevyšlo tak mi dnes psala kamarádka(z Veselí), že budou chodit na cvíčo do ČB, že v Ta je to zaplněný a v ČB jsou v každém kurzu ještě volná místa.

Paulo a kam budete chodit, do Kanky nebo pod Olinu??? - také cvičení Kanky.
Paulla, Šarlotka a Katuška 43372
19.9.2007 13:13:34
je to na Sojčáku,ale je už plno nejspíš..my budeme chodit ve čtvrtek.
tofina 31150
18.9.2007 20:13:00
Já do té Kaňky chodím už druhý rok a je tam fakt docela nával, hlavně teď na začátku!! To nás tam je opravdu tak 10 mamin, což je cvrkot, ale pak to pomalu začíná opadávat, někdo omarodí, začne chodit do školky atd. Takže pokud vydržíš do toho ledna, tak by ses tam možná mohla dostat. My jsme problémy neměli, nás už si vedli v evidenci z loňska, ale možná bych ještě být tebou zkusila zavolat třeba koncem října, to už se třeba trochu uvolní. Na taková cvíča je fakt lepší si zamlouvat místa s předstihem :))
Xenuška 21268
18.9.2007 15:09:52
Gabčo, jo jo, to by mě vzali, ale takovejch náhradníků je tam už hodně.. bohužel.. no měla jsem se o to zajímat dřív, ale prostě mi to uniklo... podle mě ale určitě někdo časem odpadne, tak to bývá, tak třeba šance ještě je...

jinak info jsou na www.kanka.info
Lemora 42963
18.9.2007 13:49:10
prosím, prosím, nějak jsem tu v diskusi nepostřehla kde to cvičení probíhá nebo kam je potřeba zavolat. Může mi někdo poradit. Děkuji
Gabca a Kaja + // 58411
18.9.2007 11:45:52
Xenuško a co když se ted někdo nedostaví, tak to ti nezavolaí a nevezmou???

Soběslavačky - dnes sme byli u Rytířové a ona už není Rytířová, už je Zrůbková!! Vdala se asi minulý týden!!! Protože na pozvánce jsme měli ještě razítko s RYtířovou!
Xenuška 21268
17.9.2007 12:46:25
Gabčo, tak jsem provolala asi 150 Kč a nic :-( volná místa už nejsou a možná máme šanci od ledna..ale jen možná.. jsme sice na seznamu náhradníků, ale prý to moc optimisticky nevidí.. je mi to líto, ach jo, těšila jsem se... tak zkusím zjistit aspoň ten Masarykáč.. ale tam už to začalo minulý týden, tak to mě nejspíš taky pošlou do háje..
Gabca a Kaja + // 58411
17.9.2007 11:52:21
Xenuško - normálně řekni že se chceš zeptat na cvíčo, jeslti mají ještě volná místa..
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1246  [Dalších 716 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.