Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka + Marek1/03 a Saša2/06 | 32995 |
|
|
9.7.2007 9:55:07
Souhlasím s příspěvkem níže.
Jo a když jsem odcházela od Machoňové, ani se mě nezeptala proč - asi byla ráda, že jsem odešla(Marek měl krátkou uzdičku pod jazykem, přišla na to moje kamarádka, tak jsem šla za ní, ona mi řekla, že je to v pořádku, tak jsem šla ještě na ORL, dostala jsem žádanku na operaci, přišla s tím za ní, no a ten pohled asi nikdy nezapomenu) |
| tofina | 31150 |
|
|
8.7.2007 11:00:58
Já chodím s klukama k Dr. Veselé a jsem absolutně spokojená!!Dokonce i když jsme měli nějaké zdravotní komplikace u staršího, vždy byla ochotná a nikdy nic nezanedbala. Akorát tedy musíme dojíždět přes celé město, ale to je to nejmenší:)) S mladším chodíme stejně akorát na preventivky, jinak moc nemarodí, takže je to v pohodě a rozhodně bych neměnila!!
|
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
7.7.2007 11:18:10
Ahojky, psalaa jsi tu o vakcíně na spalničky, mi máme na ní jít koncem srpna, za tu lepší vakcínu se něco platí????
|
| Gugina, Ondra 02/06 | 36639 |
|
|
6.7.2007 23:23:00
Pettule,ptala jsi se na dr.Pospíšila - chodíme k němu, jsem spokojená, vše vysvětlí, ochotně poradí i po telefonu. Ordinuje na Mareďáku, blízko základní školy.
Jinak na gyndu chodím k dr. Kolářovi-přešla jsem k němu od dr.Dobiášové a jsem spokojena. |
| Pettule | 24474 |
|
|
6.7.2007 21:57:43
K tomu gynekologovi - já chodím ke Šmrhové a jsem moc spokojená, konečně po dvou chlapech jsem zakotvila u ženské a je to znát, ten přístup a tak vůbec. Bohužel p. doktorka už nové pacientky nepřijímá, má plno.
Ze zkušeností kamarádek vím, že si chválí dr. Koláře - ten má ordinaci na Budějovické vedle polikliniky s dr. Ježkem a pak ještě dr. Vychodil, ten ordinuje přímo na poliklinice. Jinak v nemocnici ordinuje dr. Svoboda a i primář Holub, netuším, jestli ještě dr. Votíková, ale svého času tam bývala. A pak je ještě tady na sídlišti n. Lužnicí dr. Šperl. |
| Pettule | 24474 |
|
|
6.7.2007 21:52:31
Katko, můžu se prosím zeptat, jaký je p. doktor Pospíšil a kde teď ordinuje? Vím, že kdysi býval v
Natalisu, ale to už je dávno. My taky chodíme k dr. Machoňové a jak jsem s ní byla na začátku spokojená, tak postupem času mě to opouští. Ono, pokud je vše v pohodě, tak je milá a prostě normálka, ale jakmile se objeví něco nestandartního, tak je problém. A bohužel to není jen moje zkušenost, takže uvažuji o změně. Jo a jak tu někdo zmiňoval tu lepší vakcínu na spalničky, tak to nám taky nenabídla a doteď mě to mrzí, protože mi ji dostali v prosinci a malej měl hroznou reakci. Příšerný otok ruky a hnisání vpichu a spalničky si kompletně prodělal s horečkama, vyrážkou, kdy neměl na těle jediné místečko bez osypání, no užili jsme si.... navíc ho to tak strašně oslabilo a nabořilo mu to imunitu, že celou zimu a jaro jsme byli nemocní a nemohli se toho zbavit. Kdybych to věděla, že lze dát lepší, neváhala bych. A pěkně mě štve, že ona ač lékařka, která tyto informace má, nám to nenabídla. |
| Pavluša1, Kájuša 6.3.07 | 66691 |
|
|
6.7.2007 9:40:52
tak to já dojíždím ke svému starému dr.Tyllovi do Písku.Zima byla mírná tak se to celé těhu dalo, ale ke konci s tím břichem za volantem nic moc takže tahle rada je dobrá i pro mě, ale nerada bych měnila na takového jako mám já už asi jen tak nenarazím.
|
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
5.7.2007 19:45:30
Ahoj, já chodím do Soběslavi k Hoškovi, je dobrej, mladej, hezkej...:-) ordinuje v Natalisu.Po a St dopoledne.
|
| Petra |
| • |
5.7.2007 11:40:02
Ahoj, já chodím k Ježkovi asi pět let a jsem s ním spokojená a ultrazvuk má. Ordinaci má na Budějovické ulici.
|
| Lucie, bezdětná |
| • |
4.7.2007 19:55:40
Ahoj, prosím, můžete mi někdo poradit nějakého dobrého gynekologa z tábora nebo pelhřimova?Mám strašné zkušenosti a bojím se znovu narazit... Svoboda a Smrhová už neberou:(... nevíte jaký je Ježek(z Bechyně,dojíždí do Tábora)? Má ultrazvuk?Dělá operace? Za info moc děkuji, s doktory je to dnes na pěst a já už nevím, jak hledat...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.