Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| gugina |
| • |
20.10.2006 11:01:54
Ja chodila k Olině minulou zimu, s povídáním jsme začaly asi 12 týdnů před porodem. A moc se mi to líbilo, je fakt skvělá. Moc jsem se na porod - díky ní - těšila a nakonec jsem rodila císařem :(((
|
| Ála (Terka 9/04 + Tom 6/07) | 15228 |
|
|
17.10.2006 20:05:15
Zdravím všechny táboračky a ostatní z blízkého okolí. Já jsem z Malšic, chodím k dr. Šmrhové, přešla jsem k ní od Vychodila. Žádné problémy jsem s ním sice neměla, jen mě zapomněl poslat v prvním těhu na cukrovkový test (pak jsem tam šla až v 9M :( - nemilý!). Ale několik mých známých s ním mělo pár nepříjemných rozhovorů... naopak na dr. Šmrhovou jsem měla jen samé doporučení. Prostě jsem se tak rozhodla, jsem teď moc spokojená. Tím ale nechci říkat, že je Vychodil špatný gynekolog. Chodí k němu hodně ženských, tak to o něčem asi musí svědčit. Je fajn, že je to blízko do centra. To jediné mi vadí, to cestování až k nemocnici...
Holky a od kolikátého týdne bere Olina H. na povídání? Jsem teď podruhé těhu (první dítko - Terka 9/04), tak bych pak někam taky chtěla zajít oprášit znalosti těhulek :) |
| Karolína |
| • |
15.10.2006 22:18:20
Dr. Kolář je nejlepší a kapacita ve svém oboru! Díky němu mám dvě krásně malé děti a jsem mu za to moc vděčná. Pokud bych dál navštěvovala dr. Šperla, skončila bych jako bezdětná ženská! Nerozeezná ani zánět dělohy od endometriózy !!!!. Prostě děs....
|
| bundašek-Péťa,Domča ,Kačka | 38931 |
|
|
11.10.2006 16:41:56
Právě jsem se přistěhovala a nikoho tu neznám. Mám dvě malé děti. Děkuji
|
| Markéta |
| • |
11.10.2006 14:34:52
Ahoj Mariko,
já chodím k Vychodilovi a jsem docela spokojená. Nemůžu si na nic stěžovat :-) |
| marika |
| • |
11.10.2006 10:37:34
Ahoj, že se ještě vracím k těm gynekologům, s tím dr.Kolářem ,Vychodilem, nebo někým kdo ordinuje na poliklinice či v blízkosti centra zkušenost některá nemáte? Jsem z Bechyně a po cestě vlakem bude pro mě problém s malými dětmi cestovat ještě na druhý konec města :-), dík
|
| Modřinka | 37246 |
|
|
7.10.2006 19:47:49
Ahoj holky, kamarádka se stěhuje v listopadu do Milevska a je ve třetím měsíci. Víte někdo jak je to tak s gynekologama? Má z toho dost velkou obavu, ale jezdit "svému" 80 km samozřejmě nepůjde. Díky
|
| Pettule | 24474 |
|
|
5.10.2006 10:56:53
Olina se přesunula na Sídliště nad Lužnicí do objektu školky v Helsinské ulici, probíhají tu předporodní přípravy, povídání i těhu cvičení.
Dr. Šmrhová sice aktuálně nepřibírá, ale zkuste se zeptat, nedavno se tam jedna paní ptala a říkaly jí, že teď sice neberou, ale ať se ozve koncem roku. |
| zahir | 45220 |
|
|
4.10.2006 13:03:13
napis,děkuju.já jsem teď ve 21.týdnu,nejde mi ani tak o kurzy jako o cvičení.chodím na břišní tance,ale jako příprava na porod bylo cvičení u Oliny fajn.mail je v záhlaví (klik na zahir)
|
| mariak,2dcery |
| • |
3.10.2006 18:50:38
Mám na ní doufám že aktuální telefonní číslo, jestli máš zájem, napíšu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.