| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Tábor

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 1246  [Dalších 376 >>]
zahir 45220
3.10.2006 13:18:48
Ahoj,nevíte kde teď provozuje praxi Olina Havlíčková?Chodila jsem k ní na kurzy a na cvičení při prvním těhotenství,to ještě byla v Cheironu a cvičilo se ve školce na Sojčáku vedle bývalé Lužanky.V Cheironu prý už není.Můžete mi někdo poradit?díky a pěkný den
AKNEL111 52539
30.9.2006 0:13:28
Dr. Šmrhová má opravdu plno a nepřibírá, bohužel:-(
marika,dcerky
  • 
28.9.2006 20:38:54
Velice děkuji za zasvěcené rady! Dr.Svobodu znám z porodnice, myslím že je to profesionál na svém místě,tak o něm uvažuji. A není dr.šmrhová ta dr.o které se tu kdysi psalo že nebere žádné nové pacienty? Já jsem z Bechyně,tak to mám do Tábora 25km, takže taky nic moc blízkého.Jeden táborský gynekolog v Bechyni sice ordinuje, ale k němu chodit odmítám...Ještě jednou dík!
katka
  • 
27.9.2006 20:21:36
Ahoj!
Já chodím k panu Šperlovi a jsem spokojená.
Pettule 24474
27.9.2006 14:50:22
Chodím k doktorce Šmrhové a jsem spokojená. Vždy ochotná, pokud je to akutní, vezme i bez objednání, ráda poradí či vysvětlí co je třeba. Ordinaci má v "zubatce" před nemocnicí.
Jinak co vím, tak přímo v nemocnici na gynekologii má ordinaci Dr. Svoboda a Dr. Holub (primář), kamarádka chodí k Holubovi a je spokojená.
Další gynekologové jsou na Budějovické ul. vedle polikliniky (Dr. Kolář a ještě někdo) a pak i přímo na poliklinice (Dr. Vychodil), pak v Natalisu (náchodské sídliště) ordinuje dr. Karčová a dr. Vošta a poslední co vím je na sídlišti Nad Lužnicí na poliklinice Dr. Šperl.
Tak snad ti to pomůže v rozhodování.
Lucka a Lukášek
  • 
27.9.2006 11:08:54
Musím se taky zastat táborské porodnice.Rodila jsem 10 hodin a díky doktorce a porodním asistentkám to bylo daleko snesitelnější.Je fakt,že na šestinedělí jsem nebyla taky tolik spokojené.Ale pokud budu rodit znova,tak určitě v Táboře.Chodím přímo do nemocnice k dr. Svobodovi.Vyzkoušela jsem již tři gynekology a nemůžu si ho vynachválit.Co se týče dr. Šmrhové,je taky super.Rodila mě.
Veronika P.+Martinka 11/06 44356
27.9.2006 8:52:15
Ahoj, tak koukám, že z táboraček Ti nikdo neporadí. Sice nejsem přímo z Tábora, ale hodně mých známých dojíždí do Tábora (20km!) k MUDr. Šmrhové. Ordinaci má někde u nemocnice.
marika, 2děti
  • 
25.9.2006 21:08:59
Ještě jednou prosím o tip na nějakého osvědčeného gynekologa v táboře, moc nerada bych vybírala někoho naslepo! Děkuji vám, hezký den
Pettule 24474
25.9.2006 13:48:36
Pro Amazonku - nevím, jestli je to stále aktuální, ale my bychom s tebou klidně někam vyrazili. Martínkovi byl teď právě rok, narodil se loni 20. září. Teď jsme začali chodit do Kaňky na rytmiku pro mrňata, líbí se nám tam. Do MC do Tábora bychom se klidně vyrazili podívat.
Kdyžtak se ozvi.

Jo a ještě jeden dotaz, ty jsi tady odsud? Vídám tě často na diskuzi o kočárkách a netušila jsem, že jsi tady někde poblíž, že tu mám nablízku takovou odbornici :-))).
Pettule 24474
25.9.2006 13:44:34
Táborskou porodnici (porodní sál) musím jen chválit. Rodila jsem tam před rokem a byla moc spokojená, hlavně s přístupem por. asistentek. Ten den nás rodilo 5 najednou, my jsme přijeli okolo 5h ráno a byli jsme poslední, 4 rodičky už tam byly. A i přes to jsem na přístupu lékařů i asistentek nezaznamenala nic špatného, PA byly milé a příjemné.
Je pravda, že na šestinedělí to už bylo horší. Ale zase je to jen o přístupu lidí, jedna sestřička mi tam opravdu přirostla k srdci, byla moc milá a ochotná, stále se nás chodila ptát, jestli něco nepotřebujeme, jestli je všechno v pořádku. Protože jsem měla po porodu trošku komplikace s krvácením, dohlížela na mě opravdu důsledně.
To jídlo je nic moc, taky jsem měla dietu kvůli těhu cukrovce, dalo se to přežít, ale byla jsem ráda, když mi příbuzní přinesli nějakou tu dobrotu. A ty poslední 2 dny bych tam už opravdu být nemusela, klidně bych šla po 2 dnech domů. člověk tam neměl chvíli klid, když byly hodné děti, tak přišly sestry nebo uklízečky nebo vizita... prostě dveře se tam netrhly. To jediné mi opravdu vadilo.

Ale jinak přístup na porodním sále je opravdu super. I vybavení - vana s perličkami, sprchy, žebřiny, gymn. míč, na sále polohovací křeslo.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 1246  [Dalších 376 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.