Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucka, ročník 73 | 20209 |
|
|
24.8.2006 20:56:32
jéé,Xenuško!!!! Ráda tě vidím!! Doufám, že všechno už v pohodě zvládáte!!! Jak se jinak máte?
Díky za info - Tábor už je daleko. Snad se tu ještě někdo objeví, kdo bude vědít. Při nejhorším si povezem rohlíky a limči s sebou - akorát mi to přijde zbytečný. Ale děkuju moc. :)))) |
| Xenuška | 21268 |
|
|
24.8.2006 20:39:28
Jé, ahoj Lucko :-)) Ve Veselí nevím, ale v Táboře je obchodní zona a je tu Tesco a tam mají nonstop. Jinak všechny ostatní obchoďáky jsou otevřený i o víkendu do cca. 21 hod. Tak hezkou dovolenou!!!!
|
| Lucka, ročník 73 | 20209 |
|
|
24.8.2006 12:36:41
jedeme teď v sobotu na dovču k Veselí nad Lužnicí a potřebovala bych vědět, jestli se tam dá někde v neděli nakoupit pečivo a vůbec tak něco. Abysme to nemuseli tahat všechno s sebou.
Jestli víte - pomozte.... Dííky!!! |
| Martina + pídě 5\06 |
| • |
23.8.2006 7:31:46
Holky, díky za postřehy :-) Ještě mám jeden dotaz, co vítání občánků v Táboře?? Je potřeba se někde přihlásit nebo pošlou pozvánku??
|
| Mili |
| • |
22.8.2006 15:07:49
Jé holky... už se tolik těším až budu chodit s prckem plavčit. Za 14 dní mám termín a to čekání je hrozně dlouhýýýýý! Vlastně ani nevíme, co to bude. Nechali jsem si to jako překvapeníčko :D
Jaký to vlastně bylo rodit v táborský nemocnici? Ve čtvrtek jsem tam byla na monitoru a zrovna tam nějaká mamina rodila... ježiši.. kdybyste viděly, jak je nepříjemné slyšet ty zoufalý výkřiky! Chudáci manžílkové ;o) Jak se mají ty vaše prťátka? No představte se mi :-) |
| Adina |
| • |
22.8.2006 12:19:26
Ahojky. Mili já jsem se na ty stránky už dívala, ale myslela jsem, kdyby se mi ozvala nějaká mamina která to už absolvovala, nebo nejlépe která tam bude chodit, aby jsem tam už někoho znali.
Jinak my taky chodíme na plavání od šesti měsíců, takže už budem začínat třetí rok a dobrý. Jen když tam chodíte takhle dlouho, tak ty hodiny jsou pořád skoro stejné, nic moc změna. |
| Monďa | 23960 |
|
|
21.8.2006 17:14:32
Jani,
krásně jsme se doplnily :)))) |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
20.8.2006 20:30:15
Ahoj, knám jezdila p.Tichá domů - asi třikrát, šlo o jednoduchá cvičeníčka ve vaně skoro plné vody.Byly jsme z Miličína dvě maminky,takže jsme náklady na dopravu hradily napůl (+ kurzovné).Bylo to fajn, navazovalo pokračování v tábor.bazénu a také pěkné.
|
| Monďa | 23960 |
|
|
20.8.2006 15:44:35
Ahoj Martino,
s plavání doma zkušenosti nemám, ale od půl roku se chodí do dětského centra na sídlišti na d lužnicí, a tam se plave s pí. Tichou. S dcerou jsem začala chodit v unoru (to měla malá 7m) do června, přes prázdniny se neplave, a pak se začíná zas od září. Bylo to moc fajn, vše je nové a pěkné, v šatně je takový dlaždičkový pultík pro asi 4 mimi, pak sprchy, bazének pěkný. paní Tichá vždy pěkně vše vysvětlí na panence, jak dítě uchopit, co s ním dělat a tak. 1 Lekce trvá 30min a stojí 120kč. Kurzy jsou po 5 nebo 10 lekcích a platí se vše dopředu. když kvůli nemoci vynecháš, lze si lekci nahradit. já byla spokojená. |
| Martina + pídě 5\06 |
| • |
20.8.2006 11:43:50
Ahoj všem, prý v Táboře plave s dětmi paní Tichá - nejdříve jsou nějaká cvičení\plavání doma ve vaně a potom se někam chodí do bazénu. Máte s tím některá zkušenosti,prosím???
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.