Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mili |
| • |
18.8.2006 10:59:08
Adino!!!
koukněte na tyto internetové stránky http://www.ddmtabor.cz/ je zde Cvičení rodičů s dětmi pro děti (2-5 let) a jejich rodiče či prarodiče Zápisné: 400,-Kč (za pár) |
| Mili |
| • |
18.8.2006 10:51:00
Ahojky holky,
mám termín porodu za 14 dní.. taky jsem se rozhodla pro porod v Táboře. Vybírala jsem mezi Táborem a Pelhřimovem. Ono je fakt jedno, kde budete rodit, když kolem sebe budete mít super lidičky, kteří rádi a ochotně pomůžou! Není tady nějaká těhulka, co taky očekává dítko? Ještě jsem se chtěla zeptat maminek s novorozeňátky. Nevíte o nějakém cvičeníčku, plavání nebo jiných aktivitách pro miminečka? V okolí moc maminek nemám a ráda bych mezi nějaké potom s prckem chodila. Přeju všem krásný letní den :-) |
| Adina |
| • |
17.8.2006 12:54:38
Ahojky všem. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nechodíte, nebo nemáte informace o cvičení pro rodiče a děti které pořádá Dům dětí a mládeže ( pro děti od dvou let).
|
| Pettule | 24474 |
|
|
14.8.2006 12:28:21
Katko, my chodíme na sídlišti Nad Lužnicí k doktorce Machoňové a jsme moc spokojení. Je moc milá a příjemná, má skvělý přístup k malým dětem. Neměla jsem s ní nikdy žádný problém.
Pak si ještě maminky chválí doktora Pospíšila, dřív byl v Natalisu, teď má ordinaci někde na Mareďáku, ale nevím přesně kde. |
| Pettule | 24474 |
|
|
14.8.2006 12:24:45
Pro maminku čekatelku.
Pokud vím, tak v Písku je menší porodnice, taková "komornější", ale spíše se specializují na nedonošené děti a předčasné porody. Od známé vím, že tam rodila a byla spokojená. Ze své zkušenosti v táborské porodnici - myslím, že někdy v roce 2002/3 prošla rekonstrukcí a hlavně se tam vyměnil personál a vše změny k lepšímu. Rodila jsem tam loni v září a byla spokojená a nadšená ze změn (první porod v roce 2000). PA jsou hrozně milé a ochotné, mě osobně moc vyhovovala vana, kde jsem strávila nejvíc času. A pak také nové porodnické křeslo, ve kterém se rodí v polosedě, což je velké + oproti klasickým. I na šestinedělí bylo všechno v pořádku. Jediné nevýhody - musíš si vzít vše s sebou (vložky, pleny, věci pro sebe i pro mimi) a prostředí takové té klasické nemocnice z dob minulých. Ale určitě se to dá přežít. Ochota personálu a mimi ti to ne moc příjemné prostředí určitě vynahradí. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
13.8.2006 23:29:47
Já byla v Táboře spokojená,ale porody bez možnosti epidurálu(teď nevím,jak to je).A v Natalisu se již prý nerodí.Spousty maminek bylo odjinud - od Pelhřimova po Sedlčany.Zastaralejší sály i pokoje,ale o to vůbec nešlo..Hodně štěstí!
|
| Mamina čekatelka |
| • |
13.8.2006 16:49:57
Ahoj maminky,rozhoduji se mezi Pískem a Táborem. Můžete mi poradit.
Díky |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
8.8.2006 19:23:10
Pro vás asi Choustník a Kozí Hrádek nebo most ve Stádlci,děti asi uvítají třeba dět.hřiště na Pintovce (za Bechyňským mostem) nebo kdyby bylo horko koupaliště u plavec.bazénu.Na kolech je také pěkné svezení podél Lužnice na Harachovku.Centrum Tábora nebo Bechyně,blata v Soběslavi.
|
| Jula |
| • |
8.8.2006 18:40:33
Ahoj maminky,
příští zýden budeme na dovolené na Táborsku. Poradíte mi,na co bychom neměli zapomenout či někam vyrazit. Tam budeme s dětma do 3let,ale i do auta dáme kola s cyklopřívěsem.Takže-pěší,cyklo turistiky,návšzěvy hradu,zřícenin(nejen pro nás,ale i pro děti). Děkuji. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.