Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jita23 | 27068 |
|
|
3.3.2006 21:02:12
Teď jsem si pořádně přečetla zprávu od Dáši - ten bazén s plaváním pro miminka od p. Tiché není na Sezimáku, ale na Sídlišti nad Lužnicí v Havanské ulici dole u řeky, což je Tábor 5. Já jen aby jste ho nehledali opravdu Sezimově Ústí. :)
|
| Jita23 | 27068 |
|
|
2.3.2006 22:00:58
Ahoj,
jsem ráda, že jsi se mi ozvala. Tak to mám špatné číslo, mám ještě to 602.... . Nevěděla jsem, že máš jiné. Potvůrko nedala si mi vědět. :) Tak mi prosím pošli sms, abych si ho změnila. Pokud nemáš už to moje, já mám stále stejné, tak mi ho písni na mail jitka.kubinova@centrum.cz. Budu ráda, když se zase uvidíme a když uvidím vašeho malého. :) ahoj Jíťa |
| dasa, veronika a matej | 9535 |
|
|
28.2.2006 12:45:01
ahoj kocky chvili sem nezajdu a tady to oziva;-)))
tem co me neznaji uplne jsme taky pristehovalec ale bydlime u sobeslavi ted tady mam i segru /30TT tak kdyby nekdo nemel s kym talcit kocarek;-))/ cviceni pro tehule je tu valstne jen to jedno s olinou a ta mam i plavani prijde pak i po narozeni domu kdyz je nejaky problem tusim i 3 navstevy hradi pojistovna jinak VZPnehradi nic tehulim a tusim kdysi neco malo davali na plavani kojencu ale myslim ze i to se zrusilo jinak plavani miminek je na sezimaku ale az od 5ti mesicu p; Ticha chodi ale i driv treba domu do vany zapatrej zpatky holky tam o tom pisou homeopata neznam a lekare v tabore vlastne taky ne tak neporadim jito mas spravne cilo? prechazela jsem k oskarovi tak jsem byla delsi dobu bez ted jedem na hory pak neco domluvime az bude tepleji |
| Markéta,Anetka 3/06+Kuba 10/07 | 35641 |
|
|
28.2.2006 10:15:10
Ahoj Mili,
jsem s ním docela spokojená, když něco potřebuju vědět, tak mi všechno vysvětlí. UT teda nedělá vždy, jen když má nebo by byl problém a za foto nic nechtěl. To těhucvičení, plavání i předporodní kurzy tady dělá Olina Havlíčková, můžeš jí zavolat, všechno ti vysvětlí 603 904 934. Cvičení je v pondělí od 17-18 a od 18.15-19.15 a ve čtvrtek od 18-19. Plavání je v úterý myslím od 13-14hod. Cvičení stojí 30 Kč, na plavání jsem nechodila, tak cenu nevím. Jinak VZP minulý rok hradila 300 Kč a mohla sis to vybrat třeba na to cvičení, ale jestli to dělá i letos, to nevím. |
| Mili 12.tt |
| • |
28.2.2006 7:36:44
Holky, prosím vás nemáte někdo tušení, kde, kdy a za kolik je těhotenské cvičení nebo plavání? A nevíte, jak je to s plaváním miminek? Platí se jednotlivé hodiny nebo celý kurz? Tady v tom je Tábor nějaký zaostalý.
Jo a nejste některá u VZP. Chtěla bych vědět na co maminkám a těhotným přispívají. Díky moc a hezký den vám všem. |
| Jana |
| • |
27.2.2006 22:33:59
Ahoj, já také chodím k dr.Ježkovi a nemůžu si na něj stěžovat.Sice jsem už rodila před dvěma roky,ale obrázek z ultrazvuku mi dal pokaždé.Mám jich asi šest,protože jsem měla nějaké problémy tak dělal ultrazvuk častěji.A nic za ně nechtěl.Také jsem chtěla ten ultrazvuk od něj nahrát na videokazetu a také jsem nic neplatila.
|
| Mili 12.tt |
| • |
27.2.2006 14:55:23
A jsi spokojená? Já chodím k dr. Ježkovi vedle polikliniky a až na informovanost, co bych měla, neměla a tak je to dobré. Pokaždé mi udělá UZV. Příští týden budu chtít snímek z UZV, tak jsem zvědavá, zda bude chtít něco platit.
|
| Markéta,Anetka 3/06+Kuba 10/07 | 35641 |
|
|
27.2.2006 14:14:15
Ahoj Mili,
chodím k MUDr. Vychodilovi na polikliniku. |
| Mili 12.tt |
| • |
27.2.2006 13:47:48
Ahoj Markét. Můžu se zeptat kam chodíš na gyndu?
|
| Mili 12.tt |
| • |
27.2.2006 13:33:12
Ahojky.
K doktorce Janovské jsem chodila celé dětství a byla jsem náramně spokojená. Měla jsem problémy s imunitou a s nasazením homeopatie jsem to zvládla. Sice to byla drahá léčba, ale vyplatila se. Vřele doporučuju. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.