| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Tábor

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1246  [Dalších 296 >>]
verča444 40988
21.2.2006 19:06:23
díky za tipy,a neznáte některá náhodou doktorku Janovskou?Byla bych ráda kdyby doktor u kerého budeme dělal homeopatii,ale zase se bojím jít k uplně cizí doktorce.Doktora Rytíře mi doporučoval i náš bejvalej doktor.Tak nevim.Ale přece jenom mě to táhne víc ktý přírodní medicíně.

ppředem děkuji za každý tip
Kačika 38777
20.2.2006 18:19:23
Určitě nejlepší je Rytíř.Je velmi svědomitý,a důsledný.Když měl dovolenou byla jsem s mimískem u jiné lékařky,a ta ani po 3 návštěvách nepoznala,že jde o černý kašel.U Rytíře by se to nestalo.To jsem si jistá!Nicméně jsme měsíc byli v nemocnici Krč,a všechna očkování nás čekají až teď v 10 měs.Jinak dobrá soukromá homeopatka je v Měšicích.
Markéta,Anetka 3/06+Kuba 10/07 35641
20.2.2006 10:17:31
Ahoj Verčo,
taky se ráda seznámím s nějakou mamčou z Tábora, protože jsme se sem taky přistěhovali. Na mimčo si teda ještě musím měsíc počkat :-).Mě doporučila paní na předporodním kurzu Dr. Veselou na Píseckém rozcestí, ale jestli používá homeopatii, to zatím nevím :-).
Tak jestli budeš chtít, napiš mi na mail nebo na ICQ 312-601-358, budu se těšit :-)
Jita23 27068
19.2.2006 21:58:26
Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla, tak koukám, že přibylo nových tváří. :) Moc vás zdravím.

Dášo, píši ti na mobil jako zblázněná a ty vůbec nereaguješ, ani jsem nevěděla co máte. :( Ozvi se mi, abychom mohli udělat nějakou tu návštěvu a znovu pokračovat v návštěvách, teď nám to hodně nevycházelo. Jinak blahopřeji k chlapečkovi.

Co se týče doktorů - úplně úžasný doktor je MUDr Rytíř na Budějovické ulici, ale myslím, že nemá Homeopatika. Jinak my k němu chodíme už přes dva roky a nikam jinam bych už chodit s malou nechtěla. Vždy je k dispozici i o víkendu, kvalitní doktor a s dětmi to moc umí.
Co jsem slyšela od ostatních, tak prý docela dobrá je i MUDr Rafajová na sídlišti nad Lužnicí a ta má homeopatii.

Všem ahoj Jíťa a Dášo, ty se ozvi a pozdravuj Verunku :)
verča444 40988
18.2.2006 12:55:37
Ahoj mamči,
nedavno jsem se přisěhovala do Tábora a na netu jsem našla vaši diskusi.Ráda bych si mezi váma našla nová kámošky.A taky jsem chtěla poprosit o radu týkající se dětského doktra.Nevíte náhodou o některém,co tu dělá homeopatii.Napíšete mi prosim vaše názory a zkušenosti se zdejšíma doktorama.

ahojky Verča + Ondrášek 4m
Balu
  • 
17.2.2006 12:24:28
Dášo a Soňo děkuju za informace, určitě něco vyzkoušíme.
Markéta,Anetka 3/06+Kuba 10/07 35641
17.2.2006 10:30:53
Ahoj Mili,
já budu určitě rodit v Táborské nemocnici, chtěla jsi se na něco zeptat? Klidně mi písni na mail, jsem teď v 36 t.t. :-)
Mili 10. tt
  • 
16.2.2006 7:43:05
Ahoj holky,
nenašla by se mezi vámi těhulka, která hodlá rodit v Táborské nemocnici?
Soňa
  • 
15.2.2006 21:47:09
Děti mají tepláky,trička,já dávám malýmu někdy ještě mikinu,ale jak začne běhat tak sundavám.Na nohy cvičky,bačkorky,nebo tenisky ale aby měly čistou světlou podrážku.Tomík chodí v bačkorkách,hlavně aby to při běhání nepadalo z nohy.Já se převlíkám,ale chodí tam maminka i v džínách.takže jak kdo chce.Cvičitelka je starší paní,ale má spoustu nápadů a radí jak mají děti správně cvičit,aby to bylo pro ně bezpečný a šetrný.
Pavla
  • 
15.2.2006 21:23:46
Ahoj, já chodím se synem taky do Kaňky a je to bezva. To cvičení v té sokolovně mě docela zaujalo.Chtěla jsem se zeptat Soni co dává malému na sebe?A jestli i rodiče se převlíkají do sportovního.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1246  [Dalších 296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.