| Nikolydys | 53564 |
|
|
10.12.2007 17:17:08
Pepíček ukazuje své zoubečky :-)))
![]() |
| Alexandra___ | 30439 |
|
10.12.2007 11:45:28
Ahojky.
Psala jsem včera večer ale vůbec to nefungovalo. Chtěla jsem napsat že Elince to na tříkolce moc sluší. Klárka na ní taky pořád leze ale jak tříkolku vezmu ven tak nezájem a radši chce běhat. Zoubky no včera velké překvapení, už zubů máme 7, úplně náhodou jsem našla dvě stoličky, jsem z toho fakt unešená protože jsem to vůbec nečekala, myslela jsem že nejdříve rostou všechny řezáky a až pak lezou stoličky, ale víte co znamená si myslet :o))) tak že tady je naše stomatologická mapa ![]() |
| Nikolydys | 53564 |
|
|
10.12.2007 9:54:52
Ahojky,
Jak to Elišce sluší na tříkolce a umí šlapat, asi ne viď? Katko jaký byl sraz? Mě teď čeká srazík v pátek v Toužimi v sobotu v Lokti a příští pátek s manžel jeho školní akce a pak moje ve Varech, tak jsem na vše zvědavá. El, Kubíkovi už je asi dobře, viď? A co ty taťkovo narozky? Alex, vyklubal se Klárce zoubek? Jinak u nás jsou noci šílené, usíná až po 23h.a pak se budí. V postýlce, už ho nenechávám, protože jakmile tam je, tak je to hned pro něj povel, že musí vstát. Už lezeme, když je v postýlce (je to spíše taková jeho ohrádka, protože si tam spíš hraje než spí) tak si zapne kolotoč :-) |
| Kačka + Eli 06+Ali 10 | 70629 |
|
|
8.12.2007 12:43:44
Tak naše nej hračka pořád na ní leze!!!!
![]() |
|
|
8.12.2007 11:55:59
Ahoj tak malou si ted odvedla babička tak jsem se pustila do uklidu ale vzala jsem to nějak od podlahy zatím mám hotovou jen kuchyn vyházela jsem celou linku:-(
peru asi 5 pračku od rána záclony atd:-) Večer máme sraz ze základky tak se docela těším. |
| Alexandra___ | 30439 |
|
7.12.2007 12:44:55
El: úplně jsem přehlédla dole tvj příspěvek, jak jsem dával to video tak jsem to dělala ve spěchu protože se Klárka sápala na klín.
To je dobře že je Kubíčkovi už líp, je dobře že jste nešli do nemocnice, každopádně by jsi tam byla s nim! |
| Eleanoris+ Kubík | 56949 |
|
|
7.12.2007 12:22:43
Ahojda, tak Kubik uz je mnohem lepsi....byli sme na kontrole a nikam nemusi nastesti..jeste to neni uplne dobry ale sem rada ze nemusi do nemocnice....
Katko prave ze uz nekojime od 3 mesice tak nevim jestli by me tam nechali s nim kdyby tam musel byt...:0(( |
| Alexandra___ | 30439 |
|
7.12.2007 11:55:13
Nikol: Tak blahopřejeme k televizi, aspoň máte krásný vánoční dárek.
Philips mají tchánovci a řekla bych že je lpší než náš Panasonic. A můžu říct že dívat se na obyčejnou telku mi dělá problémy s očima, úplně vidím jak obyč televize blikají těch málo mhz. Malá je šíleně protivná v noci se co hodinu budila a brečela, nevěděla jsem co s ní. Vypadá to za ten šestý zoubek slintá jak bernandýn |
|
|
7.12.2007 10:07:43
Nikol, tel.máme stejnou:-)to je jiné pokoukáníčko vid?
El, do nemocnice můžeš jít s dítětem samosřejmě taky neboj a hlavně když je Kubík tak malej a ty snad ještě kojíš ne?tak to už není vůbec o čem dumat,doufám,že Vám bude fajn držím palečky. Klárky tanec je naprostá bomba:-)) |
| Nikolydys | 53564 |
|
|
7.12.2007 8:31:32
Ahojky,
tak včéra jsme jeli do Varů do electrowordu a tam jsme chodili a vybírali a po dlouhém váhání jsme koupili televizku LC Philips je krásná a stále se s ní kochám :-))) Jo a vši, také nemáme :-))) Alex, Klárka je super tanečnice :-))) El, tak ať je Kubíkovi, co nejdříve dobře a hlavně, ať nemusí do nemocnice! Držim palce!!! S oslavou si nelámej hlavu, když máš nemocného syna |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.