| If & 3♥ | 3270 |
|
|
22.3.2010 11:41:16
Soni jsem ti to poudala.. že se asi nedostanete... nás by možná za rok taky vzali, ale teď jdem k zápisu do Rokycan (i když z toho nejsem v odvazu)... tak se modlete aby nás vzali tam....
![]() |
| ssaara+S. 2/08+B. 6/11 | 83378 |
|
|
22.3.2010 11:20:58
Jé,Marti,klidně někdy přijeď,já už na to taky myslela,ale tento týden mám ještě hoňku,pak už by to šlo
![]() |
|
|
22.3.2010 11:19:25
Marti,tos špatně pochopila,já těhotná nejsem,ale rozhodli jsme se ,že už s tím půjdem do institutu pro léčbu neplodnosti. Tenkrát se nám to povedlo na první zákrok,tak snad i tentokrát.
Zápis máme za sebou. Paní ředitelka je strašně milá. Ale dopadlo to tak,jak jsme bohužel čekali. Přihlášku jsme sice dostali,ale na 90% to nejspíš nevyjde. Hlásí se hodně dětí a samozřejmě starších. A navíc Sebík je narozen v půlce školního roku,což je hodně blbej termín k zápisu do školky :-( Ale příští rok nás na 99% vezmou. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
22.3.2010 7:49:28
Soni držím palce se zápisem
![]() ![]() ![]() Ad otěhotnění ani mi nemluv... kamarádka se snaží o třetí už dva roky a prd... ![]() ![]() Marti, vy jste taky furt na hromádce tak ať je líp.. přijde jaro a nemoci půjdou do... Jo a pozdravuj logopedku od Kratochvílů![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
22.3.2010 7:43:18
Jéé,Soni super-gratuluji k otěhotnění!!!
Super,super,mám radost že už se vám to povedlo. šetři se a odpočívej ![]() ![]() ![]() Pak písni jak u zápisu... ![]() já jedu s Martou na ušní na Ko a pak hned na logopedii,furt máme něco-ale spíše lítání po doktorech,než nějaké to užívání kulturní.papa ![]() PS: Pak musím někdy přiject a povypravět u kávy... ![]() |
|
|
22.3.2010 7:04:17
Marti,vy si s těma nemocema užijete..... Náš malej je očkovanej Prevenarem,takže zánět středního ucha by poznat neměl.
My měli plodnej víkend Stihli jsme muzikál v Praze , pouť v Uhercích i filmík v kině. Takový víkendy bych brala pořád ![]() Za chvilku razím do Plzně k doktoru. Řešíme pravděpodobnost mého otěhotnění. Takže to vypadá,že se po roce a čtvrt snažení opět ubíráme do péče lékařů ![]() A dneska máme i ten zápis do školky,tak držte palce ![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
19.3.2010 9:18:28
Včera jsem s Martíkem byla na ušním a píchaly mu ouško,má zánět středního ucha.Včera furt poplakával jak ho to bolí a ted už je to konečně lepší...
Chudák,snad se to brzo zahojí,a v pondělí jdem na kontrolu.Takže já sem si ještě jarní počasíčko neužila,jsem s dětma doma zavřená,vylezu až v pondělí. Jak vy? Budete dělat jarní úklid? Okýnka,záclonky,skříně atd? A velikonoce se kvapem blíží,barvit vajíčka a péct beránka a nádivku? ![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
15.3.2010 18:58:15
Ivčo,tak to je mi líto,třebas se to vše otočí?
A jak se ti jevila Logopedka? U nás je oblíbená... Co Kubík? Písni až se ti to rozleží v hlavě,ono se to podá.Pa ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
15.3.2010 17:55:12
Marti byla.. jen zatím nejsem štonc o tom nějak rozumě mluvit.. zítra dostanem zprávu, tak si to v klidu přečtu a utřídím myšlenky...
NIC hezkýho nás tam nepotkalo ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.