| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rokycany

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1987  [Dalších 1757 >>]
If & 3♥ 3270
23.2.2010 12:59:04
Už jsem se od rána vyzuřila, vyvztekala a vybrečela, takže vám můžu celkem "v klidu" napsat že dnešní schůzka s psycholožkou padla....

Jeli jsme do Plzně úplně zbytečně... měli jsme tam být v 9:30, už jsme byli asi pět minut cesty od parkoviště před poliklinikou a v 9:05 mi pípla SMS tohoto znění: S omluvou odvolávám dnešní schůzku z provozních důvodů, děkuji za pochopení
Hned jsem vzala mobil, volala jsem jí, zazvonilo to třikrát a padnul, od té doby je nedostupná!!! Tak jsem jí aspoň rozzuřená napsala smsku že tedy "bohužel už jsme na místě a ať mi aspoň laskavě sdělí datum náhradní" a od té doby NIC... Reakce žádná a mobil nedostupnej....~q~~q~~n~~n~~n~~n~

Vzteky a lítostí jsem praskala a ještě asi praskám... tohle je jednání na ránu pěstí mezi voči~o~ Představa že budu čekat a NESPAT další dva tři měsíce mě opravdu naplňuje "štěstím"~q~~q~~q~

Copak takhle jedná profesionál? Jako budiž, mohl jí uletět papoušek, utéct pudlík na ranní procházce nebo vybouchnout kancelář půl hodiny před naším příjezdem, ale když už tedy jedem takovou dálku tak snad by měla mít dostatek kidrštube a aspoň ZAVOLAT, OSOBNĚ SE OMLUVIT A NAVRHNOUT JINÝ TERMÍN, no ne snad???? ~a~~a~~q~~q~~q~~n~~n~~n~

ssaara+S. 2/08+B. 6/11 83378
23.2.2010 10:00:42
Jé,Marti,vy si zas užíváte...tak ať jsou děti brzo zdraví!!

My jsme měli návštěvní víkend,Sebíkovi chodili gratulanti :-) V pátek se mu to moc nelíbilo,páč Jaroušek si půjčoval jeho hračky,na což on neni zvyklej a navíc ho vídá třikrát do roka,takže je pro něj cizí. V sobotu kámoška s Marečkem nedorazila,malej byl prý nějakej mrzutej.
A v neděli nej kámoši s dvojčátkama~s~Malej je všechny miluje a nejvíc strejdu,tak byl ve svym živlu. Holčičkám pořád dělal "malá" a lezl s nima po čtyřech. Byla sranda :-)

No,a teď už se zas jen tak poflakujem. I když je tepleji,malej pořád venku moc být nechce,takže venku pobýváme dopoledne tak 45 minut a odoledne půl hoďky. Doma sjíždíme pohádky nebo si hrajem. Ale je to otrava.
Jindrik 63306
22.2.2010 10:11:50
Tak dneska jsme byli s dětmi u doktorky,přes víkend se nám rozmarodily,v pátek se mi nezdály a v sobotu to začalo,Martík měl horečky a ted má kašel,rýmu, a Juli je prostydlá a stěžuje si při čůrání že jí to pálí,tak máme antibiotika a týden nesmíme ven,tak jsem zvědavá,zda to bude dobrý!!!~f~~f~~f~
Zítra ještě musíme k doktorce s močí,páč dneska jsem moč vzala do skleničky a to se nic nezjistilo,tak chce moč ve zkumavce.~:(Děti mají mít klidový režim,ale těžko je udržet v klidu...~c~teplý čaj a já~v~!!!
21.2.2010 21:03:58
Jé,If,koukala jsem na fotečky,ale spousta těch albumů mi nejde otevřít a dortík jsem tam nikde neviděla~d~
If & 3♥ 3270
21.2.2010 17:23:12
Soni http://rodina.cz/Ifanka
21.2.2010 17:09:40
Album jsem nenašla,ale i na tý jedný fotce vypadá nádherně. Ale musim si pořídit nějakou formu,žádnou nemam.
If & 3♥ 3270
21.2.2010 9:33:15
Pschhhhh přiště řekni mě.. jsem dělala pudinkovej krém.. já máslový nerada~a~ a těsto je růůůůůžový.. koukni ke mě do alba na Ifanku tam je krok po kroku
21.2.2010 8:19:45
If,páni,vypadá úžasně. Příšt+ě si dort objednam u tebe ~t~
Ne to ne,my jsme měli taky krásnej dort,ale chuťově bída!!! Suchý těsto,obyč máslovej krém a ten marcipánovej potah. Takže dortík drhne v hubě~t~jak je suchej,jsem musela koupit aspoň šlehačku~4~
Příště se prostě přemluvim a nějakej výtvor taky stvořím,ale jsem v tom ~f~tedy amatér
If & 3♥ 3270
21.2.2010 7:39:59
Tak hele..
19.2.2010 14:10:37
Jo,ty jsou výborný,ty budeme mít v neděli ~y~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1987  [Dalších 1757 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.