| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rokycany

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1987  [Dalších 1727 >>]
Jindrik 63306
13.2.2010 13:59:09

Soni,jo Marcel pracoval v Mazdě před xlety...~m~

~;((~;((~;((Večer na mě čekal prý docela dlouho,jenže já měla mobílka v kabelce a on si tam vibroval vesele...
Prý mu to nevadilo,a dovnitř jít nechtěl...~j~
MÍŠA&FÍK 38466
13.2.2010 13:57:26
Kolik že je Honzíkovi ????

MÍŠA&FÍK 38466
13.2.2010 13:56:15
Ahoj z Plzně.

Také jsem na vás myslela a také bych se srážela.....ale včera mi bylo tak nějak nejvíc "šoufl", že jsem dnes odpískala i lyže.

Přeci jen, musím fungovat i nadále, nemůžu se odrovnat za jeden víkend, že ????~d~

No, tak jsem si alespoň pospala do 13:30........~t~

A teď asi poobědváme sváču, co byla připravená na hory.....~3~

Mějte hezký víkend a brzy zase ahoj ! M
Jindrik 63306
13.2.2010 13:56:07
Ahojky děvčata!!!

Srazík byl super,vykecala jsem se,to jsem potřebovala,Lída je sympatická a Soňa taky.~;)

Kubíček je kus chlapáka,tyto váhy měli moje děti v roce,byli hubeňouři...~;((~;((~;((Ivčo příště musíš jít s námi,Míša z Plzně a Nairobi ze Zbiroha)

Nezapomněla jsem jsem ještě na někoho Luciga? Z jaké části jsi z Rokycan?~f~~f~

Pokud by zas někdo měl chut jít,stačí to trošku zorganizovat či navrhnout a můžem vyrazit,chtělo by to ještě před Lidky porodem!!!~m~
ssaara+S. 2/08+B. 6/11 83378
13.2.2010 10:22:03
To je drobek~t~~s~
If & 3♥ 3270
13.2.2010 9:31:52
Jooooooo jsem se vám nechlubila...

Honzík má 8140g a 67cm~s~
ssaara+S. 2/08+B. 6/11 83378
13.2.2010 9:03:44
If,však my jsme na tebe vzpomínaly~6~~6~~6~muselo ti zvonit v uchu~y~ Příště prostě musíš jít~;)

Srazík se z mého pohledu moc povedl :-) Martinu už jsem znala a zase jsem jí po dlouhé době ráda viděla.Lídu s bříškem jsme poznaly hned,nešlo ji přehlédnout~;)Mimochodem moc milá osůbka~;)Daly jsme si všechny pizzu,kterou jsem já a Lída nakonec zdolaly celou,Martina myslela na manžela a nechala mu zabalit dva kousky~t~ Já si dala po dlouhé době vínečko,pizzérka nezklamala a měla mé oblíbené italské Frizzantino, Martina byla věrná našemu příjmení a dala si Müllera~:-D Lída chudák nealko,ale myslím,že jí to ani nevadilo ~;)
Bylo to fajn,myslím,že jsme si měly všechny co říct a hovor nevázl. Příjemnej večer.
Já odcházela v půl desáté,holky asi chviličku po mně.
Marti,když jsme odjížděly,už tam na tebe čekal manžel. Petrovi se zdál nějakej povědomej - mám se tě zeptat,jestli dřív nepracoval v Mazdě.

Dneska uděláme program Sebíčkovi a razíme po snídani do Človíčkova.
Večer mě taky čeká hledání gauče a podlahy,páč nám návštěva přijede zítra.

Tak hezkej víkendík přeju ~3~~3~~3~
If & 3♥ 3270
13.2.2010 6:41:26
tak jak jste si užily srazík dámy????~;) Já jen hážu letmý pozdrav a jdu honem šůrovat... naši si včera odvezli dvě třetiny dětí a my čekáme na celý víkend milou návštěvu (kamaráda z vejšky s přítelkyní), ale nejdřív musím najít podlahu a gauč pod nánosem bordelu aby měli kam šlápnout a na co se posadit~t~~t~~t~~t~ Užijte si krásný víkend a hlavně mi musíte povyprávět. Já bych se tak srážela až bych brečela~n~
MÍŠA&FÍK 38466
12.2.2010 17:49:30
Né, to rozhodně né, až tak do detailu jsem to nepromýšlela.... ~f~........ já to měla na mysli tak nějak všeobecně.....~;)
lydushe + 3 háďata 3538
12.2.2010 17:38:41
Hele já tvojí rýmu nechci a taky si jí neodnesu..
takže kvůli mě buď v klidu. Myslíš, že u nás se rýma jako nekoná? Jo? Děti pořád chrchlají a rýmují, takže v poho a tobych tady musela sedět zavřená a nos nevystrčit..
jestli se zdráháš kvůli mně, tak to fakt nemusíš.
ale díky :-) ~6~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1987  [Dalších 1727 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.