| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rokycany

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1987  [Dalších 1917 >>]
If & 3♥ 3270
12.5.2010 13:48:41
Já sotva dejchám~q~~q~~q~~q~~q~~q~~q~~q~

dnes si byl Honza vyzvednout rozhodnutí školky a s hrůůůůůůůůůůůzou mi volal že Kubíka neberou! Ovšem důvod naprosto neuvěřitelný!!!!!!! Jsem vzteky a lítostí bez sebe! Prý tam byla paní Bartošková ze SPC a jeho přijetí NEDOPORUČILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniž by nás o tom jakkoliv informovala....

Honza byl takové tele že se vzdal práva na odvolání, to jsem ho tam znova nahnala, takže se odvolat proti rozhodnutí můžem do patnácti dnů, ale já jsem tam v šoku a se slzama lítosti a vzteku v očích že ani nemůžu dýchat, natož abych sesmolila odvolání!

Jak si to proboha můžou dovolit?????? ~e~~e~~e~~e~~e~~e~

Volala jsem ihned logopedce, která nám školku doporučila a ta je v šoku stejně jako já s tím že takhle to rozhodně nenecháme...

Kdyby ho nevzali pro nedostatek místa, nebo z vlastního rozhodnutí neřeknu ani fň, ale tohle je přece podraz! Jak si někdo může dovolit aniž by nás o tom informoval nedoporučit syna do školky????

Prosím, moc prosím co mám udělat proto abych tyhle (s prominutím krávy!) vyšachovala ze hry a vrátila Kubovi šanci... to přece není možné, taková nespravedlnost:-(((((((
Jindrik 63306
10.5.2010 16:45:50
Lucigo,nebyli jste náhodou na ušním v nemocnici u Dr.Vlkové ráno? Já jen jestli jsme se tam třebas neviděli,bylo to tam na dlouho,úplnej důchodák.~;((~;((~;((
Luciga 23859
10.5.2010 16:26:44
Marti není s nimi víc starostí, jen si nic člověk pořádně neužije... Kubímu taky dneska píchali ouško, Ondra už jede třetí týden průdušky, předtím 14 dní v klidu po operaci atd... takže jsem na tom tak nějak podobně jak ty, stále zavření a unudění doma ~a~ za poslední dva měsíce byl Ondřej ve školce přesně 3 dny

jinak všechny zdravím a dodatečně gratuluji Lídě k porodu a krásné zdravé holčičce ~p~~x~
Jindrik 63306
10.5.2010 10:35:28
Soni,budu držet palce!!!

Tak malej má píchnuté ouško,a dostal od naší doktorky ATB,a snad zítra mu bude líp.
V noci měl rovných 40st. tak jsme dělali zábaly a došlo i na octové ponožky,byla jsem vyklepaná ani nemluvě. Ted mu to píchnutí ouška poleví.

PS: S těma dětma je více starostí než radostí že? Nebo je to jen u nás?Pa
If & 3♥ 3270
10.5.2010 8:51:38
Soní držíme paluchy...

My jedem dneska s DžejDžejem na sono mozku tak mám kapek staženej žaludek, ale zas budem vědět že máme dítě s mozkem že jo u ostatních mám občas podezření na piliny~q~~y~~y~~y~
ssaara+S. 2/08+B. 6/11 83378
10.5.2010 8:46:48
Marti.vy si zas užíváte... S tou sprchou souhlasím. Já jsem jako malá hodně často "trpěla" na vysoký horečky a vždycky mě pomohly jedině zábaly. Je to sice drastický,ale účinný. Tak držím palce,ať je co nejdřív líp ~;)

Petro,vítej~;)Mně je 31,bydlím v Mýtě ,mam dvouletýho chlapíčka a doufam,že mu v brzské době přibude souroznec ~;)

A když už jsme u toho,holky,tak držte palce,páč tento týden začínám s aplikací hormonů a do 14ti dnů jdu na to ~:-D
If & 3♥ 3270
9.5.2010 19:25:49
Martino já bych to do něj necpala... zkusila bych všechny alternativní metody.. včetně té sprchy a ponožek...

Vlažná sprcha mu uleví a "odtáhne z něj horko" a to stejný ponožky...
Jindrik 63306
9.5.2010 19:16:33
Octový ponožky,nee.To sem četla a sprchuji jen večer rychle,jen ho otírám.39,7 měl nejvíc.

PS:Už má v sobě od včera 7čípek a spoustu nurofenu,nemůžu ho tzv. předávkovat?
PS:Když se potí,tak je to v pořádku že? pa~Rv
If & 3♥ 3270
9.5.2010 19:02:50
Martino a zkoušely jste octový ponožky? Vlažnou sprchu?
Jindrik 63306
9.5.2010 18:51:41
Já sem na prášky,od pátku večer Mátík má horečky přes 39. V pátek jsme byli na pohotovosti v noci a poslaly nás po odběru krve a moči domů,nic tam nebylo a ted jedem zhruba co 4h čípek a bud nurofekn a nebo ibalgin. K tomu dávám nad 38st. půlku diazepanu,kvůli febrilním křečím,který měl v říjnu 09.

Holky jsem z toho už špatná,ráno razím na půl osmou k dokotrce do Rokycan a tam snad už se rozhodne co a jak.

PS: Pít pije,jíst taky,ale samozřejmě míň a jinak když opadne horečka je docela ok a chce si hrát a komunikuje a chce vylézt z postele. Tento víken dje fakt u nás hroznej. Zítra sem zvědavá,kam nás všude požene a co se s ním udělá.Pa~f~~f~~f~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1987  [Dalších 1917 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.