| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Česká Lípa

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 511  [Dalších 421 >>]
Lindi 21060
2.6.2009 15:29:58
díky, další info si zjistím :-)
Lindi 21060
2.6.2009 15:29:57
díky, další info si zjistím :-)
plakanek 87034
2.6.2009 15:08:24
Super!
Je to MUDr. VEDRAL - má 2 ordinace: U STADIONU ZDRAVOTNÍ STŘEDISKO a POLIKLINIKA ŠKODA. Část týdne ordinuje tam, část tam. My byli U Stadionu. O tom, že to je bezbolestné, vím i proto, že kámoška tam šla teď se svou holčičkou-miminkem a nechala si to taky nastřelit-měla z dětství špatné dírky-křivě. A fakt potvrdila, že to nebolelo...

http://www.znamylekar.cz/lekar-10394-mudr-vedral-martin-otorinolaryngolog-mlada-boleslav.php

Před 2 lety, když jsem tam byla nastřelit náušničky Kačence, tak to stálo okolo 200 Kč za 1 ouško, ale nejsem si už jistá...
Lindi 21060
2.6.2009 13:00:37
Jééé, to bys byla hodná. Vzdálenost nevadí mám rodiče i sestry v MB, jsem totiž původně MB :-) a tak jsem tam poměrně často a mám i kam odložit na tu chvíli starší dítko :-)
plakanek 87034
2.6.2009 12:29:29
Ahoj, u nás v Mladé Boleslavi je vynikající doktor, ke kterému se sjíždějí na náušnice z širokého okolí.... tak jestli Ti nevadí ta vzdálenost-dám sem kontakt, je fakt skvělý a vůbec to nebolí!!!!
Lindi 21060
2.6.2009 12:27:46
Ahoj, neporadíte některé kde nechat nastřelit 3 měsíční cácorce náušničky?
plakanek 87034
1.6.2009 16:25:58
Jinak, já ač z MB, tak jsem původem z Ostravy, avšak českolipsko je moje srdeční záležitost. Můj prastrýc měl v Krompachu (znáte?) chalupu a já tam trávívala prázdniny a jedny z nejkrásnějších chvil dětství.
Do Cvikova a Nového Boru jsme jezdili občas nakupovat...
Martina a holky 02,08 85406
1.6.2009 13:55:49
Ahoj, občas se tu ukážu, ale vypadá to, že sem nikdo moc nechodí. Mám skoro 7 letou dceru a roční dceru a jsem z Nového Boru. Původně pocházím ze Cvikova, kde jsem vyrostla.
plakanek 87034
31.5.2009 15:45:04
Ahojky n ová mamčo, no je tu docela mrtvo, já jsem z Mladé Boleslavi a tak nějak jsem se tu přidružila... Mám 2 letou Kačenku a 2 měsíční Karolínku-viz ikonka~;)

No třeba se to tu konečně rozjede! U nás v MB to docela jede... scházíme se i mimo net...

No a FIFI, VIKI -------) kde je Vám konec? Jak se, holky, máte??? Vše OK? CO mimísci? Kája už zítra oslaví 2 měsíce! To to frčí... mám s oběma holkama pořád nějaké zdravotní problémy, no zatím jsme to ustály. S Kačkou mě pořád posílají na různá vyšetření kvůli prodělanému zánětu ledvin, Karolínka má stále ve 2 měsících novorozeneckou žloutenku, takže to už vypadalo na nemocnici, ale nakonec jsme to zvládly doma- musela jsem na 2 dny přestat kojit-odsávat, převařovat MM a doplňovat UM, no byla to psychárna, ale hodnoty bilirubinu klesly. Půjdeme zase na kontrolní odběry, tak se uvidí, jestli je to už dobré. Taky má Karolínka už 6 týdnů zánět v obou očičkách, nic nezabírá, takže jsme už léčbu vzdaly a čekáme na 3 měsíce, to půjde proplachovat slzné kanálky, to prý zabírá. Taky se Káje udělala pupeční kýla. Má šílené prdíky-3měsíční koliku, denně pláče. No a taky mám tak trošku strach, jestli dostatečně přibírá---v 7 týdnech měla 3500g. V úterý jdem na převážení.....

Tak doufám, že se všechny ozvete. Pa~s~
lebita 43570
31.5.2009 9:16:46
Jsem také z České Lípy,ale nemám už miminka~t~ale dvouletou a devítiletou dcerku.Ale asi sem moc lidí nechodí.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 511  [Dalších 421 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.