| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
10.1.2008 18:22:03
zážitky několika posledních týdnů - ve zkratce :D
... 23.12. výjezd na pohotovost s Jiříkem - 40°C horečka ... 24.12. Janýsek odpoledne nalezen jak visí ručičkama na své postýlce a ani nekřičí, protože usilovně dudlá dudáka... spal v naší posteli a asi se chtěl podívat do své :( Jiřík při oblékáni k večeři (tou dobou bez horečky)kolabuje... naštěstí se nám ho podařilo včas dostat do pelechu a zvednout nohy, takže jen usnul a na rozbalování dárků už byl jakž takž OK a obě děti si nádherně užily vánočních překvapení ... 29.12. Janýsek upadl ošklivě hlavičkou na hranu stolu, takže má za sebou první rentgen - naštěstí je v naprostém pořádku, uf! Na snímku jsme krásně viděli, že má plnou papulku zubů, přestože venku má stále jen jeden :D ... 7.1.08 se Janeček pustil gauče a vykročil vstříc světu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zatím ujde sám do naší natažené náruče max. metr, ale už CHODÍ :-D |
| kaculaj | 53510 |
|
|
10.1.2008 12:19:02
Ahoj Kytko! No konečně se tady někdo objevil:o) Teda, ty se s malou nenudíš, že:o) Sárinka je už taky někdy pěkně umíněná-no je to beran:o) A je to holka šikovná-leze, sedí, chodí za ručičky a s odstrkovadlem před sebou, dělá paci, paci, mává, říká máma, táta, bába, děda, de je a je pyč(je pryč:o), děla ham a mňam a začala dokonce spinkat celou noc-tak je to super! Pořád jsme se ale nezbavily toho stafilokoka, ale už to vypadá o moc líp. Úž se moc těším na jaro, protože jsem koupila nový kočárek a nemůžu se dočkat až s ním vyrazíme-zatím drandíme po bytě:o)
|
| Kytka+2 | 42898 |
|
|
9.1.2008 21:25:30
Já jsem tůůů :-))).
Kačko, super fotky. Koukám, že Sárinka si Vánoce pěkně užila !!! Beéé, závidíme ty krásné vlásky ;-). Teda nám UŽ taky pomalu raší, ale nebýt naušnic, tak máme spíš kluka. Aspoň dle modřin, boulí a odřenin. Malá pořád někde leze - na židle, stoly atp. a podle toho taky vypadá :-(. Docela mě dohání k šílenství. Když jsme spolu samy, tak to ještě jde. Ale když jsou dohromady s bráchou, tak se předvádí. On se jí chechtá a to je pak k nezastavení - venku slézá ze sáněk, lehá si na zem a případně dává "pusu" silnici. Když jí zvedám, chechtá se ještě víc a okamžitě je z ní hadrák a leží znova. Když hubuju, tak je jí to putna. Když si jí nevšímám a jdu dál, tak leží, chechtá se, pak se kousek zvedne, popojde za mnou a znova sebou sekne. Fakt mě asi brzo dorazí :-(. Copak vaše zlatíčka, pochlubte se co pěkného dovedou ;-) !? |
| kaculaj | 53510 |
|
|
9.1.2008 10:40:28
holkyyyyy, kde jste všechny???????????????????????????????????,
|
| ditkak | 75514 |
|
7.1.2008 17:59:45
Ahoj Katko zatim jsem se k tomu nedostala ani tomu moc nerozumím,ale když mi pošleš mailovou adresu tak ti nějaké pošlu.Moje je ditka.krausova@seznam.cz.
|
| kaculaj | 53510 |
|
|
3.1.2008 21:42:35
Jé, tak znovu-ono to nejde tak jednoduše popsat:o))) Musíš si ty fotky uložit někde na netu, pak si zkopíruješ adresu té fotky a to tak, že ji zkopíruješ ve vlastnostech fotky, pak do těchto závorek <> napíšeš img src= a sem vložíš tu adresu. Toť vše:o)
|
| kaculaj | 53510 |
|
|
3.1.2008 21:38:01
Ahoj Dito, vítej mezi námi:o) Fotky se vkládají takto:
|
| ditkak | 75514 |
|
3.1.2008 21:25:33
Nějak je tam nemůžu dostat.Až se příště potkáme venku tak to od tebe vyzjistím.Akorát nevím kdy to bude protože Kubíček nám onemocněl.
|
| ditkak | 75514 |
|
3.1.2008 21:10:25
Ahoj Katko konečně vidím Sárinku bez fusaku.Pokusím se taky poslat nějaký fotky.
E:\Olympus\2007\Kubíček\Kubíček 0017.JPG E:\Olympus\2007\Kubíček\Kubíček 0071.JPG E:\Olympus\2007\Kubíček\Kubíček 0066.JPG |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.