| Kytka+2 | 42898 |
|
|
8.12.2007 23:44:06
fuj, fuj, pochopitelně "vítej" (a já se stydím a jdu raději spát)
|
| Kytka+2 | 42898 |
|
|
8.12.2007 23:43:08
Ahojky holky :-))) !
Janni, výtej doma. Jak bylo ? Se omlouvám, za ty zmatky. Nevěděla jsem, kde přesně jste a pak, když jsem zebru sehnala, tak jsem ti raději napsala. Jo a zebra teda ještě nedorazila :-(. Tak čekáme... Kačko, moc super fotka. To tatínek má co hlídat, takové kočky :-))). Didi, to je hudebník, jedna radost!!! To vidím, spíš na rockera ;-)! Mikuláš s čertama u nás byli, jako každý rok, ale dle předpokladu to malá obrečela (loni jí to bylo putna :-)). Ani jsem je nechtěla zvát, ale Honzík by byl zklamanej, moc se na ně těšil, tak jsem nemohla odolat. Jenže k nám chodí fakt suprový, čerti děsně věrohodný, no a podle toho to dopadlo :-(. Letos jsem ani neudělala fotku a jen chovala křiklounku. Ale jen co zmizely, tak se začala Honzíkovi sápat po dobrotách a zdrhat s nima na křeslo a v očích jí jen svítilo. Takže psychickou újmu zcela jistě neutpěla :-). No a ve výsledku ,mi všichni trapiči zůstali na krku, nikoho si čert kupodivu neodnesl.... :-))). Dneska jsem teprve zadělala dvě těsta, ale nevím, nevím kdy to upeču a hlavně dozdobím či dodělám :-(. O úklidu ani nemluvě. Permanentně totiž sbírám hračky po bytě, jinak by už nebylo kam šlápnout. Když chcem jen vyluxovat, tak musíme dračici zavřít do výběhu, honem posbírat binec na podlaze a makat rychle, než se řádně rozčílí. No a to je všechno co max. stíhám a vlastně to není nikdy nikde vidět :-(. Příšerný, dneska jsme byli na nákupu, bez dětiček v LB v Globusu, tak se sháněly dárky a ve výsledku, pro sebe s manžou nic, za to všechny prašulky utracený za dárky pro dětičky. Je strašný mít kluka i holku, páč by jste nejraději koupili všechno. Tak ještěže jsme chudý, jinak by jsme se domů nevešli ;-))). |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
7.12.2007 21:10:14
vložíš své video na youtube a pak ve vlastnostech je kolonka "embed" - tu celou okopčíš a při vložení do diskuze jen vymažeš úplně všechny uvozovky a je to :)
ale neptej se jak to vložit na ten server - musíš se zaregistrovat a pak tě to celé navede, postup si nepamatuju. |
| kaculaj | 53510 |
|
|
7.12.2007 19:32:50
Jé Didi, ten je roztomilej:o) Sárinka tady taky pořád konzertuje, ale já jí do koupelny nepouštím, takže na buben k tomu nehraje:o) Prozraď mi, prosím, jak se sem vkládá to video???? Já jsem na toho šílený antitalent:o(
|
|
|
7.12.2007 16:56:59
holky, hodím Vám sem našeho malého zpěváčka :DDD
|
|
|
7.12.2007 16:17:52
Ta fotečka je nádherná.... holky, to má taťka doma krásný princezny :))) jak říká Anni, zarámovat a vystavit :D
Anni, na fotečky už se moooc těším :) Kytičko, tak co Mikuláš? :) |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
7.12.2007 11:51:36
az prijedem z Berlina, vlozim fotky. Dnes totiz zase odjizdime a ja si jeste jedu vyzvednout nove auto do Prahy.
Hele tu fotku bych na tvem miste nechala udelat a zaramovat tatkovi na stul, je totiz mooooc hezka :o) |
| kaculaj | 53510 |
|
|
6.12.2007 21:44:09
Ahoj všem:o)
Kytko- ty fotky jsou úžasný!!!! Dětičky máš moc pěkný a ještě jednou říkám, že jsou oba celá maminka:o) Janiko-tak jak bylo na dovče? Že se ptám, že? Taky vložím jedno dnešní foto-leháro na gauči:o) ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
6.12.2007 8:55:40
Ahoj holky, zdravim, jsme zpet z La Gomery, vcera jsme vecer prileteli.
Kytko, krasny fotky. Ten tvuj klucina je cely maminka :o) Toho totiz neznam. |
|
|
3.12.2007 22:34:00
to je nádhera jak prďolka na svou maličkou sestřičku myslí :D
cukroví 0 - binec 100% - dopis odeslán a doručen (jsem si přála chlebopečku a prý to klapne, tak se těším :D) Jany mi neustále stojí na nohách a nebo se sápe na sporák a troubu, takže přes den s ním péct nemůžu, spálil by se o troubu, i vaření je s ním očistec, protože dosáhne na knoflíky na sporáku a točí a točí (máme plyn!) a taky pořád "uklízí" hrnce v lince, tak mu to různě padá na nožičky a tak.... prostě PARÁÁÁÁÁÁDA :DDDDDD |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.