| kaculaj | 53510 | 
| 
 | 
 26.11.2007 10:05:31 
Ahoj holky, díky vám za podporu, my jsme na to vůbec žádný ATB nedostaly-takže jsem z toho úplně zmatená, asi máme jen nějakou "mírnou" formu toho stafylokoka, protože to máme potírat jen takovou vodičkou(není s ATB), fakt ale je, že se to zatím absolutně nelepší, spíš mi to přijde horší, protože už to není červený flek, ale dělá se na tom hnisavý strup, na kontrolu jdeme až za týden, tak nevím, třeba je to jen nějaká fáze hojení, no uvidíme. V sobotu jsme pozvaný na mikulášskou párty, tak jsem zvědavá, jak to Sárinka zvládne (je to taková moje poseroutka:o) a za 14 dní jdu poprvé od porodu na večírek a bude hlídat taťka-na to jsem zvědavá ještě víc:o). Bude to mít ale jednoduchý-malá bude vykoupaná, nahamaná a v postýlce, tak by to snad mohlo klapnout bez toho, aniž bych musela hned přijet domů:o) 
 | 
| Kytka+2 | 42898 | 
| 
 | 
 25.11.2007 22:16:24 
Teda, Kacu, Sárinky i tebe je mi moc líto. Je děsný, když člověk vidí svoje dítko marodit a nejraději by to vzal na sebe, ale ono to nejde :-(. Držíme moc pěsti, ať se s tím poperete jak se dá a potvoru zlikvidujete !!! Malé děti, ač vypadají křehce, tak zvládnou víc než se čeká !!! Kacu, uvidíš, že Sárinka to zvládne a bude zase v pořádku !!! Na střední jsem měla spolužačku, taky se zlatým stafylokokem  ...dnes je zdravá a má dvě krásné děti :-))). Hlavně pátrejte po co nejlepším Dr.- odborníkovi, aby vám nepsal ATB, která nezaberou a naopak vyvolají rezistenci :-(. Tak se holky držte !!!! 
 | 
| Kytka+2 | 42898 | 
| 
 | 
 25.11.2007 15:23:42 
Normálně nestíhám, dočtu snad večer, ale hodím vám něco pro zasmání : 
Recept na vánoční cukroví Pusť troubu. Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů. Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku. Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu. Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto. Najdi rum. Odejmi rum manželovi. Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky. Podej manželovi noviny. Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři. Vezmi si prášek. Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku. Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.  | 
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 | 
| 
 | 
 21.11.2007 10:04:03 
Kacu, to je síla... neboj se, Sárinka je statečná holčička, vylíže se z toho a bude zase všechno v pohodě. Na tyhle potvory se dávají silná antibiotika, asi by bylo dobré se poradit a nasadit jí prebiotika, abys jí ochránila mikrofloru v trávicím ústrojí. 
Držím Vám palce, holky, ať jste z toho co nejdřív venku. ![]()  | 
| kaculaj | 53510 | 
| 
 | 
 20.11.2007 19:31:12 
Ahoj holky, jak se máte? Já špatně:o( Já jsem asi musela v životě někomu hrozně ublížit a teď se mi to vrací na Sárince. Ach jo. Dnes nám volali z nemocnice, že máme zlatýho stafilokoka-no nemáme my smůlu? Vůbec nevím, kde jsme k tomu přišly. Jak jsem tady psala, že má na rameni už od 4.měsíce bolák, který se jí nehojí-tak jí na to Dr dávala pořád nějaký mastičky (i s antibiotikama) a pořád to nemizelo až minulý týden udělala stěr-no a zjistili toto. Vůbec nemám páru z čeho to je a co to znamená do budoucna.  
Jinak-Veru-fotky jsou nááádherný, malý je taky šikulka a je překrásnej:o)  | 
| 
 | 
 19.11.2007 21:12:19 
.... se Vám musím svěřit jaký jsem prase.... normálně horší než "bezdíci" na autobusáku.... dneska jsem spěchala s Janýskem do města (spěchali jsme na spořku, do papíráku a fofrem vařit oběd, abych úderem 12té mohla vyrazit ke známým porcovat "BIO" jehně)a než jsme vyrazili, našla jsem na našem patře před výtahem vajgl, strčila jsem ho do kapsy, že ho jako vyhodím do popelnice... jenže venku kluzko, tak jsem samým soustředěním jela přímo na chodník a kontajnery jsem nemíjela a tudíž na vaťana zapomněla.... a jak tak jezdím jak motorová myš, na poslední rovince před panelákem Janýsek začal usínat, tak jsem zpomalila a říkala jsem si, že holt pojezdím venku a uspím ho a pak ho vrazím s kočárem na balkon, tak si pošlapuju před "pionýrákem" a čtu nabídku malování na hedvábí na víkend (což mne zaujalo) a přestala jsem vnímat co dělám, jen jsem nahmátla v kapse cosi, co mi naprosto jasně podle velikosti i materiálu připomnělo půlku cukříku z kavárny (těch mám "plné" kapsy i kabelku, protože kávu nesladím, mlsám ten cukřík jen tak) tak jsem si bez pohledu do ruky porozbalila ten domělý cukřík, trošinku jsem si nasypala do druhé ruky a hup s tím do pusy...... 
........... no jo, byl tabák z toho vyčuděnýho vajglu, dovedete si představit jak jsem prskala???? Ještě teď je mi z toho blbě, bléééééééééééééééééé :(  | 
| LadyVer | 26653 | 
| 
 | 
 18.11.2007 8:16:42 
Didi, tak to je super. Daninka stejně přijede až kole 11h, dáme obídek a se projdem. Už se moc těším. Potřebuji vorazit. Včera jsme jeli do  
glóbusu, tak jsme se stavili k Danince na kafčo. Honzík si s Barunkou povídal,grál si. Byli super  | 
| 
 | 
 18.11.2007 0:19:37 
v pátek jedeme s Janýskem na urologii do nemocnice s tím nesestouplým varlátkem - jsme objednaní na 11.45h, takže já bych mohla až pak :) a šla bych moooooc ráda :)))) 
 | 
| Kytka+2 | 42898 | 
| 
 | 
 17.11.2007 22:21:53 
Omlouvám se, ale nějak nestíhám :-). Marodili jsme všichni od malé, až po manžu :-(. Jsem byla s dětma sama doma zavřená 5 dnů a bylo to na prášky :-(. 
Didi, Janýsek je kouzelnej a Gogo tanečník, chichi, to se ti povedlo !!! Skoro každé dítě má někdy svoje období závislosti na mamince. Obvykle to bývá okolo 10.m., kdy nechce nikoho jiného. Ale u nás to začalo už ve 4.m. a odešlo to až kolem toho 10.-11.m. a teď je úplně happy. Mrňouskové holt potřebují získat jistotu, že maminka bude pořád, i když ji nevidí a že jim "ten cizí veliký" svět neublíží. Takže mu holt vydrž a pak bude líp. Janýskovi to určitě nebude trvat dlouho a rozběhne se za holkama :-)))) !!! Honzík od Verunčátka, teda to je veliký klučík. Já bych ho ani nepoznala, jak supr vyrostl !!! Musíme dát opáčko srazík !!! Sárinka je krásná holčička a úsměv naprosto odzbrojující :-))) ! A bééé, vlásky závidíme. Je dobře, že už máte po průjmíku. Dělali vám někdy testy na snášenlivost kravského mléka ? Malá když měla dlouho průjmík, tak pak vyšlo, že má hraniční alergii. Je to nic, ale vysvětlilo to, proč ty průjmíky. Kaši i sunar normálně pije a už se to i srovnalo.  | 
| LadyVer | 26653 | 
| 
 | 
 17.11.2007 21:40:36 
Didi děkuji moc za vložení fotek. Ve škole to vidím jetě tak na 14 dní a pak už budu zase fungovat normálně.V pátek přijede Daninka, tak se připij, jestli chceš, jo? 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.