| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jablonec n/N

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1195  [Dalších 1115 >>]
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
15.1.2008 23:23:16
srazík prosím co nejdřív, v půli února má jít Janýsek na operaci :´( už se mooooc těšíííííím

Kytko, to nic, Janýsek včera rozmázl vlastní bobek po zdi... jsem nebyla dost rychlá... a pak jsem urputným čištěním vyrobila na barevné zdi bílý flek :)

dneska jsem si byla v Zásadě zalyžit... první jízda děs běs, ale pak jsem si to užila :-D

Anni&Annika 50178
15.1.2008 22:04:54
navic deticky....mame auto na dalkove ovladani, povozime vsechny;)
Anni&Annika 50178
15.1.2008 22:03:26
Ahoj Kytko, srazik mi neva, budu rada, kdyz vas vsechny uvidim. KOcarek jsem jeste neprodala, Anny v nem stale rada jezdi.
Co se tyce falknuti na zem. V sobotu jsem pozorovala Anny, neco chtela, tatka nechtel vyhovet a jak se otocil, lehla si Anny velmi opatrne na zem a lehla si tak, aby to vypadalo, ze se bouchla dozadu do hlavicky a dala se do urputneho place. Tatka priskocil a Anny ve vsem vyhovel. Myslela jsem, ze me migne. Totez pro velky uspech zopakovala jeste jednou, to uz se ale smal i tatinek, neb se rychle otocil a Anny uvidel v akci.
Takze holky, kdy se srazime?
Kytka+2 42898
15.1.2008 21:57:38
Ahojky,

to jste se teda rozkecaly, hurááá :-))) ! Konečně je co číst.

Didi, to jste se teda o Vánocích nenudili. Janýsek je šikulka - obr gratulace.

Anni, pěkné fotky, dovolenkové - tichá závist a ta "škoditelská" fakt nemá chybu !!!
Úplně slyším jak se škodolibě šklebí naše dračice, když sebou schválně sekne o zem. Jenže už jsem jí přestala sbírat, tak vymýšlí novou taktiku ;-). Jako třeba si rozmatlat v rukavičkách psí lejno !!! To se jí podařilo včera ! Mě málem kleplo. Jakože jsem nikdy nebyla proti pejskařům, tak jako matka dětí, začínám mít silnou alergii, vrrrrr.

Ad srazík, rády vás všechny uvidíme ! U Anni se nám moc líbilo a je to od Jany, móóc super, že by nás opět všechny uvítala, ale přece jenom, nechceš si taky raději odpočinout ? Při poslední návštěvě jsi si snad ani nesedla ?!

Jé, já kočár taky prodala, ale teď po něm pláču. Říkala jsem si, že nám už stačí lehčí sporťák, ale teď pláču po zlaté trojkolce :-(. Teď se dají dokoupit nafuk.kolečka, béé, ty jsem si měla prosadit :-( a byl by klid. Teda možná. Raději teď jezdíme na sáňkách, ale ta zima nic moc.

Ha, ha, blik, až teď jsem si všimla nových smailíků - to je vedení
~j~
15.1.2008 14:37:04
já naopak, jak nemám přes den čas se najíst tak se dožírám večer a už vypadám jako když jsem byla v 7. měsíci:-©Rv;((
Anni&Annika 50178
15.1.2008 12:26:18
Aho Didi, fakt nema :-D
A co vy? Jak jsem jukla, Uz mate chodici mimi, gratuluju. To si uzijes dvojnasobne, ze?;j
Ja zacala strasne hubnout, kdyz Anny zacala behat. A to jen pokracuje, ale nekonci.;)
15.1.2008 12:12:41
to je super fotka, škodolibka nemá chybu:-DR^R^;s;s
Anni&Annika 50178
15.1.2008 11:14:54
A tady jeste trochu rpmantiky z dovci. Nekde je zase mozna spatne datum/jsem fakt technicky talent/, prvni snimek je pohled z nasi terasy na vzdalenou Tenerife s nejvyssi horou.

Anni&Annika 50178
15.1.2008 11:04:03
tady jedno skodolibe se smejici dite /drazdila kocoura a Anny to prislo desne k smichu, jak se kocour vzteka/
Ja porad rikam, ze bychom ji meli prejmenovat na Denis postrach okoli.
Anni&Annika 50178
15.1.2008 11:01:03
ahoj holky
Pry je MC ve Floriance v byvale skole, stoji to asi 30 Kc a je to naproti cukrarne R^
jiank mala Sarinka je teda cely tatinek, nevim, jestli jsem to uz psala;)
Jinak my se mame porad stejne dobre, uz mame zaplacenou i zimni dovcu, takze v breznu vyrazime.
No a co rikate se srazit v tom NC nebo zase u nas?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1195  [Dalších 1115 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.