| *Niki* | 19980 |
|
|
29.8.2011 17:07:48
Ahoj, moc už nenakukuju
![]() S. jde do školky na dopoledne a já zatím budu doma. V bývalém zaměstnání jsem právě o prázdninách byla dát výpověď, vracet se nebudu ani nemůžu ![]() Práci zatím moc nehledám, ale hned jak začne škola a školka, začnu. Co u vás nového? |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
23.8.2011 13:38:58
Tak mne tak napadlo "NIKI", jeslti nakoukneš... jak to máš se školkou a prací?? Tuhle jsem na vás vzpomínala, malé byly tři, ne??
![]() To stejně děs, jak to letí... miminka rostou, z malých dětí se stávají větší, z předškoláků puberťáci... z puberťáků dospělí.. z třicátníků čtyřicátnici.. CHI ![]() ![]() |
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
22.8.2011 11:48:24
To byste mě museli informovat, kde vás přesně najdu, hihi.. jsem na mailu stále
|
| Leny+3 | 6674 |
|
|
18.8.2011 13:50:18
Mili, já jsem s nima v přízni přes ségru, s Mejstříkovic zubařskou rodinou, tak kdybys potřebovala jakékoliv info, tak můžu vyzjistit
Jinak přijď za náma na FB, tam jede pokec každej den![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
15.8.2011 13:13:47
Pokud by to bylo někomu k něčemu:
http://www.miniskolkatygrici.cz/ Jedna z provozovatelek je má kamarádka, takže, kdybyste potřebovaly nějaké bližší info, mohu dozjistit... ![]() |
| berusa | 77519 |
|
|
2.8.2011 13:12:51
Mili - tam chodim ja, jsem spokojena. i kdyz DR je jeste takovej mladas, ale ma souciteni se mnou hysterkou a inijekci mi da....ja mam zuby desny, ale poprvy v zivote se nebojim - vzdy jsem mela uz pulroku dopredu stazenej zadek a bylo mi blivno jen z pomysleni ze musim k zubari
|
| Anerri | 41693 |
|
|
1.8.2011 18:21:01
Ahoj Mili,
my jsme teď na FB, proto takové mrtvo zde. Zubaře máme s dětmi v Chrastavě, bohužel už taky nebere nové pacienty, manžel chodí k MUDr. Rulíškové, ta nové asi ještě bere, ale manžel u ní platí i za obyčejnou plombu. Ty co uvádíš neznám. |
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
1.8.2011 11:42:08
Ahoj holčiny,
koukám, že si všechny užíváte prázdnin. Je tady neskutečně mrtvo ![]() Mám dotázek... stala se mi nepříjemnost. Můj zubař ze dne na den skončil. Mám rozléčený zub a zjistila jsem, že tady v LBC berou nové pacienty jen 3 zubaři. Máte někdo zkušenost s Mejstříkovými? Potřebuju zaplnit kanálky a zástup mého pana zubaře mi sdělil sumu 2 tisíce korun českých, což je teda pálka. Jak to máte u vašich zubařů? Klidně se spokojím i se zubařem mimo Liberec! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.7.2011 10:59:22
Probíhá instalace léta....
███████████████░░░░░░░░░░░░░░░ Průběh instalace: 44% ...instalace neúspěšná..... Chyba 404: roční období nebylo nalezeno. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazané, přejmenované nebo je dočasně nedostupné.Zkuzte znovu za rok. |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
14.7.2011 10:26:26
jsem ráda, žes našla dr. a doufám, že budeš spokojená.
![]() já už zůstanu u ježkový, pokud mě nějak extra nevytočí, ona je jinak dobrá dr. už jsme tam teď byli v úterý, koupila jsem klukovi nové brýle, naštěstí mi napsala jak obroučky tak skla, ač na ty skla už jsme neměla nárok, asi to nějak zpytlíkuje. což jsme ráda.sice jsem čekala, než všechny vyšetří, i když jsme na vyš. nechtěla, jen ten papír s dioptriema. no, hned vedle je optika, kam chodíme pořád, už nás tam znají....a kluk má brýle za 900,-....byly by mnohem dražší, ale 300,- přispěje VZP, skla teda zadarmo, jinak by to bylo 1000,- navíc a hlavně jsme měli slevu 20%, protože jsme tam v dubnu koupili brýle za velkou sumu, kupovala jsem všem 3 klukům i sobě. ![]() takže i když byly obroučky za 1500,- nakonec suprová cena 900,- a to mi snad ještě dají pouzdro, jsem se ptala, zda k těm brýlím je(často bývý zadarmo součástí) a prej, že to nějak udělá.![]() tak se zítra těším, jdem si pro ně....a ty, co má na nose, i když mu je srovnávala v to úterý....musí srovnat zase. protože mám doma ničitele brýlí![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.