| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.5.2011 8:52:07
No, u nás to bude zřejmě spojitost se zuby, rostou jí dvojky (co jsem tak zaznamenala)...
Neříkám, že tu DOST VYSOKOU horečku má z toho, ale spíš, že jí to oslabilo, a buď se rozvinulo to, co v sobě nosila (pro zahlenění=rýmička, kašel nebyla před týdnem naočkována), a nebo chytila něco, co by jí za NORMÁLNÍCH OKOLNOSTÍ nepovalilo ![]() |
| Leny+3 | 6674 |
|
|
17.5.2011 8:09:51
Jé Ber, to je mi líto, ach jo, nějak se to množí, to blbý počasí
Ať je brzo líp![]() Karolíno, s těma botama je to těžký tady v Liberci, Superfity jsem nikde jinde než v Humanicu neviděla, teď jsem tam kupovala právě Superfity sandály dceři, ale ten výběr mají fakt malinkej, já je teda jinak objednávám na netu A Essi ty budou mít v Saremě, pak bych řekla že i v tom krámku s dětskýma věcma u bývalý Adrie, tam mají taky dobrý botky a ještě někde jsem je viděla, teď nevím jestli to bylo Reno nebo Deichmann, prostě v některým tom hypermarketu v botách je měli a docela velkej výběr, jen teď si nejsem přesně jistá, v kterým to bylo obchodě![]() |
| Leny+3 | 6674 |
|
|
17.5.2011 8:04:21
NJ, asi zůstanem radši doma, resp. pojedem nakoupit, sice je nám oběma o dost líp (na sobě jsem zahájila tvrdou léčbu), ale riskovat další nákazu nechci
Jen bych tam potřebovala hodit nějaký věci do MC, tak se tam možná otočíme a hodím to tam, ať mi to tu nepřekáží![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.5.2011 8:03:16
Dobré ráno,
my dneska NEBUDEM! Veru v noci topila, měřila jsem jí až teď ráno.. 39,6 (bez odečtu)... Leží tu na gauči celá nějaká nijaká, dokonce vydržela i mou půlhodinovou nepřítomnost, odváděla jsem holky, hlídal jí (můj) táta... a prý ani nekníkla.. ![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
17.5.2011 6:42:11
Karolí, já taky nevím, malá je ještě malá, nové boty nekupuji
![]() JInak s MC, baru má fakt jen rýmu, už ani nekýchá, nebude už infekční, ani teplotu neměla,ani jsem neodsávala...nebylo zatím potřeba.. ale Leni, jestli tě bolí v krku, radši bych zůstala doma..děti tu rýmu mají pořád, když to není nějak hrozné, šla bych,ale aby tys něco nedonesla nebo si naopak oslabená něco neodnesla.. ![]() ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.5.2011 6:08:25
Ahoj, holky se ti ozvou s přesnějšími informacemi, já jen střílím od boku...
Essi mívali v malé obuvy na Rybníčku. Pak bych tipla prodejnu SAREMA v Železné... Ale já Essi nekupuju... vydrž, holky se ti ozvou ![]() |
| Karolína,2 malé děti |
| • |
16.5.2011 22:21:33
Ahoj, nejsem přímo z Liberce a tak bych vás chtěla poprosit, zda víte kde se dají koupit boty Superfit a Essi. Superfit mívali v Humanicu, ale už loni to byla dost bída s výběrem.
Holky, pokud víte který obchod prodává výše zmiňované značky písněte mi to sem. Moc prosím a děkuji. Do Prahy se mi fakt nechce :-( |
| Leny+3 | 6674 |
|
|
16.5.2011 21:11:03
No Alísek má taky rýmu, tak taky nevim, jestli radši zůstat doma, i mě opět bolí v krku
![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
16.5.2011 15:22:56
Barča má rýmu, bude někomu vadit, kdybychom zítra dorazily? když teda nebude pršet...nemám auto...
klidně napište, že vadí, já to chápu |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
15.5.2011 8:46:19
Už tu dlouho nebyla Mili, co???
Deo, divné to je... My jsme vše platili až v září. Ale třeba tím právě chtěji mít jasno, kdo v září opravdu nastoupí.. Nebo objednat věci dopředu... kdo ví? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.