| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Litoměřice

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 25521  [Dalších 25321 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500
2.6.2007 20:10:15
ahoj!

Suchvo taky žehlím jen to nejnutnější, jinak vypínám do všech stran při věšení i skládání, takže většinu věcí vůbec není třeba žehlit :o) Ale i tak se mi zas postupně nastřádal plnej koš, měla bych se do toho asi pustit :o(

Simczo Matýsek se nikdy neplazil, on se vždycky točil dokola na břiše, našteloval se a pak se dokoulel tam kam potřeboval :o)))

Na Bailando jsem koukala, bylo mi jedno jestli to vyhraje ten Dádik nebo ta Adélka, fandila jsem oběma.

Simcza + Andrejka 11/06 65499
2.6.2007 10:34:01
To je teda zase počasí co?Celej týden se těšim,jak půjdeme dopoledne s taťkou na procházku a ono prší.Takovýhle uplakaný dny sváděj akorát k tomu,aby člověk zalezl do pelíšků.

Já jsem na to dneska zralá akorát.Většinou chodím spát kolem 22h a včera sem to kvůli bailandu natáhla a samozřejmě ten náš rarášek strašil o5 v 5h a usnula asi před půl hoďkou.Rychle oběd,poklidit a pak už to bude zase otáčet prcka z bříška na záda. :o)))
Hele a co na to bailando (pokud jste to sledovaly) říkáte? Já jsem tajně doufala,že to vyhrajou právě Tomáš s Janou.Ta jejich Adélka má podle mě strašně krásnej kukuč a úsměv.Sem to samozřejmě probulela.

Jo, a děkuju za podporu.Mít alespoň to jedno mímátko,je fakt veliký štěstí.Hloupý by byl kdo by si toho nevážil.
Tak hezký víkend.....
Síťa a Tadeášek 04/2006 53106
1.6.2007 20:26:24
Ahojky Simczo,
nevěš hlavu. Třeba to nějak dopadne a ten druhej prcek se vám poštěstí. A kdyby náhodou ne tak máš přece Andýska. A to je přeci obrovské štěstí. Vždyť je tolik nešťastnejch lidí, kterým není dopřáno ani jedno dítě natož dvě. Takže my , kterejm bylo aspoň to jedno děťátko dopřáno - můžeme mluvit o sakra velkým štěstí!!!!

No jinak se u nás schylovalo na bouřku, ale naštěstí to uteklo.Tak doufám, že se to nevrátí. Ale nad Litoměřicema to bylo fakt hustý.

Co jinak? Co novýho? Hlavně neříkejte, "že přejeli starýho"!!!
Dáša-Dáda-Jirunka 17527
1.6.2007 11:12:34
dětičky mají dnes svátek:o))
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 20118
1.6.2007 7:20:11
Molé dětičky ať Vás rodiče dnes moc nezlobí:-)))))
Ppiissttaa 39073
31.5.2007 22:45:54
Simčo přijď. Mám na Tebe vyhrazenou hodinu :-). Vůbec nevím co máš za nemoc a je mi líto jestli musíš odložit početí sviště... Mám sestřenici a té řekli, že půjde na operaci po které nebude moct mít děti. Ona zalhala, že je už těhotná a s manželem se snažili. Když počali dvojčata, tak ji lékaři řekli, že má u porodu jen 50 procentní šanci na přežití. Přesto do toho šla. Po porodu se ji to samo! zlepšilo. Nikdo neví čím to může být. A tenhle rok se ji narodí třetí.... Chtěl jsem napsat něco optimistického, aby jsi z této těžké situace nebyla smutná. Drž se a usmívej se. Třeba na nějakém dětském dni.... Honza
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 20118
31.5.2007 19:59:56
Nemusela neboj:-)))
Jen já jsme dnes totálně hotová:-((((((((
Ráno jsem byla s dětma u dr. pak cesta zpět na Peruc a pak opět do Loun na plavčo.Noc byla příšerná a tak jsme spala asi tak 3h:-((

Eminka mi to právě kadí u nohy a řeknu Vám ,top je pušinec:-))

Jo a gratulu k plazení:-))))Teď už to půjde stašně rychle:-)Máš se na co těšit:-))))
31.5.2007 19:40:56
Jeje,tak to já asi budu muset jít na ten policejní den abych si měl s kým pokecat ...
31.5.2007 10:33:26
Tak jsem byla ráno na tom vyšetření.Zatím dobrý,udělali mi laborku,pro výsledky jdu v pondělí,to mě zároveň objednají na tu hystero... do nemocnice a mezi tím předoperační vyšetření.To bude zase lítání.Ale jak mi doktor všechno tak vysvětloval,zdá se mi,že sen o druhém mimi se nenávratně vzdaluje.Chtěli jsme mít dítka za sebou abych šla z mateřský do mateřský.Po tom co se stalo,jsme si říkali,že bysme počkali na další tak minimálně 5 let(dlouhá doba a medina může o krok zase postoupit někam dopředu).Ale. Císaře se doporučujou max. 3.Já mám sice jenom 2,ale jeden je tzv. malý císařský řez.Ten se vede kolmo,a vlastně přetíná svaly na děloze napříč a ta má horší pružnost a pak může docházet k oné obávané ruptuře.Budu si to muset hodně dlouho promýšlet.Je veliké riziko úmrtnosti rodičky a nerada bych tady ty moje zlatíčka a stříbrníčka nechala.

Jo a od včerejška se plazíme.Pravda odplazila se asi jenom 3-5 cm,ale uvidíme s čím se vytasí dál.
Ppiissttaa 39073
30.5.2007 20:58:14
Ahoj holky, chci Vás pozvat na den s Policií ČR u nás v Ústí nad Labem. Nyní pořádáme druhý ročník a ohlasy k tomu prvnímu jsme měli velmi pěkné. Prý se to líbilo, jen z některých míst bylo na dění hůř vidět. To byla ale nutnost, vzhledem k akcím vrtulníku. Ten nyní nebude, ale přivezeme policejní kamion a poršáka z Německa, loďku, koně, psy, četníky z humoresek, skákací hrad od coly, vše k „ohmatání“. Program bude opravdu pestrý... Rád Vás na místě uvítám. Honza

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 25521  [Dalších 25321 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.