Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
3.12.2012 10:23:08
nepřipouštět si starosti, psychická pohoda a když mám něco k někomu, tak to hned vyřešit, i když je to nepříjemné, to pomáhá poslední roky na zdraví mě.
Dá to ale hodně práce zvládnout sama sebe a odrazy z okolí. Mám to od mé soukromé čarodějky a fakt to funguje, dlouho jsem tomu taky nechtěla věřit. (asi vypadám jako magor, ale myslím to vážně) A to jsem ateista, realista a praktický člověk, však mě znáte Jinak my jsme neděli prováleli doma. Plánů bylo spousta, ale nějak z nich postupně ze všech sešlo ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
2.12.2012 22:56:39
Sev - v muzeu jste o nic nepřišli, hlava na hlavě, v dílně nedýchatelno, pár stánků venku a pár uvnitř, kde bylo místo na procházení akorát na 1 člověka. V dílně 3 možnosti- zdobení perníčků, pak z chlupatého drátu udělat tvar ryby, hvězdy nebo zvonku a nalepovat ozdobičky z filce na zvoneček. Ještě se pouštěl oříšek se svíčkou a na stole byla ukázka pár zvyků.
Jinak s tím zdravím nevím, já byla jeden čas taky pořád nemocná, teď se docela držím, ale co mi zabírá jsou echinaceové kapky a preventan akut. Cvrčku - teď to nemám u sebe, budu na to myslet |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
2.12.2012 21:51:17
Tak já do hospody určitě nepůjdu, cítím se furt mizerně, vyčerpaně a upřímně řečeno, mám z míst, kde je větší počet lidí teď docela bacilovou fobii
. Mrzí mě, že jsem s dětma nemohla ani na rozsvícení stromu na náměstí, ani do muzea. Jsem ráda, že jsem zpytlíkovala Nelinčinu oslavu a upachtila svícen na stůl. Na nic dalšího není ani sil ani nálady. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
1.12.2012 14:26:50
Prosím prosím o recepty toho "nafoukanýho" cukroví... z vína i ze šlehačky
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
30.11.2012 21:22:27
tak mi to nedalo a zkousela jsem ten cvik - a dobry, pohoda:)Jeste to se mnou neni tak zly
Zda to tedy delam dobre.Ale M si nedal nohu ani na kycel![]() Jinak jsem koukala a taky delame to nafoukle cukrovi z vina,takze slehajdu neporadim. Nikca dnes mela tedy den Vcera jsme ji menili nausnicky - nastelene za nase...kdyby nebylo M,tak jedeme k Dr. Musi na to byt fakt sila a nebat se...Ale jinak nastrel fakt dobry.Pristi tyden mame nasvihany - v Ut ma Luci ve skole akademii-hraje Marii v nejakem vanocnim pribehu a ve St jdeme na Mikulasskou a to jednu bude mit jeste zitra... ...ta hospoda na severce asi nehrozi,ze ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
30.11.2012 20:41:45
Sev - to bude asi tím, že mám jen 1 dítě, ráno odejdeme a večer přijdeme, takže nikdo nemá moc čas doma dělat nepořádek a v týdnu nevařím
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
30.11.2012 17:22:59
Vlasi, jak Ty to děláš, tolik práce, tolik kroužků a jiných aktivit, a Ty už máš těsto a ještě chodíš na jógu?!?! Se teda stydím!
Já jsem úplně nemožná, celý podzim se plácám v nemocech, dneska jsem vyfásla opět ATB na nějaký angínový hnus v krku. Hospodu uvidím, jak mi bude, teoreticky můžu kdykoliv, práce teď na prosinec mám málo, moc jsem si toho nebrala, ani záskok o svátkách. Kvůli tomu jsem přeci odešla, že . |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
30.11.2012 16:38:21
Deny - tak ten váš soused je ten co předcvičuje, to vím. Já dělám podobně to s vínem, taky se nafoukne a hned se obaluje, akorát se mi kvůli němu nechce kupovat bílé víno, tak najdi, zkusím se šlehačkou, dík.
a zítra dobrou cestu, M jede do Německa, tak se taky bojím, jezdí přes Vejprty a tam někde, kde je hora sněhu, už zavřeli jednu silnici. A fakt chcete hospodu, že se jde pak do práce? |
| Denyna | 14851 |
|
|
30.11.2012 16:04:42
Vlasi, šlechačkové je jednoduché a dobré - polohrubá mouka, máslo a sladká smetana, udělat těsto a vykrajovat tvary (lepí se, potvora, stejně jako linecké válím rovnou z lednice), hotové ještě horké obalit v moučkovém cukru. Při pečení se ty tvary nafouknou a je to takové křehké. Kdybys chtěla zkusit, vyštrachám přesný recept.
Já kdysi byla na powerjóze, dostala jsem vynadáno, že neumím udělat horu a dva dny jsem se pak nemohla hýbat A jednoho učitele jógy, co učí v Ústí, máme za souseda a neumí parkovat a topí asi pneumatikama ![]() A už se pomalu zvedám z gauče a jdeme rozvěcet vánoční strom. A doufám, že v noci nebude mrznout, neb ráno musím do Prahy. Co ta hospoda??? |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
30.11.2012 15:51:04
Deny - já ořechy nedělám, ty dělá moje mamka, recept mám, můžu poskytnout. Co je šlehačkové? Kokosky dělám taky, ale až na konci ze zbylých bílků.
Darčo - na taneček jo? Já zase dřepím v práci do 18h a pak půjdu rovnou cvičit. Už jsem vám psala, že chodím na jogu a že se mi to moc líbí. Je to teda fuška, něco neudělám - schválně zkuste pravou nohu dát skrčenou na levou kyčel a pravou rukou strčenou za zády se chytnout té nohy třeba za palec |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.